Κριός:
Με την Σελήνη να είναι σε πολύ φιλικό σας ζώδιο ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, και παρέχει τις ώρες εκείνες που να σας κάνουν να ξεχάσετε τα καθημερινά προβλήματα.
Και από την Δευτέρα που είναι πια πολύ έντονη η θετική συσχέτιση του Ερμή με τον Πλούτωνα και με την επανάληψη των εύκαιρων από τον Άρη όλα είναι πιο εύκολα αυτή την εβδομάδα για το σύνολο του ζωδίου. Να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος:
Με την Σελήνη για αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι στο ανώτερο σημείο του ζωδιακού σας κύκλου και με τον Ερμή να είναι μέσα στο ζώδιο σας με θετικότατη όψη που δημιουργείται μέσα στην Εβδομάδα με τον Πλούτωνα, και οι εξελίξεις είναι: Για σήμερα και αύριο έχετε την γενικότερη προσοχή πάνω σας και δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα· και καλό είναι να χαρείτε τις φιλικές στιγμές. Και από την Δευτέρα που είναι πολύ θετικές οι μέρες τις εβδομάδας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την δυναμική του Άρη που φέρνει ξεκαθαρίσματα σε όσους τα χρειάζονται και ευκαιρίες εκεί πρέπει να πάνε. Η Εβδομάδα είναι μοναδική.

Δίδυμοι:
Με μια αστείρευτη επικοινωνία είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, με φίλους και μετακινήσεις, απόψεις και όλα τα καλά της θετικής ατμόσφαιρας που δεν πρέπει να τα χάσετε. Και από την Δευτέρα που υπάρχουν κάποια καθημερινά προβλήματα καλό είναι να τα λύσετε και να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας στις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Και είναι επαγγελματικές υποθέσεις ή και σχέδια για τις επόμενες κινήσεις σας. Εκείνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα πολλά ωραία λόγια που κρύβουν αληθινά ψέματα. Και αν είστε επαγγελματίες και είστε μπροστά σε συμφωνίες να προσέχετε τα ψιλά γράμματα. Είναι σίγουρο ότι κρύβουν εκπλήξεις.


Καρκίνος:
Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πολύ φορτισμένο από υποχρεώσεις και επαφές φιλικές ή και επαγγελματικές, όμως είναι και πολύ ενδιαφέρον. Αν όμως δεν έχετε κάτι από τα παραπάνω, τουλάχιστον είναι ήρεμο και θετικό. Βέβαια πρέπει να γνωρίζεται ότι κρύβονται και εκπλήξεις που ίσως να μην είναι και αρεστές. Ειδικά σε όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Και από την Δευτέρα μπορείτε να είστε σε ήρεμες στιγμές έχοντας πολλά θετικά σαν κέρδη. Αλλά, να θυμάστε ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες από την περασμένη εβδομάδα και σε προέκταση μέχρι την παρούσα κρύβει ένα πολύ ύπουλο και υποβόσκων πρόβλημα. Ενδεχόμενα να έρθει στην επιφάνεια και να είναι πολύ έντονο σαν αποτέλεσμα. Το τελευταίο, ισχύει μόνο, για όσους είναι επιρρεπείς από τα ατομικά τους ωροσκοπία.

