Για το Σάββατο 21/2, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:12 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 1:29 συμπορεύεται με την Αφροδίτη, και 57 λεπτά αργότερα με τον Άρη, στις 8:31 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και στις 10:43 θετικό εξάγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: η μέρα είναι σημαντική γιατί έχει επιτέλους κάτι το θετικό σε όλα, καταρχάς ελαττώνεται το κρύο και αρχίζει το τριήμερο της καθάρας Δευτέρας, έτσι όσοι αποφασίσουν ή έστω μπορούν να φύγουν σε τοπικά αποκριάτικα έθιμα έχουν την ομαλότητα από την αρχή και στην πορεία του θετικού τριήμερου. Οι ερωτευμένοι έχουν θετικές τις πρώτες ώρες της μέρας και μάλιστα με το ταίρι τους έχουν βλέψεις και σχέδια. Η διάρκεια της μέρας είναι πολύ είναι θετική από όλες τις πλευρές και ευνοεί αγορές, φιλικές παρέες και εξόδους. Με λίγα λόγια, γιατί οι πιο πολλοί δεν έχετε χρόνο να διαβάζεται πολλά, το τριήμερο της Καθαρας Δευτέρας είναι πολύ ευνοϊκό σχεδόν για όλους, ίσως και για το σύνολο.

Για την Κυριακή 22/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:04 συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 1:13 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 22:35 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια και στις 7:12 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Άρη. Συμπέρασμα: όπως προείπαμε το Σάββατο, έχουμε ένα θετικό τριήμερο, μελανό σημείο ίσως είναι για όσους ξενυχτούν στις τρεις πρώτες ώρες νυχτερινές ώρες τις Κυριακής και όσοι είναι από την έξοδο του Σαββάτου ας προσέχουν στην επιστροφή, ειδικά όσοι οδηγούν, επίσης να μην ανακατεύονται σε ξένες υποθέσεις. Και από το πρώτο φως της Κυριακής μπορείτε να εξορμήσετε στο κέφι και την διασκέδαση· φυσικά δεν ξεχνάτε το ταίρι σας. Α! και να αποφεύγετε τα προβλήματα των άλλων.

Για την Δευτέρα 23/2, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 2:28 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 9:53 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με το Ήλιο, στις 14:40 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ποσειδώνα, στις 15:55 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με το Κρόνο και στις 15:56 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή. Συμπέρασμα: με την κούραση από την διασκέδαση ξεκινά η μέρα, και όλα είναι ζωηρά και ανθηρά μέχρι το μεσημέρι, μια πιθανή ανησυχία ή κάποια εμπόδια στην διασκέδαση, είναι τις μεσημεριανές ώρες. Πιθανόν κάποιοι να ξεκινούν την επιστροφή τους που εύχομαι να είναι ομαλή.

Για την Τρίτη 24/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 4:01 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με το Πλούτωνα, και στις 4:57 δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 6:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα και στις 16:57 η Αφροδίτη σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες της μέρας βγάζουν όλη την κούραση του τριήμερου, ενώ η μέρα είναι πολύ θετική στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας που μπορείτε να τις προωθήσετε σωστά και με οργάνωση. Οι σωστά προετοιμασμένοι είναι σίγουρο ότι έχετε να κερδίσετε αρκετά.

Για την Τετάρτη 25/2, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 6:53 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 14:35 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 15:24 δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 17:40 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 19:13 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την τελευταία φάση του κύκλου της. Στις 20:05 επαναλαμβάνει το δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες της μέρας πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς πολλοί δεν είναι σε εγρήγορση, από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες όλα είναι πιο θετικά και οργανωμένα, βέβαια απαιτείται και μια καλή πρόθεση και προπάντων επιθυμία για σωστή συνεργασία για όλους τους ενδιαφερόμενους. Αργά το βράδυ μπορείτε να ονειρευτείτε αλλά και να κάνετε σχέδια, προσοχή όμως μην πιστέψετε τα αληθινά ψέματα των άλλων.

Για την Πέμπτη 26/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων στις 1:47 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 5:08 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 6:54 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, στις 9:11 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 10:43 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια και στις 13:33 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με το Χείρωνα. Συμπέρασμα: οι σωστά οργανωμένοι έχουν να καταφέρουν πολλά και οι ευκαιρίες για αυτούς είναι πολλές και σημαντικές, με λίγα λόγια κάποιοι είναι μπροστά σε σημαντικές αλλαγές που σε αρκετούς θα αλλάξουν και την ζωή τους προς το καλύτερο. Ένα χωροχρονικό στάδιο ευκαιριών είναι οι μέρες αυτές που δίνουν απλόχερα τις συνθήκες που θέλετε για να ωριμάσουν οι αλλαγές και το περιβάλλον που θα αναπτυχθούν.

Για την Παρασκευή 27/2, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων και στις 14:49 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου όπου είναι και το μοναδικό αστρολογικό γεγονός της μέρας καθώς δεν πραγματοποιούνται όψεις γεωμετρικής ακριβείας ανάμεσα στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Συμπέρασμα: μπορεί η μέρα να μην έχει πλανητικές όψεις ακριβείας αλλά οι πλανητικές επιρροές ανάμεσα στους πλανήτες δεν έχουν πάψει την δραστηριότητα τους, ούτε έχουν αναιρέσει τις ευκαιρίες για αλλαγές σε ότι σας προβληματίζει και έχει ταλαιπωρήσει εδώ και χρόνια ή όπου υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Οι τυχεροί, που είχαν προβλήματα και ευνοούνται  έχουν και εκείνοι τις ευκαιρίες τους. Όποτε το ζητούμενο είναι η σωστή οργάνωση.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html






0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top