Είναι πολύς ο καιρός όπου δεν έχω τοποθετηθεί δημόσια για το ελληνικό χρηματιστήριο, εν όψει όμως της ευρύτερης ανανέωσης του www.astropro.gr είναι χρήσιμη μια αναφορά μπροστά στις 1000 μονάδες που κατάκτησε πρόσφατα ο Γενικός δείκτης του Ελληνικού χρηματιστηρίου. Ας δούμε την πορεία του σε μια εικόνα.

Δυσθεώρητη η κορυφή του 1999, και του 2007, ορατός πάτος από τις 450 και κάτι μονάδες του καλοκαιριού. Και τώρα είμαστε στις διπλές μονάδες από τον πάτο, όλα δείχνουν ότι ξεφύγαμε, τι λέτε ξεφύγαμε;

Η αστρολογική εμπειρία 12 ετών πια μας υποχρεώνει να προσέχουμε και να μετράμε όσο μπορούμε καλύτερα τις επερχόμενες τάσεις. Όπως έχουμε γράψει στο ετήσιο τεύχος του Αστρολόγου και στην ανάλογη στήλη ο Μάιος με τις εκλείψεις του είναι ανοδικός, και στο μεσοδιάστημα των τριών εκλείψεων, ήλιου και σελήνης πραγματοποιούνται δυο ανεξάρτητοι πλανητικοί συσχετισμοί με τέσσερις πλανήτες, Πλούτωνα Ουρανό και Δια Κρόνου. Οι συσχετισμοί είναι αρνητικοί ιδιομοίρας και προμηνύεται μια μεγάλη πτωτική στροφή και πορεία καθώς η πρώτη σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στης 25 Απρ στις 5 σκορπιού, η ηλιακή στις 10 Μαΐου και στις 19 Ταύρου η τρίτη σεληνιακή πραγματοποιείτε στις 25 Μαΐου στις 4 τοξότη.

Αν αναλυθούν οι χάρτες με τα πλανητικά δεδομένα είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι εκεί αρχίζει ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι πτώσης. Βέβαια, αυτοί οι χάρτες δεν αφορούν μόνο το Ελληνικό Χρηματιστήριο, αφορούν και τα ξένα, μαζί και τις οικονομίες του κόσμου, την σταθερότητα του και όλα τα σχετικά θέματα που έχουν οι εκλείψεις. Γενικά, για το χρηματιστήριο αναμένεται να έχουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα ανοδικές τάσεις και εφόσον είμαστε τυχεροί θα προσεγγίσουμε το ανώτατο όριο των 1500 μονάδων.

Όλα όμως είναι θέμα και χρόνου καθώς έχουμε μπροστά μας το πολύ τρεις μήνες ημερολογιακούς και γύρω στους δυόμισι μήνες εμπορικές μέρες, εκτός απρόοπτου. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ελληνική ατμομηχανή του ελληνικού χρηματιστηρίου, οι τράπεζες δηλαδή, μαζί με τις ευρωπαϊκές άρχισαν να δείχνουν τα προβλήματα τους, την έλλειψη ρευστότητας, μετά από τα πανευρωπαϊκά test eventsρευστότητας. Αυτά πραγματοποιήθηκαν γιατί έπρεπε να βγει το πρόβλημα στην επιφάνεια.

Έκτοτε, σχεδιάστηκε το ποιες ελληνικές "θα ζήσουν" και συγχωνευτούν, ποιες θα "χαριστούν" σε "σοβαρούς τραπεζίτες" που δανείζονται από τράπεζα για να ... αγοράσουν το δανειστή τους. Έτσι και τώρα ήρθαν από τις αρχές του 2013 οι ξένοι εντολείς που θα πραγματοποιήσουν το black rollστην ελληνική κοινωνία και στον τελευταίο τροχό της αμάξης που είναι ο κάθε Έλληνας  Μην πιστεύετε ότι η τυχών αναγνώριση των λάθος συντελεστών που μας οδήγησε ως εδώ θα διορθώσει τα λάθη, τα μνημόνια και τα μαγειρεμένα ελλείμματα.

Εν κατακλείδι σήμερα, 9 Φεβρουάριου 2013 είμαστε μπροστά σε ανοδικές τάσεις, και από τις εκλείψεις έχουμε δυνατές καθοδικές τάσεις, η συνεχεία επί του ταμπλό και τα επιστημονικά δεδομένα του γενικού δείκτη για το ελληνικό χρηματιστήριο αναμένεται να μην πάνε κόντρα στις αστρολογικές μου προβλέψεις.

Μπαρδόπουλος Ιωάννης
Πρώτη δημοσίευση στις 8 2ου 2013 εδώ: 
http://www.astropro.blogspot.com/2013/02/1000.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top