Ας μιλήσουμε για μια ιδιότυπη διαδρομή τραίνου με καθορισμένες στάσεις, μεταβαλλόμενη χωρητικότητα επιβατών και με αστάθμητους επιβάτες κατεβαίνουν όπου θέλουν. Έτσι οι καθορισμένες στάσεις είναι οι σεισμικές περιοχές του πλανήτη, η μεταβαλλόμενη χωρητικότητα είναι το μέγεθος των Ρίχτερ, και οι αστάθμητοι επιβάτες στις στάσεις είναι τα Ρίχτερ κατά τις στάσεις του τραίνου στην διαδρομή του ώσπου να ξεκινήσει ξανά η διαδρομή με άλλη σύνθεση. Έτσι και εγώ προβλέπω τις επόμενες σεισμικές δονήσεις.

Και οι επόμενες προβλέψεις που αφορούν σεισμούς για την χώρα μας είναι σύμφωνα με την θεωρία του κ Ηλία Τσιάπα.  Σαν χρόνο εκδήλωσης στην πατρίδα μας έχουμε ένα σεισμό αφετηρία 53 μέρες πριν στην κεντρική Αμερική πχ 6,6 r. Και μετά 53 μέρες έχουμε στην πατρίδα μας εκδήλωση σεισμού ανάλογης σεισμικής έντασης.

Μέχρι στιγμής πολλοί έχουν πολεμήσει την θεωρία του κ Τσιάπα,  παραφράζοντας την κατά το δοκούν και κατά την περίσταση που θέλουν όσο καλύτερα μπορούν για να την διαβάλουν.
Πρώτο όπλο τους είναι η πιθανότητα σεισμικής διέγερσης στην Ιταλία.
Φαινόμενο που το έχει πει ο ίδιος ο κ Τσιάπας.
Το πολεμούν όσο μπορούν με τα ίδια του τα λόγια και αδιαφορούν ότι ο κ Giampaolo Giuliani με την θεωρία του κ Τσιάπα και με τα πρόδρομα φαινόμενα πρόβλεψε τον σεισμό στην LAquila στις 6 Απριλίου του 2009. Επίσης αδιαφορούν ότι ο Ίδιος έχει ορίσει και την πιθανότητα να περάσουν τα σεισμικά συστατικά κάτω από την χώρα μας ή να δώσουν σεισμική δραστηριότητα μικρότερη της αναμενόμενης και να εκδηλωθούν ανατολικότερα από την Ελλάδα. Επίσης αδιαφορούν ότι έχει προ ειπεί τους σεισμούς της Κωνσταντινούπολης και της Αθηνάς το 1999.

Από μια προσεκτική μάτια που απαιτεί πολύχρονη παρακολούθηση είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι η αχίλλειος πτέρνα, μέχρι σήμερα, είναι ή ακόμα καλύτερα, ήταν μέχρι σήμερα, αυτά τα οποία έχει πει και έχει εντόπιση ο ίδιος ο κ Τσιάπας.

Εδώ είναι η διάφορα από την δική μου συνεισφορά.
Έχοντας τα επιστημονικά δεδομένα από τον σεισμό αφετηρία που εντοπίζει η θεωρία του κ Τσιάπα μπορώ να αναλύσω τα δεδομένα αστρολογικά· φυσικά μπορώ να πω αν ο συγκεκριμένος σεισμός αφετηρία θα εκδηλωθεί και στην Ελλάδα με την αρχική του σεισμική ένταση, ή αν θα δώσει σοβαρές ενδείξεις στην Ιταλία. Από πλευράς μου μπορώ να ορίσω συγκεκριμένες περιοχές για πιθανό επίκεντρο με κυκλικό ή ελλειπτικό σχήμα ή όχι της τάξεως των 120 χλμ με ± 30 χλμ λογική απόκλιση. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που ευτυχώς από την ερευνά μου είναι ελάχιστες.  Επίσης είμαι σε θέση να ορίσω αν η ένταση του αρχικού σεισμού από την κεντρική Αμερική  θα εκδηλωθεί στην λεκάνη της μεσόγειου ή αν θα συνεχίσουν σε άλλες περιοχές όπως λέει η θεωρία πχ για το Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ.

Φυσικά ελπίζω να έχετε διαβάσει την αστρολογική πρόβλεψη Νο 26 και με τον σεισμό των 7,7 r που ήθελα να γίνει στο Ιράν και σε συγκεκριμένη βόρεια απόκλιση, γεγονός που ο εγκέλαδος υπάκουσε!  

Έτσι, από σήμερα ξεκινούν και οι σεισμολογικές προβλέψεις που αφορούν την ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής μεσόγειου, για σεισμούς πάνω από 5r, τους σεισμούς κάτω από 5r τους αφήνουμε λόγο του ότι όλη η ερευνητική ομάδα είναι πολύ μικρή και η περαιτέρω ερευνά και σε αυτά τα μικρότερα σεισμικά μεγέθη απαιτούν πολυπληθέστερη ανθρώπινη παρουσία.

Ευχαριστώ πολύ, Μπαρδόπουλος Ιωάννης.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top