Ανανεωση 20 Ιανουαριου 2017, 
Ότι περιπου - έχω πει ….
 21 Ιαν. 2017 Σχόλιο μετά την Ορκωμοσία του Donald Trump

18/12/2016
Ομιλία στο χειμερινό Ηλιοστάσιο του Γιάννη Μπαρδόπουλου για το "Το ωροσκόπιο του Donald Trump και τι σημαίνει για την Ελλάδα"

Speeches of John Bardopoulos "The Natal horoscope of Donald Trump and what it means for Greece".
Στην προσφώνηση η Φωτεινη Ορσαρη - 25 Δεκ 2016 (upd video)

Στην ομιλία μου είχα χρησιμοποιήσει την 21η Ιανουαρίου σαν ημέρα ορκωμοσίας, Το πρόγραμμα τροποποιήθηκε … κατά μια ημέρα νωρίτερα, εκείνο που αλλάζει είναι ο ωροσκόπος από 15ο 28  σε 14ο 07 15ο 28 Ταύρου. Και η Σελήνη από  21ο σε 9ο Σκορπιού. Θέσεις μια μέρα πριν. Εκείνο που αλλάζει δραματικά είναι η προβολή της Σελήνης πάνω από την Αθήνα - πρωτεύουσα της Ελλάδας, ενισχύοντας την μαγνητοσκοπημένη μου ανάλυση. 
Τελικά έχει πολύ πλάκα … αμερικανοί αστρολόγοι ανακάλυψαν τώρα, μετά,  την ορκωμοσία του Donald Trump νέα ώρα γέννησης· που τελικά είναι παλιά – όπως και η προηγούμενη καθώς υπάρχει και η νέα ώρα σε όλες τις αστρολογικές βάσεις δεδομένων. Δηλαδή όλοι οι αστρολόγοι του εξωτερικού που πραγματοποίησαν αστρολογικές προβλέψεις δεν γνώριζαν τις δυο υπάρχουσες ώρες; Αλλά και αυτή η· νέα - στην ουσία παλιά ώρα - έχει και πάλι την σημασία της για την Ελλάδα.  Τελικά να δούμε που θα καταλήξουν για να αποφασίσουν η Νέα ώρα έχει τον γενέθλιο ωροσκόπο στις 17ο λέοντα. Για την Ελλάδα είναι ο παραπάνω χάρτης. Ακόμα, πιο «απολαυστικός» - χαρείτε τον.  Και να μην συνεχίσω με «ευχές»… Το παρακάτω κείμενο το βρήκα από την Σαββατιάτικη εφημερίδα παραπολιτικά

“Πύρινος λόγος” του Ρέινς Ηρακλή Πρίμπους: Ορθοδοξία, Ομογένεια, Πατριαρχείο και Αμερική…
  
“Τίποτε δεν συμβαίνει αν δεν είναι θέλημα Θεού. Πρέπει να πάρουμε την ευκαιρία που μας έδωσε ο Θεός και να επιτύχουμε τους στόχους που ο σπουδαίος νέος μας πρόεδρος έχει θέσει, να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά”…

Λόγια του νέου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Ηρακλή Πρίμπους σε εκδήλωση Ελληνοαμερικανών προ τιμή του, στο ξενοδοχείο St Regis της αμερικανικής πρωτεύουσας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η “ελίτ” των Ελληνοαμερικανών Ρεπουμπλικάνων, που βοήθησαν τον κ. Πρίμπους ο οποίος σαν πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είχε αναλάβει να το σώσει από την κατάρρευση.

Στην ομιλία του, ο νέος προσωπάρχης υπογράμμισε την αφοσίωσή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ορθοδοξία: “Θέλουμε να βάλουμε την έννοια της θρησκευτικής ελευθερίας, τον Πατριάρχη μας, την Κωνσταντινούπολη και την αναγνώριση των εμποδίων που αντιμετωπίζει η ορθόδοξη εκκλησία στο επίκεντρο αυτού του Λευκού Οίκου.

Θα ήθελα να δω την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ να εμφανίζεται στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, να αναγνωρίσει την καταπίεση και τον αγώνα που δίνει, δεν είναι μόνο σύμβολο για την ορθόδοξη εκκλησία αλλά και για τους πιστούς σε όλον τον κόσμο όταν έχεις Χριστιανικά κεφάλια να κείτονται στις ακτές της Μεσογείου και το ΙΣΙΣ να κερδίζει έδαφος σε όλον τον κόσμο”. Συνέχισε λέγοντας τα εξής: “Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι εδώ, στην Αμερική, στη Βρετανία, και περιμένετε και θα δείτε, στη Γερμανία μετά, σε όλον τον κόσμο οι άνθρωποι θέλουν κάποιον που θα παλέψει γι’ αυτούς. Διψούν για κάποιον που θα είναι πραγματικός. Αυτό που λείπει στους ανθρώπους είναι το πραγματικό, έχουν κουραστεί από τους πλαστικούς πολιτικούς, είτε είναι από την Αθήνα είτε από την Ουάσιγκτον το πλαστικό δεν λειτουργεί πλέον”.

