Για το Σάββατο 20/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 10:29 έχει συμπόρευση με τον Δια, στις 12:56 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 21:26 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της, και στις 21:46 σχηματίζει δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: μπορεί η μέρα να είναι καλή στην αρχή της και να ισορροπεί ανάμεσα στην έκπληξη και στο απρόοπτο, ευτυχώς, θετικό. Μπορεί να είναι όλα θετικά που να μην μας χαλάει την μέρα, όμως το βράδυ έχουμε ενδείξεις ότι μια αντιπαράθεση με κάτι το δεδομένο από τα θεσμικά ήθη μας βγάζει εκτός εαυτού, προσέχετε ώστε να μην χαλάσετε το βράδυ και την Κυριακή σας.

Για την Κυριακή 21/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 7:33 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 16:03 η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο, και στις 18:53 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Συμπέρασμα: σωστή επικοινωνία σε όλα είναι το μυστικό της μέρας και τα αποτελέσματα φαίνονται κατά το μεσημέρι, αποφύγετε τις υπερβολές πολύ αργά το μεσημέρι και προς το απόγευμα. Το βράδυ μια ελαφριά γκρίνια ή κάποιος προβληματισμός είναι στο πρόγραμμα.

Για την Δευτέρα 22/9, στις 6:05 η Σελήνη σχηματίζει ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, δυο λεπτά αργότερα δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, και 31 λεπτά αργότερα, τώρα ο Άρης, σχηματίζει και αυτός δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 17:03 η Σελήνη σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που σήμερα επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία, ακόμα είναι σε φάση «στάσης» στην εναλλαγή της πορείας του. Συμπέρασμα: η πλαισίωση τριών βασικών πλανητών σε σημαντικές γεωμετρικές αστρολογικές συσχετίσεις και συμμετοχές κρύβουν πάντα· σημαντικές εξελίξεις, πρώτα σε διεθνή θέματα που αφορούν όλη την υφήλιο και μετά σε ατομικό και προσωπικό ή στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλων. Σε ατομικό πλαίσιο αλλαγές έχουν όσοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους από την 21η έως την 1η κάθε μήνα, δηλαδή όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ανάλογα με το ζώδιο σας και την σύνθεση του ωροσκόπιου σας οι σημαντικές αλλαγές είναι είτε θετικές είτε αρνητικές. Στο σύνολο η πρώτη γενική άποψη είναι ότι «όλα είναι μαύρα» και αυτή είναι η άποψη των χαμένων στην σκέψη και σε όσους ανήκει δικαιωματικά η ήττα. Είναι γεγονός ότι στα εύκολα όλοι είναι ικανότατοι, όμως στα δύσκολα κυριαρχούν κατά κράτος οι ηγέτες που δίνουν ώθηση και λύση σε θετική κατεύθυνση. Έτσι μπορεί να ερμηνευτεί ο σημερινός συσχετισμός. 

Για την Τρίτη 23/9, η Σελήνη  είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:30 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα, στις 5:29 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 10:40 η Σελήνη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 15:14 η Σελήνη συμπορεύεται με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι χθεσινές όψεις αποκτούν σημαίνουσα βαρύτητα λόγο και της σημερινής ισημερίας που έχουν ισχύ για τρεις μήνες· σε κοσμικό επίπεδο, σε ατομικό πλαίσιο τα πάντα πρέπει να είναι σεμνά και ταπεινά μακριά από εγωισμούς και αλλά παράδοξα που άπτονται στο· εγώ και στο παράλογο. Αν όλα είναι βασισμένα στην λογική και με αυστηρό πλάνο τότε είστε στην σωστή κατεύθυνση. 

Για την Τετάρτη 24/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 6:59 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 9:13 πραγματοποιείτε η συμπόρευση της Σελήνης με τον Ηλιο και πραγματοποητε η φαση της Νεας Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 21:30 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: μια πολύ θετική μέρα για να βγάλετε ουσιαστικά συμπεράσματα και να φτάσετε στην πραγματική αλήθεια, αυτή που σας ενδιαφέρει, φυσικά και αξίζει! Έχετε μπροστά σας ένα μήνα.

Για την Πέμπτη 25/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:39 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον, ακόμα, στατικό ορθόδρομο Πλούτωνα, στις 12:20 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, δέκα λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Στις 20:41 συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της, και στις 21:18 ο Δίας σχηματίζει και αυτός θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: Μια πολύ θετική μέρα για τα πάντα, ότι και να θέλετε να σχεδιάσετε, να δείτε ανθρώπους, να κάνετε επαφές και επαγγελματικές συμφωνίες που θα φέρουν πολύ παραπάνω από τα προσδοκώμενα, να κάνετε καλή εντύπωση εκεί που θέλετε και να αφήσετε την πνευματικότητα σας να απλωθεί παντού. Γενικά είναι μια καλή θετική περίοδος με ευμενείς ανατροπές και εκπλήξεις.


Για την Παρασκευή 26/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 15:38 συμπορεύεται με τον Ερμή και στις 17:29 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Σκορπιό. Συμπέρασμα: η μέρα έχει την δυναμική της προηγούμενης και όλα κινούνται πολύ ευχάριστα, ευνοούνται οι συμφωνίες και οι επαγγελματικές επαφές κάθε είδους. Από τις τελευταίες απογευματινές ώρες καταπολεμήστε τα αισθήματα ζήλιας. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top