Για το Σάββατο 28/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:40 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 4:58, θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 8:27 δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 8:53 θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 18:49 δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 19:53 δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, και στις 23:28 θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες θέλουν ηρεμία και θαλπωρή, πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχετε και τα δυο. Και από τις πρώτες πρωινές ώρες έχετε μια συνεχή δραστηριότητα που δεν σας αφήνει ήσυχους μέχρι αργά το απόγευμα, βέβαια καλό είναι να πάτε για μια τελευταία βόλτα στα μαγαζιά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τις ευκαιρίες που θέλετε γιατί μάλλον σας έχουν προλάβει. Παντός είναι καλή ευκαιρία για να ξεδώσετε στις βιτρίνες. Και πολύ αργά το βράδυ είναι καλή περίπτωση για πνευματική άσκηση και εξερεύνηση πνευματική, πρώτα και μετά σωματική.

Για την Κυριακή 1/3, καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 17:55 ο Ερμής σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, και στις 23:15 ο Ερμής και πάλι, δυσμενή αντίθεση με τον Δια. Συμπέρασμα: αποφύγετε τις υπερβολές και φροντίστε να εξασκηθείτε πνευματικά και λεκτικά, είναι πολύ θετική μέρα και το απόγευμα για να δείτε από άλλη θέση τα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν και το πώς θα πετύχετε τους στόχους σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να ασχοληθείτε και λίγο με πρακτικά θέματα είτε είναι επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Μην πάρετε όμως σημαντικές αποφάσεις γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό.

Για την Δευτέρα 2/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 1:34 εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, στις 11:09 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και στις 17:53 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη. Συμπέρασμα: και αυτή η νύχτα απαιτεί ηρεμία και θαλπωρή, απολαύστε και τα δυο. Και η μέρα στην συνεχεία της είναι πολύ θετική για επαγγελματικές κινήσεις, είτε και κοινωνικές. Πρέπει όμως να είστε αυτό που λέμε στο λαϊκότερο· ετοιμοπόλεμοι. Να αποφύγετε τις οποίες συγκρούσεις αν παρουσιαστούν.















Για την Τρίτη 3/3, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 2:36 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, στις 6:45 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ουρανό, στις 6:51 συμπορεύεται με τον Δια, στις 10:47 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή και στις 14:25 ο ανάδρομος Δίας πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ορθόδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες έχουν μια πολύ θετική πριμοδότηση για συναίσθημα και μόνο. Όποτε επιλέγετε οι εραστές το πόσο ξενυχτάτε να αποφύγετε όμως τις υπερβολές στις πρώτες ώρες της μέρας. Ταυτόχρονα να προσέχετε τις οποίες λεκτικές αντιπαραθέσεις που ίσως συμβούν και να έχετε έτοιμες λύσεις σε πιθανές επαγγελματικές προκλήσεις που ενδεχόμενα το μεσημέρι να φτάσουν μέχρι και σε ακραίες περιπτώσεις ευκαιριών που δεν έρχονται τακτικά στην ζωή κάποιων. Ακόμα και οι καλύτερες να μην είναι αυτή την στιγμή, οι ορίζοντες και οι ευκαιρίες που έρχονται στην συνεχεία είναι για κάποιους ένα καταπληκτικό γάντι.  Ακόμα και για μερικούς μπορεί να συμφέρει να δείτε να σας «ρίχνουν» στην περίπτωση αυτή αν θέλετε μπορείτε να το συνεχίσετε εσείς μέχρι το σημείο που θέλετε. Να θυμάστε ότι όλα είναι θέμα τακτικής, ακόμα και όταν χάνετε.

Για την Τετάρτη 4/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 13:57 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 17:14 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 20:45 η Αφροδίτη, ξανά, συμπορευτεί με τον Ουρανό και στις 23:47 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: αποφύγετε τις πολύ σημαντικές αποφάσεις για σήμερα ή αν μπορείτε να τις αναβάλετε για το απόγευμα και το βράδυ. Βέβαια είναι θετικές οι ώρες και οι στιγμές και για να τις μοιρασθείτε με το ταίρι σας καθώς οι ερωτικές διαθέσεις είναι στα «κόκκινα». Να θυμάστε πάντα ότι η σημερινή μέρα και αυτή η εβδομάδα φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες κάθε είδους που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Στις πολύ βράδυνες ώρες απαιτητέ λογική και περισυλλογή.

Για την Πέμπτη 5/3, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 5:14 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα και δυο λεπτά αργότερα η Αφροδίτη πραγματοποιεί και αυτή δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 20:05 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Πανσελήνου και τριάντα ένα λεπτά αργότερα η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: οι πολύ πρώτες πρωινές ώρες είναι για συναισθήματα ζήλιας, και αν έχετε το αντικείμενο του πόθου σας μπορείτε να τις εκφράσετε πριν τον κοινό σας πρωινό καφέ. Ταυτόχρονα η φάση πανσελήνου προτρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο τι λέτε, αποφύγετε τις οποίες διενέξεις, όσοι έχετε και τις αφορμές για να φοβόσαστε το οτιδήποτε. η σύνεση είναι απαιτητή και πολύτιμη σύμμαχος καθώς στις 20/3 έχουμε και ηλιακή έκλειψη που αρχίζει και επηρεάζει πολλούς και συμπερασματικά προσέχετε τα λάθη που αρχίζουν να επωάζονται.  

Για την Παρασκευή 6/3, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 0:44 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα, και στις 2:18 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: τα πρώτα λεπτά της μέρας, δηλαδή από πολύ αργά στο βράδυ της πέμπτης οι συνθήκες απαιτούν ηρεμία, σκέψεις και αποφάσεις, τίποτε άλλο. Μάλιστα χρειάζεται να σκεφτείτε και εις βάθος πολλές πτυχές που ίσως μέχρι χτες δεν τις είχατε σκεφτεί, μάλλον τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για αυτή την απασχόληση. Ταυτόχρονα η μέρα έχει ακόμα την χροιά από την πέμπτη και την πανσέληνο που έχει πολύ δυναμική. Βέβαια, αυτή δεν επενεργεί ταυτόχρονα σε όλους την ίδια στιγμή, αλλά σταδιακά «απλώνεται» σε ότι έχει να αναδείξει, είτε είναι πρόβλημα, είτε είναι λύση, είτε είναι ευκαιρία. Συντονιστείτε με ό,τι σας συμφέρει.






0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top