Για το Σάββατο 3/1, η Σελήνη είναι στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 10:40 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 11:13 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 13:54 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη. Στις 16:48 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Συμπέρασμα: από τις πρώτες ώρες της μέρας η συνθήκες και τάσεις είναι προς εκρήξεις παντός είδους, όποτε εσείς ηρεμήστε και απολαύστε τα πυροτεχνήματα. Ταυτόχρονα με αυτήν την στάση σας θα αποφύγετε το να είστε το πιθανό θύμα μέσα στο ρινγκ. Σταδιακά οι συνθήκες εξομαλύνονται και από το απόγευμα όλα κινούνται πιο ειρηνικά, φυσικά και ήρεμα το βράδυ όλα πιθανόν να έχουν ξεχαστεί. Φυσικά, για όσους έχουν λόγους να χωρίσουν σήμερα είναι μια ευκαιρία για να πουν και έξω από τα δόντια. Όσοι όμως θέλετε να είστε και μέσα στο κλίμα των ημερών και να πραγματοποιήσετε τις τελευταίες αγορές καλό είναι να τις κάνετε μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Το βράδυ είναι ιδανικό για έξοδο, κοινωνικές επαφές και διασκέδαση. Για τους ελεύθερους μπορεί να είναι και η αρχή τους τέλους για την ελευθέρια τους. Όσοι οδηγείτε προσέχετε μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Για την Κυριακή 4/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 1:34 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 3:07 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 13:32 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 16:15 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 16:30 ο Ήλιος επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: η πλανητική πριμοδότηση στις ευκαιρίες είναι πολύ καλές από το βράδυ του Σαββάτου, και η συνεχεία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Το ζητούμενο από πλευράς μου είναι να είστε μακριά από υποθέσεις άλλων και να μην δίνετε τις ευκαιρίες που θέλουν για να σας μπλέξουν. Γενικά, όπου υπάρχει υποψία προβλήματος καλό είναι όσοι δεν θέλουν «ανακατέματα» να φεύγουν για αλλά λιμάνια, θα τους κάνει καλό, ειδικά αν κρύβει και ζεστή αγκαλιά. Οι ώρες της Κυριακής από το πρωί και μετά υποστηρίζουν θερμές σχέσεις και συνθήκες σίγουρης και δεδομένης συναισθηματικής ασφάλειας. Οι ανταλλαγές απόψεων ανάμεσα στους εραστές θα κάνει πολύ καλό στην σχέση.

Για την Δευτέρα 5/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του καρκίνου, στις 3:07 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:18 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 4:33 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 5:45 η σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 6:53 η Σελήνη πραγματοποιεί την φάση της Πανσελήνου με τον Ήλιο και πραγματοποιεί αντίθεση μαζί του. Συμπέρασμα:  με την είσοδο και του Ερμή στον Υδροχόο και να «κυνηγάει» την Αφροδίτη όλα είναι σε θέσεις και καταστάσεις ερωτισμού, το ατσούμπαλο κυνήγι όμως μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα, και όλα για τους εραστές θα παιχτούν σε αυτήν την ημερομηνία για το αν θα πετύχουν τον σκοπό τους, ενώ η πανσέληνος επιβραβεύει και τις όποιες εξελίξεις· θετικές που το εύχομαι ή αρνητικές που το απεύχομαι. Ταυτόχρονα, όσοι έχετε να κάνετε τις τελευταίες εξορμήσεις προσέχετε τις αγορές σας, να θυμάστε ότι η σημερινή μέρα μαζί και η αυριανή, είναι ιδανική για οικογενειακό περιβάλλων.

