Οι ερωτήσεις που είχα θέσει και οι ιστορικές απαντήσεις που έλαβα … σήμερα

Στις 22 Ιουνίου του 2014 ανάρτησα το εξής: Το ζητούμενο είναι να μειωθεί η εκλογική δυναμική του Συριζα, θα τα καταφέρουν; Και τι δεν άκουσα· όμως, ένα έτος μετά …Ήταν αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές, ενώ δεν είχαν προκηρυχτεί οι εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015. Είχα την άποψη ότι παίζεται ένα πολύ καλό παραμύθι, και στο: ταυτόχρονα και τους δυο μονομάχους της εξουσίας, μοιραία όμως η πλάστιγγα γέρνει προς τον κ Τσιπρα, που όμως ενδέχεται να μην είναι πρωθυπουργός.  Τελικά αυτοδύναμος πρωθυπουργός δεν έγινε, και αν δεν ηταν οι ΑΝΕΛ ουτε θα είχε ορκιστεί!  

Όλα τα τελευταία ενώ δεν έχουν προκηρυχτεί οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Δηλαδή μια πρόβλεψη προτού να έχει οριστεί ένα γεγονός! Όπως απαιτείται από τις συνηθισμένες αστρολογικές τεχνικές. Ακόμα και να ευνόητε με τα χίλια ένα ωροσκόπιο μια «άτυχη» στιγμή μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Γιαυτο και όλοι, οι αστρολόγοι, περιμένουν να απαντήσουν με σιγουριά και δεν ρισκάρουν ώστε να μην κηλιδώσουν το όνομα τους.

Ταυτόχρονα από πλευράς μου δινόταν και ο Νοέμβριος σαν την καλύτερη χρονική πιθανότητα για να έχει κάποια αξιοπρεπή ήττα ο πρώην Πρωθυπουργός κ Σαμαράς. Σήμερα, 7 Ιουνίου 2015 τα ερωτήματα είναι πολλά: Ήταν οι δανειστές που τράβηξαν το χαλί, σηκώνοντας τον πήχυ των προσδοκιών, όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά; Ηταν το «λάθος διάβασμα» των προθέσεων του ανερχόμενου ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα από τους Ευρωπαίους; Ή ήταν όντως η κόπωση ύστερα από χρόνια σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής, που δεν επέτρεψε την αλλαγή σελίδας στην ελληνική οικονομία; Είναι η σκέψη σημαντικότατης ημερήσιας πολιτικής εφημερίδας και τα ερωτήματα δημοσιογράφων της.

Ταυτόχρονα, μέσα στα ρεπορτάζ που ακολουθούν, διαφαίνεται πολύ ξεκάθαρα ότι δεν είναι τυχαία η υποστηρίξη μου ότι: παίζεται ένα πολύ καλό παραμύθι από το 2014 και μετά· μέχρι και τις μέρες μας. Το αν θα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια θα εξαρτηθεί! Καθώς έχουμε την «σύμπτωση» να είμαστε στο χρονικό εκείνο πλαίσιο λίγο πριν το 2016-17 όπου πολλά θα παιχτούν για να σηκώσουμε κεφάλι, υπό προϋποθέσεις, από το 4ο Ράιχ.

Όπως λέω εδώ  ...





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top