Για το Σάββατο 10/1, η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου, στις 4:20 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 5:38 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση  με τον Χείρωνα, στις 17:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ θετική σε ότι σκέφτεστε και κάνετε, ξεκινάει με πάθος για τους εραστές και δίνει θετικές δραστηριότητες για αγορές και κοινωνικές επαφές, όποτε ανάλογα με τις κοινωνικές υποχρεώσεις πράττεται και ανάλογα. Αν τώρα έχετε και χρήματα, οι τυχεροί δηλαδή, μπορείτε να προγραμματίσετε μια μικρή έξοδο. 

Για την Κυριακή 11/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις  13:56 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 17:46 πραγματοποιεί την μοναδική όψη της μέρας ένα θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: μέχρι το μεσημέρι καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τα σχέδια, ξεκουραστείτε και μαζεύτε τα χριστουγεννιάτικα· αν θέλετε. Για το απόγευμα είναι καλό να ετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις σας, τα επαγγελματικά σας και τις προοπτικές που θέλετε για σας.  Να δείτε τα λάθη σας, αν υπάρχουν, και να κάνετε κάποιες σχεδιαστικές αναπροσαρμογές.

Για την Δευτέρα 12/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 10:59 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 12:11 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη, στις 12:20 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 15:41 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, στις 17:17 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η Δευτέρα είναι πολύ θετική και μακριά από τον «τσαγκάρη», γεγονός που έχει πολλές θετικές δυναμικές για να αναπτύξετε τα σχέδια σας και ότι άλλο έχετε σαν στόχο είτε σαν επαγγελματικό είτε σαν κοινωνικό. Λεπτομέρεια, θα πρέπει να αναπτύξετε τις σκέψεις σας στα σωστά άτομα που να μπορούν να σας βοηθήσουν και όχι να κρατήσουν τις ιδέες σας για τον εαυτό τους. Μια ξαφνική αλλαγή είναι στα αναμενόμενα τις απογευματινές ώρες, καλό είναι να μην είστε επιρρεπείς σε έντονη φραστική διένεξη ούτε σε εριστικές καταστάσεις. Να θυμάστε ότι τα ψέματα και οι ψεύτες τιμωρούνται και η αλήθεια λάμπει.

Για την Τρίτη 13/1, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 7:24 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 11:46 η Σελήνη πραγματοποιεί την τελευταία φάση του κύκλου της με τον Ήλιο και σχηματίζει το τελευταίο της τέταρτο, στις 22:12 η Αφροδίτη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: η καλή μέρα φαίνεται από την αρχή και τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, όμως το μεσημέρι κρύβει πιθανές αλλαγές σχεδίων και το βράδυ είναι ιδανικό για τους εραστές. Εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι καλό να μην θεωρήσετε αναποδιά ή ατυχία το κάθε εμπόδιο που είναι, πάντα, για καλό και το κυριότερο δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.

Για την Τετάρτη 14/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 1:43 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:15 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 12:24 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 12:50 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: το βράδυ της Τρίτης πριμοδοτεί ερωτικά τις πρώτες νυκτερινές ώρες τις μέρας όποτε οι ερωτευμένοι καλό είναι να ετοιμαστούν για πεδίο δόξης λαμπρό, η μέρα απευχή κάτι από την τελευταία νύχτα, με πολλά πικάντικα σχόλια και υπέροχες στιγμές με φίλους και στόχους σχεδίων. Ταυτόχρονα, είναι πολύ εύκολο να πετύχετε τα πάντα με μεθοδολογία και ευπροσάρμοστη τακτική, τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα κοινωνικά σας. Να θυμάστε ότι όλα στηρίζονται στην «ομαλή και φυσική παρουσίαση» που στην κυριολεξία είναι η μυστική συνταγή της επιτυχίας.

Για την Πέμπτη 15/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 3:30 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 3:52 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 5:09 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 5:18 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 8:10 ο Άρης επαναλαμβάνει την ίδια, δυσμενή, όψη με τον Κρόνο, στις 16:28 η Σελήνη επαναλαμβάνει, ξανά την ίδια δυσμενή όψη, τώρα με τον Δια. Συμπέρασμα: όσο θετικές είναι οι δυο προηγούμενες μέρες τόσο αρνητική εξελίσσεται η μέρα πρώτα από τις ανησυχίες της νύχτας που δεν αφήνουν να κλείσουν τα μάτια και υποχρεώνουν το μυαλό να σκέφτεται. Γενικά όμως προσέχετε τις εκφράσεις σας και μην χτυπάτε γροθιά σε μαχαίρι, οι υπερβολές δεν θα βγουν σε καλό και αυτό θα φανεί από τις απογευματινές ώρες και μετά. Να θυμάστε ότι τα λάθη χρεώνονται επιπλέον.

Για την Παρασκευή 16/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 1:51 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο, στις 10:00 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στις 14:11 συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 15:50 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 20:26 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες της Παρασκευής είναι πριμοδοτημένες με σκέψεις και σχέδια, ξενύχτη και αδιέξοδο, η λύση είναι ο ύπνος που θρέφει τα παιδία δίνει δύναμη και κουράγιο για την κάθε μέρα. Να δραστηριοποιηθείτε από το μέσο της μέρας και μετά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αμέσως θα δείτε και την διάφορα, να είστε έτοιμοι για λάθος ενέργειες, ελπίζω να μην είναι δικές σας, αλλά και για ψέματα που θα μεσουρανήσουν· ευτυχώς για λίγο. Οι εκφραστές των ψεμάτων δεν ξέρουν να τα παρουσιάζουν με αληθινή μάσκα, διότι δεν κάνουν πρόβες και δεν έχουν πτυχίο ηθοποιού· όποτε είναι εύκολο να τους ανακαλύψετε μέσα στους φίλους σας ή το πιο εύκολο είναι να μην ανακατευτείτε καθόλου στα σχέδια τους. Αφήστε να κάνουν τα λάθη μόνοι τους έχουν επιτυχίες από παλιά. 

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ. 6974159292 και στο …




0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top