Κριός:
Με την Σελήνη να είναι για το Σάββατο, την περισσότεροι μέρα, σε πολύ φιλικό σας ζώδιο σας δίνει την ευκαιρία, για το Σάββατο να είστε πολύ δημοφιλείς. Και η Κυριακή να είναι περισσότερο για ηρεμία και χαλάρωση, πιθανόν σε κάποια παράλια.
Και από την Δευτέρα, που αρχίζουν να υπάρχουν οι πολύ θετικές πλανητικές όψεις, όσοι έχουν παραμένει στην εργασία τους μπορούν εύκολα να έχουν ορατά και απτά τα αποτελέσματα στο επαγγελματικό τους κύκλο. Ενώ όσοι είναι πιο δραστήριοι, ανάλογα και με την ηλικία τους μπορούν να είναι και οι απόλυτα κερδισμένοι. Από τις 28 και μετά.

Ταύρος:
Το Σάββατο έχετε να ασχοληθείτε με πολλά θέματα κύριος του σπιτιού, και από την Κυριακή έχετε να ασχοληθείτε βασικά με τον εαυτό σας και τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε είναι πρόωρες είτε είναι σε προγραμματισμό. Από την Δευτέρα, που είναι εμφανή και η θετική επιρροή των Δια και Πλούτωνα σε όλα τα ζώδια της Γης, όπως είναι και το δικό σας. Οι πολύ κερδισμένοι είναι όσοι έχουν γενέθλια από την 1 του μήνα, έως και τις 10, περίπου. Οι υπόλοιποι δεν θα είστε παραπονούμενοι αλλά η ορθόδρομηση του Άρη μέσα στην εβδομάδα στο απέναντι σας ζώδιο παρουσιάζει μια απελευθέρωση δυνάμεων και συνθηκών που μέχρι πρότινος σας παρουσίαζε ευρύτητα σε δυσκολίες. Ετοιμαστείτε για θετική απελευθέρωση στα επαγγελματικά σας. Και να μη χάσετε τις ευκαιρίες.

Δίδυμοι:
Ήρεμο και απλό είναι το Σαββατοκύριακο, από αυτήν την πλευρά είστε και οι πολύ τυχεροί. Ασχοληθείτε το Σάββατο με θέματα που τυχών έχετε ρίξει πίσω, και την Κυριακή, μπορείτε, να έχετε ελευθέρια από υποχρεώσεις στα μπάνια σας. Και από την Δευτέρα το μυαλό σας τρέχει παντού, βέβαια θα μπορέσετε και πρεπει να είστε συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις σας από την αρχή της εβδομάδας - όσοι έχετε υποχρεώσεις οικογενειακές ή οικονομικές. Αλλά οι άτυχοι, πιθανόν, να είναι όσοι έχουν γενέθλια από τις 10 και μετά, οι ανατροπές είναι στην πρώτη γραμμή, ακόμα και για, χαζό, οδικό ατύχημα, όποτε οι οδηγοί ας είναι πιο προσεκτικοί. Πιέσεις, αντιμετωπίζουν προφανώς, όσοι έχουν αισθηματικά προβλήματα και δεν έχουν λυθεί ή πιθανή λύση τους αυτήν την εβδομάδα πιθανόν να μην είναι η επιθυμητή.

Καρκίνος:
Από το απόγευμα του Σαββάτου που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη έχετε κάνει και τις επιλογές σας για το υπόλοιπο του διήμερου. Και καλό είναι να είναι με άτομα που σας έχουν και συμπάθεια. Απολογισμό μπορείτε να κάνετε την Δευτέρα που θα είναι πιο ήρεμες οι συνθήκες· και λέμε απολογισμό από πιθανά προβλήματα και φυσικά γνώμες από τρίτους που σας δείχνουν την δημόσια εικόνα σας όπως δεν την αντιλαμβάνεστε. Από την Τρίτη όμως έχετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας που ναι μεν έχουν να δείξουν πολύ θετικά αποτελέσματα αλλά έχουν να δείξουν και κάποιες δύστοκες εξελίξεις που είναι άμεσες και καθημερινές και αφορούν τι άλλο από οικονομικά θέματα. Όσοι έχουν γενέθλια από τις 13 και μετά είναι και οι πιο τυχεροί καθώς πολλά προβλήματα που τους έχουν ταλαιπωρήσει έχουν την λήξη τους μέσα στην εβδομάδα.

