Για το Σάββατο 27/12, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 0:18 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 3:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 4:48 συμπορεύεται με τον Χείρωνα, στις 5:10 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 9:03 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή, στις 17:43 επαναλαμβάνει την ίδια Όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πρώτες, νυχτερινές ώρες, είναι πριμοδοτημένες με κάποιο πάθος, μετά από έντονη διαφωνία, να περιμένετε λόγια αγάπης μέχρι το πρωί όσοι έρθετε σε αντιπαράθεση. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική στην επικοινωνία και στο συναίσθημα, όσοι αποφασίσετε να βγείτε για αγορές της τελευταίας στιγμής να είστε σίγουροι ότι τις ευκαιρίες σας θα τις βρείτε, ταυτόχρονα είναι πολύ καλή μέρα για κάθε είδους κοινωνική επαφή.

Για την Κυριακή 28/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 8:35 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 9:25 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 20:31 η Σελήνη πραγματοποιεί το πρώτο τέταρτο του Σεληνιακού της Κύκλου και πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η τελευταία Κυριακή του ’14  έχει κάτι από την προηγούμενη όμως θα πρέπει είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι λέτε μέχρι το πρωί και όχι επιρρεπείς σε λάθη κάθε είδους, κύριος βιασύνη και επιπολαιότητες. Η μέρα απαιτεί μια ελαφριά απόκλιση από την χθεσινή διάθεση και θέλει πιο λογικά τα πλαίσια και τις ενέργειες σας ενώ αργά και σταθερά, οι πιο πολλοί από σας προετοιμάζεστε για την επιστροφή σας σε ρυθμούς υπευθυνότητας και εργασίας. Δεν παύει όμως για τους περισσότερους να έχετε μια καλή εορταστική μέρα, είτε αυτή είναι με την οικογένεια σας είτε με τους φίλους σας.

Για την Δευτέρα 29/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 6:19 συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 7:08 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 11:26 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Β. Δεσμό της, στις 17:54 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 19:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 22:37 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: Η μέρα από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκινά με εκρηκτική διάθεση και συνεχή υπονόμευση, καλό είναι να μην είστε σε συνθήκες που μπορούν να σας εκθέσουν ή να σας μπλέξουν σε υποθέσεις άλλων. Γενικά οι κοινωνικές συναθροίσεις είναι πιο εύκολο να σας μπλέξουν. Όποτε να θυμάστε και το λαϊκό άσμα, πιο καλή η μοναξιά. Στο μέσο της μέρας τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, μάλιστα είναι ενδεχόμενο να συναντήσετε και κάποιες πεποιθήσεις που ενδεχόμενα να μην είναι σωστές και να σας ενοχλήσουν. Εσείς να αδιαφορήσετε καθώς η μέρα κρύβει θετικές εξελίξεις και έχει ένα ενδιαφέρον απόγευμα και έντονα δυναμικό βράδυ τουλάχιστον σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, ενδεχόμενα να κρύβονται και συναισθηματικοί χωρισμοί για όσους έχουν τουλάχιστον τις προϋποθέσεις. Παντός το βράδυ της Δευτέρας προς την τρίτη κρύβει και αισθησιακές απολαύσεις για τους ερωτευμένους.

Για την Τρίτη 30/12, η Σελήνη βρίσκεται για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 2:45 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 12:55 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 22:28 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: Πολύ πιο ήρεμη είναι η μέρα, η νύκτα της τρίτης είναι πριμοδοτημένη με ερωτικές διαθέσεις, ενώ η μέρα φέρνει στην επιφάνεια αισθήματα που δεν πιστεύεται ότι υπήρχαν από το ταίρι σας· η συναισθηματική μέρα κλείνει με πολύ θετική ενάργεια. Ταυτόχρονα, όσοι είστε υποχρεωμένοι να βρεθείτε με φίλους που είναι καρδιακοί εχθροί σας καλό είναι να προσέχετε τις «απλωτές και γαλαντόμες» κινήσεις φίλιας· μερικές είναι άγαρμπες.

Για την Τετάρτη 31/12, η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 5:40 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 12:28 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα, και στις 13:34 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: Με θετική τάση κυλάει η μέρα από τις πρώτες πρωινές ώρες, να αποφύγετε τις όποιες υπερβολές προς τους άλλους κοινούς θνητούς, να τις ενισχύσετε με το ταίρι σας και να βάλετε σε μια τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, όσο είναι δυνατόν να γίνει αυτό σήμερα. Ταυτόχρονα, η «φυγή» ή αν προτιμάτε η επιστροφή στην οικογενειακή θαλπωρή στο σπίτι και στα μέλη της είναι μια εξέλιξη που στο μυαλό και μετά στην πράξη όλων είναι μια καλή και θετική εξέλιξη.

Για την Πέμπτη 1/1/2015, Καλή Χρονιά και πρωτοχρονιά, η Σελήνη είναι για τρίτη και τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:50 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 4:03 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια, στις 8:17 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 14:18 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη, στις 19:08 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 20:52 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 21:48 ο Άρης επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια. Συμπέρασμα: Οι πρώτες ώρες του νέου έτους, κρύβει δυναμικές διαθέσεις και δραστηριότητες που μέχρι το πρωί μπορεί πολύ εύκολα να παρεκτραπούν από τις συνθήκες, καλό είναι όσοι είστε εκτός για τα ρεβεγιόν να έχετε ψυχραιμία και ήρεμη διάθεση, για όσους οδηγούν καλό είναι να μην υπερβάλουν στο ποτό· για τους υπόλοιπους μπορούν να διασκεδάσουν αλλά αν χαλάσουν το κέφι της παρέας θα χαλάσει και το δικό τους, όποτε η λύση είναι ομόψυχα διασκέδαση μέχρι το πρώτο φως του νέου χρόνου. Όσοι αποφασίσετε να είστε από νωρίς στο πόδι για να έχετε και καλό ποδαρικό μέχρι τις 14:00 είναι το καλύτερο, γραμμένο και στην ούγια. Από τις πρώτες βράδυνες ώρες να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις όσοι πρέπει να έχετε οργανωτική διάθεση και να είστε προσεκτικοί με το όχημα σας όσοι τελικά μετακινηθείτε. Αν όμως αποφύγετε τις όποιες μετακινήσεις και μείνετε σε φιλικό ή οικείο περιβάλλον και προσπαθήσετε για αυτό μάλλον είστε από τους τυχερούς των ημερών.
 
Για την Παρασκευή 2/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:06 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 18:29 θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, Συμπέρασμα: Η νύχτα κρύβει πολλά και είναι δύσκολο να ξεφύγει κανείς αν δεν κοιμάται· όποτε η λύση για να αποφύγετε τα ψέματα είναι η ξεκούραση και ο ύπνος που ενδέχεται να είναι και πολύ ωφέλιμος. Από τις απογευματινές ώρες είστε πολύ δυναμικοί και με κέφι και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τίποτα που να σας στεναχωρεί. Πιθανές προτάσεις για έξοδο είναι από τις καλύτερες και ενδεχόμενα να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ στο  6974159292 και στο





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top