Για το Σάββατο 6/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:43 ο Ερμής είναι σε θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 11:28 η Σελήνη είναι σε θετικό εξάγωνο και αυτή με τον Ουρανό, στις 12:15 η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική αντίθεση με τον Ερμή, επτά λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 13:17 ο Ερμής επαναλαμβάνει και αυτός την ίδια όψη με τον ίδιο πλανήτη, στις 14:26 η Σελήνη πραγματοποιεί την φάση της Πανσελήνου με τον Ήλιο σε φάση αντίθεσης. Στις 20:47 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: πριμοδοτημένη είναι η νύχτα του Σαββάτου και χαρίζει καλές στιγμές τόσο σε εραστές όσο και σε φιλικές παρέες που ίσως να είναι και κάπως ακραία παράξενες, οι μεσημεριανές ώρες προσφέρουν μονόπλευρες απόψεις και ακραίες γνώμες που ταΐζουν με μεγάλη ευκολία παρεξηγήσεις και ενδεχόμενα έντονη αντιπαράθεση. Η φάση της πανσελήνου είναι σε πολλά θέματα απλά η σπίθα, κερδισμένοι είναι οι λογικοί. Προσοχή στα έξοδα, μια βόλτα για αγορές είναι καλό να γίνουν με κατεύθυνση και για οικονομικές λύσεις. Το βράδυ του Σαββάτου είναι καλό να είστε με φίλους και με άτομα που σας αγαπούν.

Για την Κυριακή 7/12, η Σελήνη είναι τρίτη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:48 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 11:51 δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη, και στις 19:34 εισέρχεται στο ζώδιο του καρκίνου. Συμπέρασμα: με θετικό πριμ είναι η νύχτα της Κυριακής, και πιθανές αισθηματικές διενέξεις είναι στο πρόγραμμα εκτός αν έχετε οικονομικά προβλήματα τα οποία σας υποχρεώνουν να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση τους. Επίσης καλό είναι να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού.

Για την Δευτέρα 8/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 4:52 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 11:51 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Ήλιο, στις 19:01 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 19:32 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, και στις 20:36 έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: συναισθηματική ηρεμία έχει η νύχτα της Δευτέρας, και καλά όνειρα, πιθανόν και ψέματα για όσους είναι επιρρεπείς στην τάση και με την προϋπόθεση να είναι και ξάγρυπνοι. Ταυτόχρονα η επικοινωνία είναι στα καλύτερα της και τα νέα που κάποιοι θέλουν, τελικά, ταξιδεύουν πολύ γρήγορα, όποτε προσέχετε τις αντιδράσεις σας, ειδικά κατά τις πρώτες βράδυνες ώρες.

Για την Τρίτη 9/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 4:43 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 4:45 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, και στις 12:36 επαναλαμβάνει και ο Ήλιο την ίδια όψη με τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Συμπέρασμα: δυναμικά και επικοινωνιακά κινείται η μέρα είναι ιδανική για επαφές και ανταλλαγές απόψεων, τόσο σε φιλικό πλαίσιο, δηλ. βόλτα, παρέα και καφέ όσο και σε επαγγελματικό πλαίσιο και αντίστοιχη ανάπτυξη.

Για την Τετάρτη 10/2, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:14 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 5:14 εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στις 13:37 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 18:41 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Συμπέρασμα: η νύχτα είναι πριμοδοτημένη για ξεκούραση και ακολουθήστε την τάση για να είστε ευδιάθετοι και γιατί όχι με κέφι, προσέχετε όμως το μεσημέρι τα νεύρα και τις αντιπαραθέσεις και φροντίστε τις  απογευματινές ώρες να είστε σοβαροί καθώς όλα είναι για μια εικόνα, μια τιμή και ένα συμφέρον.

Για την Πέμπτη 11/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 6:16 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 14:58 θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 20:19 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: έντονα κοινωνικό είναι το πρωινό, ακραίο και εξωπραγματικό με ασυνήθιστες προεκτάσεις και μικρές λεπτομέρειες που είτε σας φτιάχνουν την διάθεση είτε την χαλάνε, παντός όλα δείχνουν ότι η μέρα είναι από τις πολύ θετικές και κοινωνικές μέχρι αργά το βράδυ, όποτε εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες για κοινωνική αναψυχή και για βόλτα στα μαγαζιά, και γιατί όχι και για αγορές αν βρείτε ό,τι θέλετε.

Για την Παρασκευή 12/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 0:39 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 2:21 συμπορεύεται με τον Δια, στις 13:23 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια,  στις 14:48 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 17:18 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 22:50 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: το βράδυ της πέμπτης πριμοδοτεί θετικά την νύχτα της Παρασκευής που είναι ιδανική μόνο για υποσχέσεις και για έρωτες, όσοι πιστοί ετοιμαστείτε. Η μέρα όμως είναι μοιρασμένη σε χαρούμενες διαδικασίες και ετοιμασίες κάθε είδους αλλά και σε ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι μπορείτε να φαντασθείτε. Μέχρι το βράδυ αποφύγετε τα λάθη, τα νεύρα αλλά και τις ευθύνες των άλλων που ψάχνουν να βρουν θύματα. Οι βράδυνες έξοδοι προσφέρουν χαρά, διασκέδαση και ό,τι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε. Καλή διασκέδαση.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.  http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html  




0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top