Λέων:
Πολύ δραστήριο είναι το Σάββατο μέχρι τις απογευματινές ώρες, και από το βράδυ μέχρι και την Κυριακή κυλάει πιο ήρεμα καθώς, ενίοτε, και πιο ερωτικά με το ταίρι σας. Έτσι από την Δευτέρα που όλα είναι πιο δυναμικά επαγγελματικά έχετε γεμάτες τις «μπαταρίες σας» για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις που ευτυχώς είναι πιο θετικές από άλλοτε. Θα έλεγα ότι οι πιο τυχεροί είναι όσοι έχουν γενέθλια από τις 10 και μετά καθώς προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή και την καριέρα σας έχουν αρχίσει και βλέπουν την πόρτα της εξόδου με πολύ θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, πρεπει να είστε και ψυλλιασμένοι καθώς δεν φανερώνει κάποια προβλήματα από φίλους που δεν έχετε την συμπάθεια τους.

Παρθένος:
Η συμπόρευση του Δια με τον Β. Δεσμό και η παρουσία της Σελήνης στο απέναντι σας ζώδιο κρύβει, κύριος, για την Κυριακή πολύ θετικές συνθήκες, συγκυρίες και κάθε είδους ευκαιρίες που μπορείτε να φαντασθείτε, είτε είναι επαγγελματικές είτε κοινωνικές. Και από την Δευτέρα, που είναι ακόμα πιο θετικές οι συνθήκες - έχετε και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πολλά προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκεί είναι που πρεπει να προσέξετε το τι θα κάνετε καθώς η επιλογή της λύσης πιθανόν να είναι και λίγο δυσάρεστη για μερικούς – ενδεχόμενα για όσους έχουν γενέθλια κοντά στις αρχές του μήνα.

Ζυγός:
Γενικά ένα πολύ καλό διήμερο για όλους σας, σχεδόν, με φίλους και παρέες που θέλετε, ταυτόχρονα έχετε και τις κοινωνικές κριτικές που προσφέρουν «πικάντικο» αλάτι στον κοινωνικό κύκλο του σαββατοκύριακου. Και από την Δευτέρα που είναι πιο θετικοί οι πλανητικοί συσχετισμοί έχετε τις ευκαιρίες εκείνες για να μενετέ σε εγρήγορση. Το πιο σημαντικό για εσάς, τουλάχιστον για τους περισσότερους, αυτήν την εβδομάδα δεν είναι άλλο από τα οικονομικά. Που δείχνουν ότι αργά και σταθερά αρχίζουν και αλλάζουν τα δεδομένα προς το καλύτερο και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε όλες τις συνθήκες και να καλυτερέψετε έστω και λίγο τις καλοκαιρινές διακοπές που αρχίζουν οσονούπω.

Σκορπιός:
Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό, σχεδόν, για όλους και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και εσείς, σχεδόν όλοι, εκμεταλλεύεσθε τις οποίες θετικές ευκαιρίες. Έτσι όσοι έχουν γενέθλια από τι 22 έως τις 2 του μήνα, πολύ εύκολα ξαναερωτευεστε και ξαναδημιουργείτε νέα ή και νέες ερωτικές συνθήκες. Θα έλεγα ότι εύκολα, δημιουργείτε οι όποίες καταστάσεις να είναι υπέρ σας. Και οι υπόλοιποι που έχετε γενέθλια από τις 10 και μετά, φυσικά ασχολείσθε με πιο σοβαρά θέματα όπως τα οικονομικά, και οι συνεργασίες σας ή οι συνεταιρισμοί σας. Έτσι και με την επιστροφή του Άρη σε ορθόδρομη πορεία αυτήν την εβδομάδα αρχίζετε και ασχολείσθε πιο δυναμικά -ίσως και πιο δύστοκα- καθώς οι συνθήκες είναι και αναβλητικές λόγο θέρους. Παντός να είστε προετοιμασμένοι για «τρέξιμο» αν δεν έχετε προετοιμαστεί. Τυχεροί είναι όσοι ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο δεν τους αγγίζει τίποτα το δύσκολο, εκτός αν το ωροσκόπιο τους λέει αλλά!