Λέων:
Το Διήμερο αναμένεται να είναι πολύ φιλικό και οικογενειακό, ή με έντονη την γυναικεία παρουσία· φυσική ή νοητή. Έτσι είναι πολύ θετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας και μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα. Αυτά άπτονται και σε εργασιακά θέματα ή θέματα που αφορούν την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Να θυμάστε ότι οι τάσεις είναι προς εξομάλυνση όσο και να είναι - αν είναι – προβληματικές. Έτσι οι συνθήκες είναι πολύ θετικές για την αρχή του Καλοκαιριού. Φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Παρθένος:
Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ θετικό· ακραία εντυπωσιακό και ίσως κουραστικό, σε όλες τις περιπτώσεις πολύ ενδιαφέρον και ακραία περιπετειώδης. Και με «γεμάτες» τις μπαταρίες σας ξεκινάει η εβδομάδα. Και κρύβει πολύ θετικές όψεις και εξελίξεις. Είναι υποχρεωτικό να τονίσω ότι ανάλογα και με το ωροσκόπιο σας έχετε και την αντίστοιχη εξέλιξη. Να θυμάστε ότι είναι πολύ θετικός ο Πλανήτης κυβερνήτης σας και έχετε αλλαγές που ωθούνται από σας και μόνο ή και από βασικούς συνεργάτες σας που είστε πολλά χρόνια μαζί. Τα τελευταία, είναι για τους μεγαλύτερους σε ηλικία και σε όσους έχουν σημαντική θέση σε οργανισμούς.

Ζυγός:
Μάλλον είστε ερωτευμένοι; Αν δεν είστε να μην το αποκλείσετε να ερωτευτείτε αυτό το διήμερο. Έτσι οι φιλικές παρέες αποκτούν άλλη πιο «θετική» εύνοια· να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Καθώς όσοι ερωτευτούν – κεραυνοβόλα, θα δώσουν και ρέστα. Και από Δευτέρα μπορεί να δείτε πιο θετικά ότι νέο έρχεται στην ζωή σας που είναι με την βοήθεια του Ερμή, Ήλιου και Πλούτωνα. Επίσης οι επαγγελματίες είναι εύκολο να έχουν τα σχέδια τους σε πιο θετική πορεία. Και η θετική εκκίνηση στην αρχή του καλοκαιριού είναι το ότι καλύτερο για την συνεχεία του.

Σκορπιός:
Αυτό το διήμερο είναι πολύ θετικό και ήρεμο, να χαρείτε τις καλές στιγμές με φίλους και συνεργάτες. Και με την παρουσία του ανάδρομου Άρη που έχει επιστρέψει στο ζώδιο σας και με την παρουσία του Ερμή που είναι πολύ θετικός και σας χαρίζει μια έντονη διεισδυτικότητα σε θέματα που δεν ήταν δυνατόν να λύσετε παλιότερα, αυτά είναι πιο πολύ σε συνεργασίες και κάθε είδους σχέσεις που είχαν προβλήματα. Στην θετική περίπτωση έχετε – για τους λίγους και τυχερούς – οι νέες εξελίξεις φέρνουν λύσεις που κυνηγούσατε καιρό.

Τοξότης:
Ενδιαφέρον και πολύ επικοινωνιακό είναι το Σαββατοκύριακο· οι φίλοι και οι παρέες είναι στα καλύτερα τους όποτε δεν έχετε και πολλά να σκεφτείτε, απλά χαρείτε. Αλλά σε απόλυτη αντίθεση είναι το μυαλό σας, οι προθέσεις αλλά και οι εξελίξεις. Όχι για όλους, αλλά για όσους έχουν γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο που είναι από την 1η του μήνα έως και της 10. Επίσης όσοι έχουν πλανήτες σε αυτές τις ζωδιακές μοίρες στον άξονα των μεταβλητών ζωδίων έχουν τις εξελίξεις που, κατά περίπτωση, είναι θετικές, αλλά επί το πλείστων ξαφνικές και πολύ μα πολύ περιοριστικές σε δυνατότητες καθώς καθορίζουν πολύ ξαφνικά νέα γεγονότα. Γεγονός παντός είναι· ότι εκείνο που χρειάζεται από ενέργειες σας είναι να «δραστηριοποιήσετε» τις γνωριμίες σας αλλά και τις κρυφές σας δυνατότητες, «χαρτί» που δεν έχετε εκμεταλλευτεί και καλείστε να το κάνετε τώρα

