Για το Σάββατο 27/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 0:00 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 7:12 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο και στις 16:00 επαναλαμβάνει, ξανά, την ίδια όψη με τον Ποσειδώνα: Συμπέρασμα: οι πολύ καλές στιγμές στην κυριολεξία είναι τις πρώτες νυκτερινές ώρες όπου επικρατεί θετικότητα σε όλα σε σκέψη και πνεύμα. Και φυσικά είναι ιδανικές ώρες και για εραστές. Επίσης και η μέρα είναι θετική για κάθε δραστηριότητα, μπάνια και αγορές, ενώ από το μεσημέρι και μετά η μέρα θέλει να έχει και κάποια παραμυθία σε δράση, σε όσους αρέσουν ας τα απολαύσουν, αρκεί να μην κάνουν λάθη.  

Για την Κυριακή 28/6, η Σελήνη είναι δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 1:05 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 10:43 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, επαναλαμβάνει την ίδια όψη στις 13:41 με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα από τις πρώτες νυκτερινές ώρες είναι θετική και πάλι μόνο για εραστές με πάθος. Ενώ οι υπόλοιπες ώρες από το μέσο της μέρας, και το μεσημέρι, οι συνθήκες δείχνουν ότι κάτι αλλάζει προς το δυσάρεστο, κάτι που μας χαλάει όλους, γενικά χωρίς να υπάρχει αιτία και αφορμή αλλα υπάρχει μια δυσάρεστη αίσθηση αύρας στο ευρύτερο περιβάλλων μας/σας. Αδιαφορήστε και φροντίστε να περάσετε καλά. Το καλοκαίρι είναι εδώ, δεν περιμένει και φεύγει.

Για την Δευτέρα 29/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:50 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 6:21 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 9:26 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: όπως κάθε Δευτέρα τον τελευταίο μήνα έτσι και αυτή η Δευτέρα είναι Τσαγκαροδευτέρα, οι πρώτες πρωινές ώρες είναι πιο πολύ για περισυλλογή, για όσους δεν κοιμούνται, και καλό είναι να μην κάνουν σχέδια. Ενώ το πρωινό, και σε συνεχεία για όλη την μέρα είναι εκρηκτικά ανατρεπτικό. Κύριος σε θέματα ανώτερης εξουσίας, θέματα που κάποιοι ίσως την απολέσουν με, υπόγειο, πανηγύρι, έχοντας φέρει «θετικές αλλαγές». Γεγονός είναι ότι οι πλανητικές όψεις είναι απλωμένες σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και επηρεάζουν από τώρα συνδυάστηκα. Και κανείς δεν θέλει να τις ανάλυση. Και εδώ δεν γράφουμε Πολιτική Αστρολογία. 

Για την Τρίτη 30/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 0:11 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 13:20 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 19:01 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 20:46 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη και στις 21:17 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές είναι της απατής ή του ύπνου· προτείνω να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε. Για τις υπόλοιπες ώρες της μέρας τα πάντα κινούνται με μαχητική διάθεση, τουλάχιστον στα λόγια. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το βράδυ καθώς οι διαθέσεις εύκολα εκδηλώνονται από θετικές και φιλικές σε διαφωνίες και αντιπαλότητα.

Για την Τετάρτη 1/7, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 10:50 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 12:10 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στις 20:32 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη. Συμπέρασμα: η μέρα είναι έντονη χρωματισμένη με ευκαιρίες. Ευκαιρίες που έχουν χαθεί, ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά, ανέσεις και πολυτέλειες που θέλουμε και δεν έρχονται. Λάθη που γίνονται από την αρχή της μέρας δεν πρέπει να συνεχιστούν για πολύ ούτε να νομίζει κάποιος ή κάποιοι ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, και στο βραδάκι όλα κληρονομούν μια απώλεια ψυχραιμίας που μπορούν να φέρουν εύκολα συνθήκες δυναμικής και με εκρηκτικές αντιπαλότητες. Ενώ για τον απλό καθημερινό άνθρωπο όλα είναι πιο ελαφρά και περνούν πιο ευχάριστα μέσα από φιλικές παρέες.

Για την Πέμπτη 2/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 0:09 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 4:58 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 5:19 πραγματοποιείτε η αντίθεση της Σελήνης με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Πανσελήνου, στις 12:55 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 21:50 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 22:57 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες τις Πέμπτης έχουν μια συνεχεία από το βράδυ της Τετάρτης, έτσι το παραμύθι ακόμα μια φορά είναι σε πλήρη ανάπτυξη πάνω στο θεατρικό σανίδι, και με την βοήθεια της Πανσελήνου που πραγματοποιείτε λίγο πριν το χάραμα δίνει άλλη χρεία στο όλο σκηνικό.  Σε προσωπικά πλαίσια όλα είναι ιδανικά για τους εραστές. Όμως η μέρα έχει μια αντιπαλότητα απέναντι σε θέσεις άλλων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λογική απέναντι σε άλλους από το μεσημέρι και μετά χάνεται η κάθε λογική αντιπαράθεση. Σε ατομικά πλαίσια χρειάζονται μια πιο προσεκτική τοποθέτηση σε όλους και να έχουν μια πιο θετική συμπεριφορά στην παρέα.   

Για την Παρασκευή 3/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 13:37 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 15:20 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Συμπέρασμα: η μέρα έχει μια κυρίαρχη όψη που είναι και πολύ βαριά καθώς επηρεάζει την κάθε είδους δραστηριότητα μας σε ό,τι κάνουμε. Βέβαια, το μέσο του μεσημεριού κρύβει και πολλά μαργαριτάρια καθώς τα λάθη είναι πολλά και φυσικά μην κάνετε καμμια συμφωνία γιατί όλα είναι ρευστά. Εκείνο που είναι προτεινόμενο και σωστό είναι να ηρεμήσετε σε ότι κάνετε και να έχετε μια αποστασιοποίηση σε όλα όσα δεν σας αφορούν. Ακόμα και από ενδιαφέρον αν θέλετε να συμμετέχετε στα κοινά καλό είναι να είστε αμερόληπτοι και ουδέτεροι.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top