Με βάση τα παρακάτω επιστημονικά δεδομένα από την ανάρτηση του διαχειριστή …

__

 

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό spiros » Δευτ Σεπ 02, 2013 11:23 am
Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 6 Σεπτεμβρίου 2013.
Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε: 

2013-07-15 06:27:47.0 12.24 N 89.49 W 46
5.1 OFF THE COAST OF EL SALVADOR
http://static3.emsc.eu/Images/EVID/32/3 ... gional.jpg

αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 
6 Σεπτεμβρίου 2013.
Η πρόγνωση ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 
2 Σεπτεμβρίου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.


η εκτίμηση μου και  με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε στις 2013-07-15 06:27:47.0 12.24 N 89.49 W 46 5.1 OFF THE COAST OF EL SALVADOR


Η ανάρτηση από το διαχειριστή έγινε μετά τους σεισμούς στην Ιταλία

Ο αρχικός σεισμός είναι 5.1 έχουν πραγματοποιηθεί σεισμοί στην Ιταλία 4.4r
Για την Ελλάδα οι οποίοι σεισμοί είναι μέσα στα πιθανά επίκεντρα και μόνο. Οι σεισμικές δονήσεις δεν θα είναι μεγαλύτερες των 5r. Περισσότερες πιθανότητες για την πιο ισχυρή δόνηση έχει η Στέρεα Ελλάδα, μικρότερες πιθανότητες έχουν οι υπόλοιπες περιοχές, αν συμβούν σε αυτές οι δονήσεις θα είναι κάτω ή πέριξ των 4r. Δηλαδή, απλά θα περάσει, και θα μας δώσει ένα φιλικό σκούντημα. Η Δυναμική του αρχικού σεισμού θα εκδηλωθεί ανατολικότερα της Ελλάδος στον εύλογο χρόνο από την θεωρία Τσιάπα ενδεχόμενα στην Τουρκία και στα επίκεντρα που έχουν δοθεί.



Η περιοχή των κοινών συνόρων Ιράκ – Ιράν έχει πολλές πιθανότητες για σεισμική δραστηριότητα στο εύλογο χρόνο από την θεωρία Τσιάπα, δηλαδή 19~22 Σεπτεμβρίου καθώς και οι περιοχές που έχουν εντοπιστεί με κύκλους.

Ο οπτικός εντοπισμός των πιθανών επίκεντρων έγινε από τον Μπαρδόπουλο Ιωάννη το βράδυ της πρόβλεψης από τον διαχειριστή (2 Σεπ 2013). 

Αποποίηση εύθηνης
Η πρόβλεψη που προηγήθηκε λαμβάνει γνώση από επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλούνται οι αναγνώστες της, να μην την μεγαλοποιούν και να μην την μεταφράζουν κατά το δοκούν· επίσης όσοι την αναπαραγάγουν σε δικά τους site, blogs  και άλλες μορφές ηλεκτρονικής ή κάθε είδους μαζικής πληροφόρησης να μην την παραποιούν.
Επίσης να αναγνώσουν την πρόβλεψη με νηφάλιο και ψύχραιμο πνεύμα. 
Τυχών παραποίηση και ψευδή διασπορά της είναι δυνατόν να επιφέρει νομικές ή αστικές διεκδικήσεις.
Παρ, όλα αυτά, όσοι την αναπαραγάγουν, ρητά απαγορεύεται να την τροποποιήσουν και υποχρεούνται να αναφέρουν τον συντάκτη της που είναι ο Γιάννης Μπαρδόπουλος καθώς είναι ο μόνος που φέρει την εύθηνη αυτών των προβλέψεων. Επίσης ρητά υποχρεούνται να αναφέρουν το site  από όπου αναπαραγάγανε την πρόβλεψη και να έχουν ηλεκτρονικό σύνδεσμο κατευθείαν στην πρωτότυπη δημοσίευση. Την εύθηνη της κάθε ανάρτησης έξωθεν του www.astropro.gr  την φέρει ακέραια ο κάθε διαχειριστής για την αναπαραγωγή της πρόβλεψης καθώς και για την ορθότητα της και δεν επιμερίζεται εύθηνη με άλλους διαχειριστές από αλλά sites  ή blogs 

Χρήσιμες απόψεις «Σεισμικός Σταθμάρχης»,  «άποψη περί σεισμών και επαληθεύσεων».
Σημ: Μεταφορά από παλιότερη βάση δεδομένων 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top