Για το Σάββατο 14/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 1:07 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 10:31 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 16:45 σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 17:14 σχηματίζει δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι θετικές για ύπνο και μόνο, οι άτακτοι εραστές δεν πρέπει να κάνουν υπερβολές, ενώ τις πρώτες ώρες της μέρας είστε πολύ αγχωμένοι καθώς μάλλον είστε αντιμέτωποι με υποχρεώσεις που σας βγάζουν εκτός έλεγχου, ενδεχόμενα να είναι οικονομικές, από το απόγευμα μπορεί για λίγο να είστε ήρεμοι αρκεί να μην έχετε αντίθετες απόψεις και έρθετε σε συγκρούσεις, όποτε γνωρίζεται ότι η καλύτερη λύση για το βράδυ είναι η έξοδος και η διασκέδαση, φυσικά με μέτρο και χωρίς υπερβολές που ίσως φέρουν παρεξηγήσεις.

Για την Κυριακή 15/2, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 0:24 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 12:05 σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 23:48 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες είναι ότι πρέπει για διασκέδαση και όσοι ψυχαγωγείστε φυσικά είναι θετικό να είστε με πολύ καλούς φίλους. Η διάρκεια της μέρας είναι λίγο πολύ ακραία, μια και η μέρα είναι θετική για σκέψη, σχέδια, έξοδο, ηρεμία αλλά και πικάντικο πνεύμα σε όλες τις πρωινές ή απογευματινές ώρες, αργά το βράδυ, κάπως αλλάζουν όλα με μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που ίσως φέρουν παρεξηγήσεις σε κάποιες σχέσεις και άτομα.

Για την Δευτέρα 16/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 1:09 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 3:25 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, και επαναλαμβάνει την ίδια όψη στις 17:53 με την Αφροδίτη και στις 22:16 με τον Άρη. Συμπέρασμα: το πάθος είναι σημαντικό και το απολαμβάνουν οι εραστές, και η μέρα κυλά στο ρυθμό αυτού, οι κοινωνικές συνθήκες είναι πολύ θετικές και μάλιστα ευνοούν πολύ τις δημόσιες σχέσεις και δεν θα πρέπει να είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας παρά ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, ενίοτε και ερωτικές οι αδέσμευτοι, αλλά και σε αλλαγές που είναι πια σημαντικές και για την σταδιοδρομία σας, οι συνθήκες είναι ιδανικές και για επαγγελματική πρόοδο που ίσως μπαίνουν μοναδικές ευκαιρίες.

Για την Τρίτη 17/2, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 2:13 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 6:59 συμπορεύεται με τον Ερμή, και στις 9:16 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα.  Η μέρα είναι γεμάτη από αίσθηση σωστού ένστικτου, και από οργάνωση προτεραιοτήτων και φυσικά όλα ξεκινούν από εσάς και τους στόχους σας, φροντίστε να είστε ετοιμοπόλεμοι και με σωστά όπλα· και όλα είναι στο χέρι σας.

Για την Τετάρτη 18/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 0:28 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό και στις 3:58 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: οι πλανητικές όψεις της μέρας κινούνται στις πρώτες νυκτερινές της ώρες και δεν έχουν σημαντικό επηρεασμό στην καθημερινότητα μας. Αντίθετα, είναι πολύ ισχυρή η σχέση Ερμή και Κρόνου, και η φάση της πανσελήνου που πραγματοποιούνται αύριο. Ταυτόχρονα, είναι πολύ θετική περίοδος σε κάθε είδους ανατροπή και συμπερασματικά βγαίνει ότι η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για όλους μας και σε κάθε έναν ξεχωριστά, ανάλογα και με το ατομικό τους ωροσκόπιο. Γενικά, προσέχετε όσοι δεν έχετε σημαντικές εξελίξεις, ενώ όσοι είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα η πορεία είναι πολύ θετική για τις επόμενες επιτυχίες σας.

Για την Πέμπτη 19/2, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:47 συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την Φάση της Νέας Σελήνης, κυριολεκτικά στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ταυτόχρονα σχεδόν χρονικά, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και δυο λεπτά μετά την φάση της Νέας Σελήνης και ο Ήλιος (στις 01:49) εισέρχεται και αυτός στο ζώδιο των Ιχθύων. Όλα τα παραπάνω σε τρία λεπτά. Και αν δεν είχαμε πια την υπολογιστική μεθοδολογία των σχετικών αστρολογικών προγραμμάτων, πολύ εύκολα θα λέγαμε για την νέα σελήνη στην μηδενική στο ζώδιο των Ιχθύων. Στις 8:49 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 12:48 συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, και στις 15:05 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: η φάση της νέας Σελήνης είναι πολύ θετική στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού σε όσους έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες των μεταβλητών ζωδίων, αλλά και στα ζώδια του σταθερού σε όσους έχουν γεννηθεί στις τρεις τελευταίες μέρες. Βέβαια, δεν θα είναι όλα σε μια μέρα, αλλά είναι μια σταδιακή επιτυχία που έρχεται σε λογική σειρά και διαδικασία. Σήμερα η μέρα απαιτεί λογική και αυτοσυγκράτηση, σωστή τοποθέτηση σε ότι σας πουν, προτείνουν και σας παροτρύνουν να κάνετε· η λύση είναι στην πραγματικότητα και φυσικά στην αλήθεια, που πονάει αλλά είναι πάντα ωφέλιμη σε λογικούς και μόνο.  

Για την Παρασκευή 20/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:01 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 2:11 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 3:24 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Χείρωνα, στις 22:05 η Αφροδίτη εισέρχεται και αυτή στο ζώδιο του Κριού. Συμπέρασμα: οι πρώτες, νυχτερινές ώρες της μέρας είναι ικανές να σας οδηγήσουν σε λάθη, κύριος σε όσους έχουν αισθηματικά προβλήματα ή ερωτικές αντιζηλίες. Αν είναι δυνατόν αποστασιοποιηθείτε από αυτές και μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις, εκτός και αν είναι επιθυμητές. Επιδιώξτε από το Σαββατοκύριακο να έχετε μια προσπάθεια για κάθε λύση σε πιθανά σας προβλήματα. Η μέρα έχει μια χαρούμενη δυναμική διάθεση που ορισμένους πιθανόν να τους παρασύρουν σε λάθη, πιο πολύ αισθηματικά. Το βράδυ είναι θετικό και προσφέρει ηρεμία με το ταίρι σας και θαλπωρή.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top