Εξήγησε ότι όταν αναμείχθηκε στην προεκλογική εκστρατεία βρήκε βοήθεια και συμπαράσταση από την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα. Δήλωσε σχετικά: “Όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά ήταν μία καταστροφή. Η ελληνική κοινότητα, η ορθόδοξη κοινότητα αρχίζοντας με τον Αρχιεπίσκοπο (Δημήτριο), τον πατέρα Αλεξ (Καρλούτσο) τους Αρχοντες (του Οικουμενικού Πατριαρχείου), τον καλό μου φίλο, θείο και δεύτερο πατέρα Τζον Κατσιματίδη, που με πήρε κάτω από την φτερούγα του και μου έλεγε πάντα ναι κάθε φορά που τηλεφωνούσα, αυτή η ομάδα των ανθρώπων εδώ σε αυτό το δωμάτιο είναι μία οικογένεια. Βοηθήσατε να σωθεί το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, να κτιστεί η Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή, να την εκσυγχρονίσουμε, να στήσουμε μία δομή ώστε ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικός πρόεδρος θα ορκισθεί αύριο όχι μόνο για να σώσει το κόμμα και την χώρα μας αλλά για να φέρει πίσω την ελευθερία”.

Ο κ. Πριμπους εξέφρασε την απόλυτη πίστη του στον Ντόναλντ Τράμπ: “Ο λόγος που θα είναι επιτυχημένος (ο Ντόναλντ Τράμπ) είναι διότι θα τιμήσει τον λόγο του, θα μιλήσουμε για το Obamacare, την φορολογική μεταρρύθμιση, πράγματα που ξέρουμε ότι διψά γι’ αυτά ο Αμερικανικός λαός και οι Αμερικανοί εργαζόμενοι. Καθώς γινόμαστε το κόμμα από τον πρόεδρο για τον Αμερικανό εργαζόμενο, τους ανθρώπους που κάνουν χειρωνακτική εργασία κι εκείνους που είναι ειδικευμένοι, που εργάζονται καθημερινά, δεν θα ξαναχάσουμε άλλες εκλογές.

Ενωμένοι ως Ελληνική Κοινότητα είμαστε ισχυρότεροι”. Στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε στον παππού του Ηρακλή: “Και να κλείσω λέγοντας ότι δεν θα ήμουν εδώ αν δεν βρισκόταν (στη ζωή μου) ο παππούς μου, το όνομά του οποίου ήταν Ηρακλής και από τον οποίο πήρα το όνομά μου. Ηταν ένα πρόσωπο που θαύμαζα περισσότερο στη ζωή μου, που ήθελα να του μοιάσω, και θυμάμαι που ερχόταν στην Αμερική για τρεις μήνες, και για κάποιο λόγο θα έπαιρνε την εγκυκλοπαίδεια από το ράφι, θα πήγαινε στο γράμμα P (Πι) και θα διάβαζε κάθε λεπτομέρεια για τους προέδρους των ΗΠΑ – δεν είχε σημασία αν ήταν Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικανοί, όλοι ήταν ήρωες στα μάτια του. Αυτό που συγκράτησα είναι ότι αν και δεν ήταν από αυτή την χώρα, αγαπούσε τα πάντα στις ΗΠΑ. Ως μικρός λοιπόν, το γεγονός ότι ο παππούς μου αγαπούσε περισσότερο από κάθετι άλλο την Αμερική με έκανε περήφανο που ήμουν Αμερικανός. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ούτε και την υποστήριξη όλων (των παραπάνω) και του Γκας Μπιλιράκης που με ανέλαβε στο Καπιτώλιο. Επιτύχαμε, αλλά τελικά ο Θεός το έκανε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: “Πύρινος λόγος” του Ρέινς Ηρακλή Πρίμπους: Ορθοδοξία, Ομογένεια, Πατριαρχείο και Αμερική… 
http://mignatiou.com/2017/01/pirinos-logos-tou-reins-irakli-primpous-orthodoxia-omogenia-patriarchio-ke-ameriki/

0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top