Η επιτυχημένη σεισμολογική πρόβλεψη για της 21/9/13

Για την αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα που αναμέναμε στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, ευτυχώς είχαμε διάσπαση των σεισμικών συστατικών όπως την προβλέπει και η θεωρία, και σαν εξέλιξη είχαμε την επιβεβαιώσει τον σεισμό στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και Βοιωτίας και στις παρυφές του κορινθιακού.  Τι αναμέναμε: 

«Σύμφωνα με τη θεωρία του κ Τσιάπα και με βάση τα επιστημονικά δεδομένα του σεισμού τις 30ης 7ου 2013, αναμένεται τα σεισμικά κύματα να δραστηριοποιηθούν στην Ιταλία στις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί στην σχετική εικόνα, αναμένεται να υπάρξει δραστηριοποίηση στο σχετικό χρόνο για την Ιταλία (περίπου στις 16-18 Σεπτεμβρίου) και ανάλογα για την Τουρκία (23~25 Σεπτ) πάντα σύμφωνα με την Θεωρία Τσιάπα. Αναμένεται να ύπαρξη και στην Ελλάδα σεισμική δραστηριότητα ενδεχόμενα στις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί με κύκλο στον χάρτη. Η ισχύς των σεισμικών εντάσεων και οι χρόνοι εκδήλωσης είναι σύμφωνα με την θεωρία».

Η πρόβλεψη είναι εδώ και εδώ, και τα επιστημονικά δεδομένα από το μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο που μας επαληθεύουν στο επίκεντρο που είχαμε εντόπιση από τις 20 Αυγούστου 2013 είναι εδώ  http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=335022, και η είδηση είναι εδώ http://www.zougla.gr/sismoi/article/sismos-41-rikter-tarakounise-tin-atiki .
Επειδή ήρθε το αναμενόμενο κύμα με διάσπαση στην περιοχή της Ελλάδας μας έδωσε μια ακόμα ένδειξη νότια της Κρήτης πάλι σε επίκεντρο που είχαμε εντόπιση στις 22/9ου, ξημερώματα για Ελλάδα, και τα επιστημονικά δεδομένα είναι εδώ http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=335320 και η είδηση είναι εδώ http://www.zougla.gr/sismoi/article/sismos-34-r-stin-kriti .

Επίσης και στις 18/9 είχαμε μια ακόμα σεισμική δόνηση στην ίδια περιοχή που είχαμε εντόπιση σαν επίκεντρο, τα επιστημονικά δεδομένα είναι εδώ   http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=334826 και η είδηση είναι εδώ http://www.zougla.gr/sismoi/article/sismos-43-r-notia-tis-kritis
Ο τελευταίος σεισμός θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι είναι και εκτός χρονικού πλαισίου, γεγονός είναι όμως ένα, ότι είμαστε πια σε θέση να πούμε ναι μεν κάποια παραπάνω επίκεντρα, αλλά δεν δίνουν σημαντικές, ευτυχώς, ενδείξεις αλλά έχουν δραστηριότητα, πάνω από 3.5 R.

Επίσης είχαμε και ένα επίκεντρο το οποίο ήταν νότια τις Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής ανοικτά τις Πιερίας στην θάλασσα, και εκεί είχαμε δραστηριότητα, της τάξεως των 3.4 R στη μεγαλύτερη δόνηση, τα επιστημονικά δεμένα είναι εδώ,
και εδώ 


εν κατακλείδι, αν κρίνω από τον το Αύγουστο, δεν χουν κλείσει δυο μήνες, με βάση την  θεωρία του κ Τσιάπα και με δικές μου ερευνητικές ενέργειες έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένες περιοχές με δραστηριότητα και ενδείξεις περάσματος των σεισμικών συστατικών στις μέρες που ορίζει η θεωρία. Έχουμε πετύχει να γνωρίζουμε την συμπεριφορά των σεισμικών συστατικών πολύ προτού φτάσουν στις περιοχές εκδήλωσης τους.

Παραμένει σε εκκρεμότητα η πιθανή εκδήλωση σεισμικής δραστηριότητας στην Τουρκία στις μέρες που έχουμε πει και στις περιοχές που έχουν εντοπιστεί, διότι στην Ιταλία δεν είχαμε ένδειξη πάνω από 3r
  
Βέβαια, μερικοί θα σκεφτείτε ότι τα λέμε μετά, μπορείτε να δείτε τη αναμένουμε για της  28 Σεπτέμβρη 2013, και για της 4 κ’ 5 Οκτωβρίου 2013.

Ακολουθεί η είδηση για τις 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σημ: Μεταφορά από παλιότερη βάση δεδομένων 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top