Τοξότης:
Θα έλεγα ότι το Σαββατοκύριακο είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς οι περισσότεροι, πιθανόν, φροντίζεται για τις ευρύτερες κοινωνικές σας επαφές και γνωριμίες – οπως το να ασχολείσθε με τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές. Και από την Δευτέρα, είναι πολύ εύκολο να είστε πιο θετικοί, μάλιστα και κερδισμένοι σε πολλά, αλλά κύριος σε επαγγελματικά σας θέματα. Βέβαια, αυτά δεν θα είναι έτσι, απλά και εύκολα χαρισμένα ή εύκολα προσβασιμα, θα χρειαστεί να έχετε και μια δυστοκία – ελπίζω τυπική. Όμως κακά τα ψέματα, σας χρειάζεται και λίγο για δείτε και πέρα από τα γνωστά τεκταινόμενα. Ένα πιθανό πρόβλημα ίσως να είναι με την εφορία που, ενδέχεται να έχετε και πρόβλημα αν δεν είστε προσεκτικοί.

Αιγόκερως:
Το σαββατοκύριακο είναι ήρεμο και θετικό μαζί με φίλους και καλή παρέα. Έτσι και εσείς είστε σε πολύ καλές συνθήκες που σας δίνουν και «τροφή» αλλά και αφορμή για να σχολιάσετε και κοινωνικά δρώμενα. Δηλαδή, ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο. Και από την Δευτέρα έχετε πολλά να σκεφτείτε για τους καθημερινούς σας φίλους και τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται … ή που δεν παρουσιάζονται! Από την Δευτέρα, μπορεί να είναι(;) ή να τα βλέπετε όλα θετικά, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη και μάλιστα είναι πολύ σκληρή! Έτσι καλό είναι να ετοιμαστείτε για σκληρή κριτική σε ότι παλιό έχετε κάνει και δεν ήσασταν δίκαιοι! Αυτά θα είναι πολύ εμφανή την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη!

Υδροχόος:
Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό και δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα το δυσάρεστο, αντίθετα θα έλεγα ότι όλοι έχετε τα δίκαια επινίκια σας. Πολύ θετική είναι η Κυριακή που έχετε μια ευρύτητα σε κοινωνικά πεδία που μόνο ευμενή αποτελέσματα έχει. Εκείνο, που πρέπει να προέχετε από την Δευτέρα είναι οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες και δη η δημόσια εικόνα σας και όλες οι, πιθανές, σωστές ή και λάθος ενέργειες σας. Σχεδόν όλη η εβδομάδα στο σύνολο της είναι πολύ δύσκολη, κύριος σε μικρές, συγκυρίες· είναι εκείνες που σας χαλούν το κέφι και την θετική διάθεση.

Ιχθείς:
Από αργά το Σάββατο η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και σας χαρίζει ένα πραγματικά θετικό Σαββατόβραδο και μια πολύ θετική Κυριακή. Αρκεί να είστε και εσείς ενταγμένοι στην κοινωνικότητα του περιβάλλοντος και στην παρέα. Τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολα για σας καθώς δεν αφήνεται και τίποτα στην τύχη τους. Φυσικά, κατά περίεργο τρόπο δεν είστε το … ζώδιο σας. Ελπίζω να μην πάθατε τίποτα, και φυσικά να είστε το … ζώδιο σας! Και από την Κυριακή όλα είναι πιο ήρεμα και πιο προβλέψιμα για σας. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικονομικά σας που έχουν μια δραστηριότητα που ενδεχόμενα να σας κυνηγούν οι υποχρεώσεις τόσο στην καθημερινότητα, που είναι προβλέψιμα όσο και σε έκτακτα έξοδα από το πουθενά. Προσέχετε από την Τρίτη έως και την Πέμπτη τις οικονομικές σας δοσοληψίες και φροντίστε να σας φτάσουν τα έξοδα.


