Για το Σάββατο 7/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 2:51 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και στις 12:45 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας ένα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: είναι γεγονός ότι αρκετούς τους διακατέχει ένα άγχος το οποίο σταδιακά μέσα στην μέρα εξαφανίζεται, η βοήθεια της μέρας και το θετικό περιβάλλον σήμερα και αύριο είναι σημαντικό ταυτόχρονα και επωφελές να έχετε τα μέγιστα σε ότι δραστηριοποιήστε, κατά προτίμηση σε φίλους, κοινωνικές ομάδες και σε συλλόγους, το βράδυ μάλλον δεν είναι από τα καλύτερα για διασκέδαση παρά μόνο για σκέψεις και οργάνωση. Όσοι όμως τολμήσουν την ψυχαγωγία δεν απογοητεύονται αρκεί να είναι νωρίς σπίτι τους.

Για την Κυριακή 8/3, ημέρα της Γυναίκας, πολύχρονες οι φίλες της στήλης και να σας χαίρονται όσοι εσείς και μόνο αγαπάτε, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 3:41 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 6:21 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Χείρωνα, στις 7:23 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 8:49 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, στις 9:27 δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, και στις 17:58 δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: Η μέρα με την πληθώρα των όψεων της θυμίζει κάτι από πόλεμο, και οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι με πριμοδότηση την λογική που χάνεται ανάμεσα στους ανθρώπους, φέρνει τους αντίπαλους κατά μέτωπο … το ίδιο και τους εραστές, ελπίζω να είστε στην δεύτερη πιθανότητα καθώς και οι δυο περιπτώσεις έχουν αποφασίσει να κάνουν εναλλασσόμενα και κυμαινόμενα διαλείμματα μέσα στην ημέρα αφήνοντας χρόνο έκφρασης για την θετική επιλογή. Όποτε όπως καταλαβαίνετε όπου και να βρίσκεστε επιλέγετε την πλευρά σας. Εύχομαι να έχετε την καλύτερη συμπόρευση. Για τους φίλους της στήλης, όπως καταλαβαίνεται οι φίλες σήμερα έχουν την τιμητική τους φροντίστε να κατανοήσουν το πόσο τυχερές είναι που αγαπούν μόνο εσάς!

Για την Δευτέρα 9/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 3:23 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας με θετικό τρίγωνο με τον Ερμή και τις 15:09 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Συμπέρασμα: η μέρα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι κινείται πιο πολύ σε ψυχολογικά πλαίσια μετά από ένα περίεργο όνειρο. Η διάθεση για αρμονία και ισορροπία είναι έντονη όμως οι συνθήκες αποφεύγουν ή αδυνατούν να κάνουν τις ευκαιρίες πράξη. Σε γενικές κατευθύνσεις σήμερα αποφύγετε τις οποίες εύθηνες και μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν σας ανήκουν ή δεν τις γνωρίζεται καλά. 

Για την Τρίτη 10/3, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 6:24 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 8:03 ο Άρης επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Δια, στις 18:30 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο και αυτή με τον ανάδρομο Δια και στις 21:02 η Σελήνη και πάλι πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ θετική και δίνει τα καλύτερα της από το πρωί, με καλή διάθεση και συνεχίζει με την υπερβολή στις πρώτες εμπορικές ώρες τις μέρας. Και μέχρι το απόγευμα καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τις οποίες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν. Εδώ συνετο είναι να μην κάνετε τα στραβά μάτια. Και το βράδυ συνεχίζει με πιο θετικές στιγμές  με τον άνθρωπο σας. 

Για την Τετάρτη 11/3, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 6:55 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 18:05 ο Άρης συμπορεύεται με τον Ουρανό και στις 21:46 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή. Συμπέρασμα: όσο όμορφα ξεκινάει η μέρα, τόσο ανατρεπτικά κινείται η διάρκεια της… μια συμβουλή όσοι οδηγείτε να προσέχετε. Και οι συνθήκες σήμερα στην πορεία τους είναι χαρακτηρισμένες με ακρότητα … συνοδεία με την ασυνεννοησία αργά το βράδυ. Ταυτόχρονα οι δυσκολίες που φαίνονται για το βράδυ μπορούν πολύ εύκολα να βγουν … θετικές κάτω από χειραγώγηση συνθηκών· είστε ικανοί να τα αλλάξετε όλα; Παντός οι συνθήκες είναι πιο δυναμικές στις πρώτες ώρες της πέμπτης.

Για την Πέμπτη 12/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 0:40 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 1:30 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 10:48 η Σελήνη συμπορεύεται με τον στατικό ορθόδρομο Κρόνο προτού γυρίσει ανάδρομος το Σάββατο 14/3, και στις 16:12 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: με την αλλαγή της μέρας κορυφώνονται οι εντάσεις, και εδώ· όλα δείχνουν ότι ο ερωτάς δεν μπορεί να είναι η επιλογή της εύκολης λύσης. Ταυτόχρονα όσοι δεν έχετε κοιμηθεί και είστε δραστήριοι προσέχετε τις ενέργειες σας, οι δυσκολίες θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Η οργάνωση της σκέψης, των ενεργειών και των προτεραιοτήτων σας είναι ζωτικής σημασίας μέσα σε ένα βαρύ κλίμα. Όχι από σας, όσο από το περιβάλλων που κινείστε σήμερα και που αν ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν είναι σίγουρο ότι θα σας πάρουν και εσάς τα σκάγια. Μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν.

Για την Παρασκευή 13/3, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 3:08 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 5:41 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 5:41 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 7:43 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, και στις 19:47 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και την τελευταία φάση τετράγωνου μαζί του πριν την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Μαρτίου. Συμπέρασμα: Παρασκευή και 13, οι πρώτες πρωινές ώρες είναι θετικές και ακραίες μόνο για τους εραστές, όχι για άλλες ενέργειες. Μετά την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς η δραστηριοποίηση να θέσει τα προβλήματα σε πιο ασαφείς συνθήκες, τουλάχιστον για λίγο, ή ότι πρέπει να δείξετε τρομερή ψυχραιμία σε ότι θέλετε να εφαρμόσετε ή ακούτε, βέβαια πάντα με τις ανάλογες προεκτάσεις, δηλαδή δεν θα έρθουν τα χειρότερα σε σας, πχ μπορεί να χρειαστεί να ανοίξετε μια πόρτα με μισό κλειδί και να μην έχετε κλειδαρά, όποτε η δυσκολία είναι καμπόση για την περίπτωση σας. Ανάλογα δύσκολα είναι και για άλλους σε αλλά κοινωνικά πλαίσια και χώρους. Γενικά αυτή η εβδομάδα που περνάει και η επόμενη που έρχεται είναι πολύ δύσκολες λόγο της Ηλιακής έκλειψης στις 20/3. Προσέχετε.

  



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top