Για την Τρίτη 6/1, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:21 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 13:02 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, στις 15:49 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 17:53 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 20:51 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: πιθανόν ευρείες ομάδες ατόμων να μας επιφυλάξουν φαντασμαγορικό σόου, έτσι οι πρώτες ώρες της νύχτας αλλά και της μέρας κρύβει πολλά μαργαριτάρια, θησαυρούς, γνώσεων και λαϊκισμού, υπερβολές και βεντετισμούς. Επιλέγετε το τι θα δείτε και με τι θα γελάσετε. Από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση σοβαρεύει και όλα κρίνονται με πιο κρητικό πνεύμα αναλύοντας τις επόμενες κινήσεις σας. Στην καθημερινότητα μας, όλοι μας και όλοι σας έχετε πιο σοβαρό και αυστηρό πνεύμα και παρασύρεστε μόνο αν έχετε αιτία κέρδους. Γενικά όμως όλα δείχνουν ότι η τελευταία μέρα των καλικάτζαρων κρύβει γέλιο, ενίοτε πικρό και με μειδίαμα, ενίοτε με σκληρό πνεύμα και ανάλογη κριτική. Εσείς αφήστε τους να είναι στον κόσμο τους και να συμμετάσχετε μόνο αν είστε σίγουροι ότι το κέφι και το γλέντι κρατάει μέχρι το τέλος. Να προσέχετε και τις τελευταίες οικογενειακές ή κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Επίσης σε ατομικά πλαίσια όλα δείχνουν ότι έχει επέλθει μια κούραση σε … ξεκούραση. Να αποφύγετε τις πιθανές έντονες ανταλλαγές απόψεων· είναι σίγουρο ότι θα σας στεναχωρήσουν.  

Για την Τετάρτη  7/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, και στις 14:09 πραγματοποιεί την μοναδική όψη της μέρας ένα θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: η μια και μοναδική όψη της μέρας, κρύβει πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι θα δείτε ufo να κυκλοφορούνε· δυστυχώς δεν γνωρίζω από ποιον πλανήτη. Ενώ .. κάπου διάσωστες να σώζουν τους επιβάτες και εσείς να είστε οι μοναδικοί αυτόπτες μάρτυρες· πολύ κούφο, συμφωνώ και εγώ. Σήμερα να κρατάτε ομπρελά γιατί κάποιοι τρελοί πήραν σοβαρές αποφάσεις. Το θετικό, είναι ότι η διασκέδαση και το θέατρο κρατάει καλά, τα παραμυθία έχουν και άλλες σκηνές … πιο δραστήριες. Σε ατομικό σας επίπεδο προσέχετε όταν οδηγάτε και να αποφύγετε τις δυναμικές αντιπαραθέσεις όσο είναι δυνατόν.

Για την Πέμπτη 8/1, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, και στις 7:07 συμπορεύεται με τον Δια, στις 19:04 συμπορεύεται με τον Άρη. Συμπέρασμα: η διάθεση της μέρας είναι από δυναμική έως ανατρεπτική. Ας μείνουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις που περνούν μια ηλεκτροφόρα δραστηριότητα νεύρα και αρνητικές εκφράσεις και απρόκλητες επιθέσεις που τις εξαπολύουν σε δίκαιους και άδικους, άτυχους και τυχερούς θαμώνες της κοινωνικής ζωής. Σε ευρύτερα κοινωνικά πλαίσια οι συνθήκες για ομάδες ατόμων είναι γενικά πολύ μαχητικές και, με ενδεχόμενα θύματα, τα αισθήματα κοινωνικών ομάδων αναμένεται να φτάσουν στα όρια τους. Οι πλανητικές συσχετίσεις είναι λαδί σε φωτιά στην διάρκεια εμπρησμού. Ελπίζω όλα τα παραπάνω να είναι κενές λέξεις που γεμίζουν την οθόνη.

Για την Παρασκευή 9/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα και στις 0:57 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 4:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο και στις 12:19 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: γενικά η μέρα είναι γεμάτη νεύρα και σκέψεις. Ας μείνουμε στα απλά και ανθρώπινα καλό είναι να μην είστε εριστικοί και να έχετε μια σφαιρική άποψη από τα τεκταινόμενα της μέρας και να μην είστε επιρρεπείς σε ότι ακούτε γιατί το παραμύθι πάει σύννεφο και μάλιστα είναι και χαμηλό βαρομετρικό. Η όψη που κυριαρχεί στις παραγωγικές και δημιουργικές ώρες της μέρας είναι η πείθω με κάθε τρόπο, εσείς καλείστε να κατανοήσετε το τι σας ενδιαφέρει ή σας εξυπηρετεί. Αποφύγετε τις υπερβολές και να θυμάστε το ρητό με το μεγάλο καλάθι. Ταυτόχρονα οι γονείς να ακούσετε τις απορίες των απόγονων σας, είτε έχουν άδικο είτε δίκιο δεν πρέπει να είστε μαχητικοί προς την πλευρά τους, αντίθετα πρέπει να είστε το στήριγμα και το απάνεμο λιμάνι τους.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ. 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top