Αιγόκερως:
Μάλλον σε «αποκλεισμό» κινήστε αυτό το Σαββατοκύριακο, παντός ότι και να γίνει είστε πολύ θετικοί σε καλές παρέες και σε γνωριμίες. Και από την επιστροφή του Άρη στο ζωδιακό τομέα που αντιπροσωπεύει τους φίλους σας και την κοινωνική σας προβολή, μαζί και την άποψη τους και έμμεσο επηρεασμό σας για την δημόσια εικόνα σας. Ενώ πολύ θετική είναι η εβδομάδα που αρχίζει λόγο της δυναμικής ολοκλήρωσης και θετικής συσχέτισης του Πλούτωνα με τον Ερμή. Και η θετικότητα αυτή μπορεί να είναι για όλους αλλά έχει και προτιμήσεις σε όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Έτσι οι διεργασίες που έχετε προετοιμάσει εδώ και καιρό είναι σε πλήρη ανάπτυξη.

Υδροχόος:
Διήμερο θετικό και γεμάτο πρωτοβουλίες. Θετικές και αρνητικές, νέες επαφές και φίλιες, όλα είναι πολύ θετικά! Αρκεί να το θέλετε; Και αν το θέλετε κάνετε πραγματικά θαύματα. Έτσι και σε αυτό το σαββατοκύριακο μπορείτε να είστε από τους θετικότερους στην παρέα, καλό είναι να κυνηγήσετε την τελευταία επιλογή. Και από την Δευτέρα φροντίστε είναι να είστε με δυναμική καθώς ο Άρης, ανάδρομος, έχει επιστρέψει στο ζωδιακό τομέα που καθορίζει την πορεία και τις εξελίξεις. Και με τον Ερμή να συμμετέχει πολύ δυναμικά από τον τομέα της οικογενειακής ασφάλειας και ηρεμίας να είναι σε πλήρη εφαρμογή των φημών και των ενεργειών σας που δεν είχατε κάνει - τυχαία δεν βλέπατε ή αδιαφορούσατε! Όπως και να είναι όλα είναι για πολλούς ρευστά και η «ρευστότητα» αυτή είναι συγκεντρωμένη σε όσους έχουν γενέθλια από την 1 έως τις 19, περίπου. Προσέχετε!

Ιχθείς:
Την Περασμένη εβδομάδα απορούσα αν έχετε ξυπνήσει ή όχι! Είμαι σίγουρος ότι αυτήν την εβδομάδα είστε! Ας Αρχίσουμε για αυτό το διήμερο, που στην κυριολεξία είναι μέρες πολύ ήρεμες καθώς απέχετε από όλα – και είναι η πιο σωστή ενέργεια. Για την εβδομάδα πού αρχίζει κρύβει πολύ θετικές εξελίξεις σχετικές με βασικές συμφωνίες και επαφές! Πολλές μπορεί να είναι και επαφές ή εξελίξεις που ίσως να μην είναι αρεστές αλλά χρειάζεται να πραγματοποιηθούν και φυσικά να έχετε την θετικότερη επιλογή· σε αυτό είστε με στραμμένη με την δέουσα προσοχή, αν όχι πρέπει να την έχετε και να μην αδιαφορήστε. Η λογική που συμβαδίζει με την ηρεμία και την διπλωματία, πάντα είναι κερδοφόρα, έτσι είναι στο χέρι σας να το χειριστείτε υπέρ σας. Επίσης, πρέπει να γνωρίζεται ότι οι συνθήκες ευνοούν μακροβιότητα σε ότι κάνετε. Μην αδιαφορήσετε στην ευνοϊκή συνθήκη του Δια από τον τομέα των συνεργατών σας, μπορεί να είναι ανάδρομος και με δυσμενείς συσχετίσεις αλλά είναι και ευνοϊκός γιατί σας αναγκάζει να δείτε και τις ικανότητες σας με άλλο μάτι· μην το ξεχνάτε!

