Έχοντας αλλάξει η μέρα και από τις 26 Ιουνίου είμαστε κατά πενήντα πέντε λεπτά στις 27 Ιουνίου 2015, και ο Πρωθυπουργός κ Αλέξης Τσίπρας ανάγγειλε την απόφαση για την πρόταση της κυβέρνησης στην Ελληνική Βουλή για δημοψήφισμα στα νέα μέτρα των Θεσμών· Τρόικας όπως την λέγανε παλιότερα. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το επίσημο ερώτημα που θα τεθεί στον Ελληνικό Λαο. Σύσσωμη η Αντιπολίτευση λέει αλλα!

 Το γεγονός για το ό,τι λέει η Ιστορία, ό,τι λέει η καταστροφή της Σμύρνης· αν αναλογιστούμε το πώς πραγματοποιήθηκε η συμφωνία του Λίβανου, θα δούμε μια ομοιότητα στις συμφωνίες με την νεα υποδούλωση μας από την πρώτη συμφωνία και εφαρμογή του πρώτου μνημονίου.

Τα παθήματα μας στην Καταστροφή της Σμύρνης, από την συμφωνία του Λίβανου και τα Δεκεμβριανά έως τα Ιουλιανά που φέτος έχουμε επέτειο εξήντα πέντε ετών.

Βενιζελικοι - Βασιλικοί, Πατριώτες μη Πατριώτες· παλιά διλήμματα που μας έφεραν διχασμό, σύντομα, αύριο, μεθαυρίο, θα βγουν νεα διλήμματα ικανά να μας φέρουν νέες σύμφορες! 

Δυστυχώς μυαλό δεν έχουμε βάλει, όσο και αν το δημοψήφισμα μοιάζει μια κίνηση ματ σε φανταστικό σκάκι και με προσχεδιασμένες κινήσεις demonstration

Τελικά δεν είμαστε άξιοι των Αρχαίων Ελλήνων!

Μπαρδόπουλος Ιωάννης  



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top