Για το Σάββατο 20/6, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του λέοντα, στις 10:58 συμπορεύεται με την Αφροδίτη και στις 23:37 με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ θετική και προοιωνίζει μόνο θετικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, επίσης είναι ιδανική μέρα για αγορές, κύρια καλοκαιρινές. Όμως όπως όλα δείχνουν οι περισσότεροι είστε σε κάποια παράλια ή έστω σε κάτι που να σας διασκεδάζει! Οι συνθήκες αυτές είναι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Και συμπερασματικά είναι πολύ θετικό σαββατοκύριακο! Φροντίστε να μείνετε μακριά από τα γενικά θέματα των  μέρων ή αν έχετε συμμετοχή να είναι με κέφι και διασκέδαση.

Για την Κυριακή 21/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 0:07 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 15:53 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Στις 19:09 δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 19:37 Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 19:58 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στις 20:00 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι η μεγαλύτερη του έτους και το Θερινό Ηλιοστάσιο από την χθεσινή μέρα έχει δώσει ένα στίγμα και για σήμερα στο πως κινείται αυτό το ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο που είναι αργό και νωχελικό από το πρωί έως και τις απογευματινές ώρες. Αν θέλετε να κάνετε οτιδήποτε το μόνο που είναι επιτρεπτό είναι η παραμονή σας σε μια παράλια με παρέα και διασκέδαση  τουλάχιστον μέχρι την δύση. Το ζητούμενο από πλευράς όλων είναι να μην κάνετε υπερβολές και να είστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι και συγκαταβατικοί. Το βράδυ κρύβει θετικές εξόδους και ανάλογες κουβέντες και παρέες. Πραγματικές στιγμές καλοκαιριού.

Για την Δευτέρα 22/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 13:27 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 15:39 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 16:46 ο Δίας πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: τις τελευταίες εβδομάδες οι Δευτέρες είναι … τσαγκαροδευτέρες στο ίδιο ρυθμό είναι η σημερινή Δευτέρα, κρύβουν δυσανεχια, κάτι στην ατμόσφαιρα που να μας βαραίνει, εσάς και όλους τους υπόλοιπους. Κάτι που να σας προβληματίζει καθώς δεν μπορούν να σας σερβίρουν αληθινά ψέματα. Κάτι γενικά που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, σας και μας ενοχλεί όλους ξεχωριστά. Η πραγματική αλλαγή είναι από το τέλος του μεσημεριού και μετά που οι συνθήκες είναι κάτι από περιπέτεια και θέλουν τον Ιντιάνα Τζοουνς· και με τέτοια ζεστή που να τον βρούμε!  Παντός μερικοί χτυπημένοι από την ζεστή λένε και πράττουν εκτός ορίων.

Για την Τρίτη 23/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 1:23 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 21:08 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: είναι μια καλή μέρα για όλους που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αληθινές καταστάσεις και θέλουν να δουν τις αντιδράσεις. Βέβαια κάποιοι ρίχνουν δίχτυα και άλλοι τα «αγκαλιάζουν», άλλοι τα γεμίζουν δολώματα, και καλό είναι να μείνουμε όλοι στα δολώματα· που δεν πρέπει να τσιμπήσουμε. Στην δική μας καθημερινότητα καλό είναι να μην κρατάμε μεγάλο καλάθι καθώς το ψεματάκι μας το έχουμε όλοι μας από άτομα που μας «φροντίζουν», όποτε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Για την Τετάρτη 24/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 7:32 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 8:12 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 8:40 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 14:02 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και την πρώτη φάση του κύκλου της και στις 16:32 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Συμπέρασμα:  από τις πρώτες πρωινές ώρες όλα δείχνουν ότι ένα δύσκολο πρωινό ξεκινάει, πρώτα από όλα είναι η διάθεση και η ψυχολογία. Μετά είναι τα προβλήματα των άλλων που δεν βρίσκουν λύσεις και τα φορτώνουν στους άλλους. Μπορεί κάπως προς το μεσημέρι να υπάρχει μια προσπάθεια για ηρεμία και καλή ατμόσφαιρα αλλά τελικά κυριαρχεί η νευρικότητα μέχρι τις βράδυνες ώρες. Όποτε, όσοι δεν έχετε καμία συμμετοχή σε ξένες υποθέσεις να είστε μακριά και αγαπημένοι ακόμα και αν είστε με διάθεση γενικής συμφιλίωσης· που ίσως να μην την θέλει κανείς. Κατά τα αλλά τα γενικότερα σχέδια σας είναι θετικά για όλη την μέρα.

Για την Πέμπτη 25/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 7:08 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 14:07 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 20:15 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι διαθέσεις είναι ευμετάβλητες και φυσικά προτιμούν να σταθούν στα άκρα καθώς υπάρχει έντονη πικάντικη, ίσως και μαχητική διάθεση. Όλα παντός καταλήγουν θετικά προς το βράδυ και σε αυτήν την τάση πρέπει όλοι να είναι υποστηρικτικοί καθώς οι συνθήκες θέλουν ηρεμία, σκέψη και καλή διάθεση. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τέλος της μέρας.

Για την Παρασκευή 26/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 1:20 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, εξήντα δυο λεπτά αργότερα πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια και στις 20:56 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας είναι πολύ θετικές και ιδανικές για εραστές, μάλιστα είναι με τάσεις, ίσως, υπερβολής.  Φροντίστε κατά το ξημέρωμα να έχετε όρεξη και διάθεση για δουλεία και για μέρα που έχει τρέξιμο εύθηνες και αποφάσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σας. Επίσης καλό είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί αν πρόκειται να έχετε συμφωνίες ή να τις σχεδιάζεται στην τελική τους έκβαση. Αποφύγετε και τις αγορές, πείτε και ένα ψέμα· δεν έχετε λεφτά μέχρι την πρώτη που πληρώνεστε. Όσο για τις υποθέσεις σας τουλάχιστον αν είναι δυνατόν αποφύγετε τις τελικές επιλογές για σήμερα και αποφασίζετε αύριο.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top