Με βάση τα παρακάτω επιστημονικά δεδομένα
_ _

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

Δημοσίευσηαπό spiros » Τρί Ιούλ 30, 2013 5:15 pm
Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 21 Σεπτεμβρίου 2013.
Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

2013-07-30 13:30:02.038min ago15.89 N 92.74 W 148 
5.4 CHIAPAS, MEXICO
http://static3.emsc.eu/Images/EVID/32/3 ... gional.jpg
http://static3.emsc.eu/Images/EVID/32/328/328062/328062.regional.jpg
αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 
21 Σεπτεμβρίου 2013.
Η πρόγνωση ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 
17 Σεπτεμβρίου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.



Σύμφωνα με τη θεωρία του κ Τσιάπα και με βάση τα επιστημονικά δεδομένα του σεισμού τις 30ης 7ου 2013, αναμένεται τα σεισμικά κύματα να δραστηριοποιηθούν στην Ιταλία στις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί στην σχετική εικόνα, αναμένεται να υπάρξει δραστηριοποίηση  στο σχετικό χρόνο για την Ιταλία (περίπου στις 16-18 Σεπτεμβρίου) και ανάλογα για την Τουρκία (23~25 Σεπτ) πάντα σύμφωνα με την Θεωρία Τσιάπα. Αναμένεται να ύπαρξη και στην Ελλάδα σεισμική δραστηριότητα ενδεχόμενα στις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί με κύκλο στον χάρτη. Η ισχύς των σεισμικών εντάσεων και οι χρόνοι εκδήλωσης είναι σύμφωνα με την θεωρία.



Οι πιθανές περιοχές της ευρύτερης ανατολικής μεσογειακής λεκάνης όπου ενδεχόμενα να απασχολήσουν (21/9ου/2013 Ελλάδα) με σεισμικές δραστηριότητες σύμφωνα με τη θεωρία Τσιάπα έγιναν από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο. Οι εκατέρωθεν περιοχές ενεργοποιούνται σύμφωνα με τους χρόνους από την θεωρία. 

Ο χάρτης με τα πιθανά επίκεντρα δημιουργήθηκε στις 20 Αυγούστου 2013

Αποποίηση εύθηνης
Η πρόβλεψη που προηγήθηκε λαμβάνει γνώση από επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλούνται οι αναγνώστες της, να μην την μεγαλοποιούν και να μην την μεταφράζουν κατά το δοκούν· επίσης όσοι την αναπαραγάγουν σε δικά τους site, blogs  και άλλες μορφές ηλεκτρονικής ή κάθε είδους μαζικής πληροφόρησης να μην την παραποιούν.
Επίσης να αναγνώσουν την πρόβλεψη με νηφάλιο και ψύχραιμο πνεύμα. 
Τυχών παραποίηση και ψευδή διασπορά της είναι δυνατόν να επιφέρει νομικές ή αστικές διεκδικήσεις.
Παρ, όλα αυτά, όσοι την αναπαραγάγουν, ρητά απαγορεύεται να την τροποποιήσουν και υποχρεούνται να αναφέρουν τον συντάκτη της που είναι ο Γιάννης Μπαρδόπουλος καθώς είναι ο μόνος που φέρει την εύθηνη αυτών των προβλέψεων. Επίσης ρητά υποχρεούνται να αναφέρουν το site  από όπου αναπαραγάγανε την πρόβλεψη και να έχουν ηλεκτρονικό σύνδεσμο κατευθείαν στην πρωτότυπη δημοσίευση. Την εύθηνη της κάθε ανάρτησης έξωθεν του www.astropro.gr  την φέρει ακέραια ο κάθε διαχειριστής για την αναπαραγωγή της πρόβλεψης καθώς και για την ορθότητα της και δεν επιμερίζεται εύθηνη με άλλους διαχειριστές από αλλά sites  ή blogs 

Χρήσιμες απόψεις «Σεισμικός Σταθμάρχης»,  «άποψη περί σεισμών και επαληθεύσεων».
Σημ: Μεταφορά από παλιότερη βάση δεδομένων 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top