Μπαρδόπουλος Ιωάννης - 6974159292

Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας




28 Μαϊ. 2016 στις 00:56:08 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Πλούτωνα στις 11:35:44 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ουρανό στις 14:54:10 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Χείρωνα στις 16:07:51 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Κρόνο
 στις 23:18:38 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Άρη

29 Μαϊ. 2016 στις 00:05:49 Η Σελήνη Εισέρχεται στους Ιχθείς στις 02:35:55 Ο Ήλιος είναι σε 45° με τον Ουρανό στις 03:49:43 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Πλούτωνα στις 07:08:48 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ερμή
 στις 10:48:11 Η Σελήνη είναι σε 90° με την Αφροδίτη στις 14:21:11 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ουρανό
 στις 15:11:56 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Ήλιο στις 21:11:59 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Ποσειδώνα
 στις 23:45:11 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Κρόνο 30 Μαϊ. 2016 στις 00:30:09 Η Σελήνη είναι σε 180° με τον Δια στις 03:21:29 Η Αφροδίτη είναι σε 72° με τον Χείρωνα στις 04:57:54 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ερμή
 στις 06:03:42 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Πλούτωνα στις 07:30:33 Ο Άρης είναι σε 144° με τον Ουρανό
 στις 16:26:04 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ουρανό στις 19:30:24 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Χείρωνα
 στις 21:01:13 Η Σελήνη είναι σε 72° με την Αφροδίτη

31 Μαϊ. 2016 στις 00:33:31 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ήλιο στις 02:10:19 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Άρη
 στις 02:34:10 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Πλούτωνα στις 03:32:04 Η Αφροδίτη είναι σε 45° με τον Ουρανό
 στις 04:09:05 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Κριό στις 06:09:10 Ο Ερμής είναι σε 120° με τον Πλούτωνα στις 07:42:07 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ερμή στις 19:08:56 Η Σελήνη είναι σε 60° με την Αφροδίτη στις 22:09:52 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ήλιο

1 Ιουν. 2016 στις 00:14:34 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ποσειδώνα στις 02:23:16 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Κρόνο στις 02:43:01 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Άρη στις 03:34:47 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Δια
 στις 05:43:06 Ο Ήλιος είναι σε 144° με τον Πλούτωνα στις 08:35:29 Η Σελήνη είναι σε 90° με τον Πλούτωνα
 στις 09:52:52 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ερμή στις 13:30:46 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Δια
 στις 17:12:05 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Άρη στις 18:42:03 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Ουρανό
 στις 21:34:15 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Χείρωνα στις 22:09:03 Η Σελήνη είναι σε 45° με την Αφροδίτη

2 Ιουν. 2016 στις 00:34:01 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ήλιο στις 00:53:54 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Ποσειδώνα στις 02:46:24 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Άρη στις 02:52:07 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Κρόνο
 στις 04:16:22 Η Σελήνη είναι σε 135° με τον Δια στις 05:41:57 Ο Ήλιος είναι σε 90° με τον Ποσειδώνα στις 05:46:24 Η Σελήνη Εισέρχεται στον Ταύρο στις 11:56:21 Η Αφροδίτη είναι σε 144° με τον Πλούτωνα
 στις 17:21:59 Η Σελήνη είναι σε 144° με τον Κρόνο στις 21:54:04 Η Σελήνη είναι σε 45° με τον Χείρωνα

3 Ιουν. 2016 στις 00:37:04 Η Σελήνη είναι σε 30° με την Αφροδίτη στις 01:09:37 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Ποσειδώνα στις 02:29:11 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ήλιο στις 02:58:38 Η Σελήνη είναι σε 150° με τον Κρόνο
 στις 04:35:54 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Δια στις 07:14:04 Η Αφροδίτη είναι σε 90° με τον Ποσειδώνα
 στις 09:11:06 Η Σελήνη είναι σε 120° με τον Πλούτωνα στις 09:37:13 Ο Ήλιος είναι σε 180° με τον Κρόνο
 στις 13:07:27 Η Σελήνη είναι σε 0° με τον Ερμή στις 19:15:30 Η Σελήνη είναι σε 30° με τον Ουρανό στις 20:25:17 Η Σελήνη είναι σε 72° με τον Ποσειδώνα στις 22:00:33 Η Σελήνη είναι σε 60° με τον Χείρωνα





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top