Σχόλιο για την Εβδομάδα

Με κέρδη στα θετικά είναι η τάση αυτής της εβδομάδας, και σημαντικό σημείο για το τελευταίο είναι οι πολλές, για εβδομάδα, όψεις του Δια με Β. Δεσμό, Πλούτωνα, και Αφροδίτη. Του Ουρανού με Ερμή, Αφροδίτης με Ποσειδώνα και Βόρειο δεσμό. Οι δυσμενείς είναι Αφροδίτης Κρόνου, Ερμή Χείρωνα και με προϋπόθεσης της Αφροδίτης με Πλούτωνα.  Έτσι η θετικότητα των πλανητικών επιρροών είναι δοσμένες σε ζώδια της Γης καθώς η θετικότητα είναι στο μέγιστο σημείο. Ενώ, λόγο Κρόνου, στον Τοξότη, τα μεταβλητά ζώδια είναι ακόμα σε μια δυσμένεια σε ότι επιλογές έχουν. Η καλύτερη συμβουλή είναι αποχή από όλα. Εκτός, αν έχετε πλανήτες σε ζώδια της Γης. Σε αυτή την περίπτωση, αν γνωρίζεται ποιοι πλανήτες σας είναι σε αυτά τα ζώδια, να θυμάστε σε ευνοείστε σε θέματα που αντιπροσωπεύει ο πλανήτης.

Brexit

Χρειάζεται να σχολιάσουμε ότι η εκτίμηση για τα  «αγγλικά κακαρίσματα» και τις κότες ήταν πολύ σωστή. Διότι όλοι οι αστρολόγοι, Έλληνες φυσικά, είχαν πει ότι το Αγγλικό δημοψήφισμα θα έγερνε σημαντικά υπέρ της Ευρώπης· γεγονός που δεν έγινε. Όσοι το υποστήριξαν ήταν ασαφείς.
Ο υποφαινόμενος, έγραψε στο περιοδικό «Αστρολόγος» τεύχος 205 Ιούνιος 2016, σελ. 124, όπου διατηρεί -με μοναδική επιτυχία- από το 2002 την στήλη για τις προβλέψεις του ελληνικού χρηματιστηρίου, μερικούς μήνες πριν, για την εβδομάδα που πέρασε, συγκεκριμένα η πρόταση ήταν: «Για την τρίτη εβδομάδα, από τις 20/6 έως τις 24/6, αναμένεται να υπάρχουν ακροβατικές καθοδικές κινήσεις με εντυπωσιακές καταγραφές».  Με αυτογενή συμπέρασμα ότι η σωστή γνώση της χρηματιστηριακής αστρολογίας, και του υποφαινόμενου, έχει, εδώ και μήνες λάβει θέση.

Συγκεκριμένα: η ημερήσια διακύμανση του Ελληνικού χρηματιστηρίου ήταν στο μείον  -82,91  και το κλείσιμο ήταν στις  534,78 μονάδες σε ποσοστό πτώσης  -13,42%  για την ελληνική spot  αγορά και με τζίρο 160,80 εκατομμύρια €, -αλήθεια που βρέθηκαν τόσα εκατομμύρια;
Η πρότερη γνώση αυτής της πληροφορίας είναι σωτήρια και κερδοφόρα για τους γνωστές της ελληνικής οικονομίας, της διεθνούς αλλά και των διεθνών αγορών σε επενδύσεις, spot market, αγορά συναλλάγματος Forex και φυσικά στα Ελληνικά και Διεθνή παράγωγα.

Μην μου πει κάποιος ότι αυτές τις πληροφορίες πρεπει να είναι μόνο για speculating funds και οι υπόλοιποι που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα, στην Ελληνική και διεθνή αγορά έχουν απολέσει το οποίο δικαίωμα κέρδους «καταθέτοντας» την περιούσια τους σε «παιχνίδια»;

Τα αποτελέσματα δικαίωσαν πλήρως την Ορθή αστρολογική γνώση και τον υποφαινόμενο Μπαρδόπουλο Ιωάννη! 

Όσοι ενδιαφέρονται για τις υπόλοιπες μέρες στο Περιοδικό «Αστρολόγος» και στα επόμενα τεύχη του ή στον υποφαινόμενο στο 6974159292!

Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας

25 Ιουν. 2016 στις 05:30:21 Η Σελήνη Εισέρχεται στους Ιχθείς  στις 08:12:46 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Πλούτωνα  στις 13:06:28 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Ήλιο  στις 15:20:31 Ο Ήλιος είναι σε 72° με τον Δια  στις 21:33:01 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ουρανό  στις 22:57:58 Η Σελήνη είναι σε 120° με την Αφροδίτη

26 Ιουν. 2016 στις 01:53:53 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Κρόνο  στις 02:45:58 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Ποσειδώνα  στις 10:35:54 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Δια  στις 10:39:07 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Πλούτωνα
 στις 15:30:08 Ο Δίας είναι σε 120° με τον Πλούτωνα  στις 18:16:02 Ο Ερμής είναι σε 150° με τον Άρη  στις 22:13:41 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Άρη  στις 22:54:55 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ερμή  στις 23:52:01 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ουρανό

27 Ιουν. 2016 στις 01:54:45 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Χείρωνα  στις 05:31:23 Ο Ερμής είναι σε 60° με τον Ουρανό  στις 05:59:31 Η Αφροδίτη είναι σε 150° με τον Κρόνο  στις 07:29:23 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Πλούτωνα  στις 10:07:40 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Κριό  στις 10:39:03 Ο Ήλιος είναι σε 72° με τον Ουρανό
 στις 14:10:14 Χείρων είναι σε R  στις 16:52:45 Η Αφροδίτη είναι σε 120° με τον Ποσειδώνα  στις 19:24:32 Ο Ερμής είναι σε 90° με τον Χείρωνα  στις 21:18:36 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ήλιο

28 Ιουν. 2016 στις 00:01:03 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Άρη  στις 05:37:04 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Κρόνο  στις 06:39:57 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ποσειδώνα  στις 07:59:22 Η Σελήνη είναι σε 90° με την Αφροδίτη  στις 11:05:24 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ερμή  στις 14:13:55 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Πλούτωνα
 στις 14:44:22 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Δια  στις 15:18:09 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Άρη

29 Ιουν. 2016 στις 00:57:55 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Δια  στις 01:25:08 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Άρη
 στις 03:12:04 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Ουρανό  στις 05:05:24 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Χείρωνα  στις 06:01:32 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ήλιο  στις 06:51:43 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Κρόνο  στις 07:59:28 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ποσειδώνα  στις 10:45:59 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ερμή  στις 12:25:26 Ο Ήλιος είναι σε 135° με τον Άρη  στις 13:03:09 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Ταύρο  στις 15:39:00 Ο Ερμής είναι σε 144° με τον Άρη  στις 16:11:37 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Δια  στις 17:09:58 Η Σελήνη είναι σε 72° με την Αφροδίτη
 στις 21:50:25 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Κρόνο

30 Ιουν. 2016 στις 02:24:09 Ο Ερμής Εισέρχεται στον Καρκίνο  στις 02:38:16 Ο Άρης είναι σε D  στις 03:28:58 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ήλιο  στις 06:07:10 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Χείρωνα  στις 07:46:04 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Κρόνο  στις 08:58:30 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ποσειδώνα  στις 14:57:02 Η Σελήνη είναι σε 60° με την Αφροδίτη  στις 15:58:11 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ερμή  στις 16:17:36 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Πλούτωνα  στις 17:20:03 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Δια

1 Ιουλ. 2016 στις 03:18:49 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Άρη  στις 04:47:29 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ποσειδώνα  στις 05:08:32 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ουρανό  στις 06:01:52 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ήλιο
 στις 06:31:28 Η Αφροδίτη είναι σε 180° με τον Πλούτωνα  στις 06:54:18 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Χείρωνα
 στις 14:44:18 Η Σελήνη Εισέρχεται τους Δίδυμους   στις 16:59:05 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Πλούτωνα
 στις 17:58:01 Η Σελήνη είναι σε 45° με την Αφροδίτη  στις 20:56:24 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ερμή  στις 21:34:08 Η Αφροδίτη είναι σε 144° με τον Κρόνο  στις 22:17:58 Η Αφροδίτη είναι σε 60° με τον Δια


Μπαρδόπουλος Ιωάννης - 6974159292



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top