Για το Σάββατο 29/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 0:03 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 2:30 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 8:16 συμπορεύεται με τον στατικό ορθόδρομο Ποσειδώνα, στις 12:06 πραγματοποιεί φάση Πρώτου τέταρτου με τον Ήλιο και δυσμενές τετράγωνο, στις 20:36 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 22:20 συμπορεύεται με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: με πριμοδότηση τα αρνητικά της προηγούμενης βραδιάς ξεκινάει ημερολογιακά η μέρα και μέχρι το πρωί υπάρχει ένα ποτ πουρί άστοχων ενεργειών, αυτά για όσους ξενυχτούν, για όσους δεν ξενυχτούν ηρεμούν από τη κούραση της εβδομάδας, γεμίζεται τις «μπαταρίες σας» για την εξόρμηση του Σαββάτου στα καταστήματα αναμένοντας την εποχικότητα του Δεκεμβρίου. Θετική είναι όλη η μέρα φέρνοντας και την ανάλογη σωματική και οικονομική κούραση. Για το βράδυ οι γενικές αντιδράσεις είναι των ακρών ή βραδινή έξοδος ή τηλεόραση. 

Για την Κυριακή 30/11, η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 4:27 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 21:41 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 22:47 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: Για την Κυριακή οι συναισθηματικές ανησυχίες του Πρωινού βρίσκουν θετική ηρεμία από το απόγευμα και μετά. Ενδιάμεσα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις διαθέσεις σας και την δυναμική που σας προσφέρει το πορτοφόλι σας ενόψει ημερών. Το βράδυ όλα δείχνουν ότι είστε με άτομα που σας αγαπούν ενδεχόμενα σε οικογενειακό περιβάλλον.

Για την Δευτέρα 1/12,  Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 3:13 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 6:26 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 7:19 η Αφροδίτη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 12:15 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή και στις 19:29 επαναλαμβάνει τη ίδια όψη με τον Ήλιο, στις 21:00 ο Άρης σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: Τσαγκαροδευτέρα, ο αυθορμητισμός, η βιασύνη και η λάθος κατανόηση μαζί είναι ικανή να σας οδήγηση σε λάθη, σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεστε ψυχραιμία, την όποια κατάσταση την σώζει το πολύ πρωινό της ώρας, αγρία χαράματα δηλαδή, όπου ενδέχεται να κάνετε τα, πιθανά λάθη, καθώς οι πιο πολλοί μόλις ξυπνούν. Και οι συνθήκες εξομαλύνονται από το φως του πρωινού και γενικά η μέρα έχει να προσφέρει ευκολία στην επικοινωνία, στην όποια πληροφορία και στις επαφές φίλων, κάθε είδους, αργά το βράδυ είναι πολύ καλή στιγμή ή και περίοδος για να κάνετε καλύτερα ένα σχεδιασμό των οποίων κινήσεων σας, τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο στο να βάλετε σε προτεραιότητες τα ενδιαφέροντα σας.

Για την Τρίτη 2/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 0:12 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 1:12 συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 10:32 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Β. Δεσμό της, στις 13:13 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 18:15 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια. Συμπέρασμα: μπορεί η πριμοδότηση της νύχτας από το βράδυ του Σαββάτου να είναι κάπως εκρηκτική ή και απογοητευτική, είστε σε θέση ή νιώθετε ότι μπορείτε σήμερα να αναιρέσετε τα πάντα στην ζωή σας ή και να καταφέρεται τα απίστευτα σε μια στιγμή;. Ηρεμήστε και από το μεσημέρι και μετά, φυσικά, με την βοήθεια από το ταίρι σας, έμπρακτη ή υποστηρικτική, θα σας ηρέμηση και θα είστε πιο ανανεωμένοι κατά το βράδυ.

Για την Τετάρτη 3/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 4:41 πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον Άρη, στις 7:14 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, και στις 15:49 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: σε αντίθετη τάση είναι σήμερα η μέρα, και το θετικό είναι η εκρηκτική ερωτική πριμοδότηση των πρώτων πρωινών ωρών, από το βράδυ της τρίτης. Ελπίζω να μην σας παρασύρει το πρωινό πάπλωμα και παρουσιαστείτε αργοπορημένοι στην δουλεία σας. Το απόγευμα φροντίστε να βγείτε για μια βόλτα στα μαγαζιά ή μην αρνηθείτε φιλική παρέα· είναι σίγουρο ότι θα σας ανανέωση και θα σας κάνει πολύ καλό.  

Για την Πέμπτη 4/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 4:46 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 6:23 θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, στις 21:10 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια, και στις 23:12 η Σελήνη δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα:  συνεχεία από την Τετάρτη όχι μόνο στην μέρα αλλά και στις συνθήκες, θετικές και ήρεμες, όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να κοιτάξετε για το επαγγελματικό σας μέλλον, αλλά πιο πριμοδοτημένοι είναι οι αδέσμευτοι που πρέπει να προσέχουν τις αισθηματικές και ερωτικές παγίδες των άλλων. Εξαίρεση ίσως να αποτελέσουν οι αόρατοι σκηνοθέτες θύτες και θύματα.  

Για την Παρασκευή 5/12, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 0:30 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 1:56 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 8:44 η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική αντίθεση με τον Κρόνο, στις 11:31 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 12:28 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 13:07 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 21:20 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η νύχτα, όσο και να λένε άλλοι· αλλά, θέλει και απαιτεί ηρεμία. Αυτή επέρχεται και λόγο ώρας μόνο με ύπνο. Η τάση της  μέρας όμως είναι σοβαρή και μέχρι το μεσημέρι καλό είναι να μην κάνετε  τίποτα το σοβαρό ή να μην αναλάβετε εύθηνες που δεν μπορείτε να φέρεται εις πέρας. Αντίθετα όλα δείχνουν ότι με πολύ δυναμική οι φίλοι σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις, το βράδυ να προσέχετε τα όμορφα παραμυθία, και να τα νοσταλγείτε όταν τελειώνουν, όχι όταν τα ακούτε  γιατί θα κάνετε λάθη και θα ξυπνήσετε με … εφιάλτες το πρωί του Σαββάτου. Ενώ, αντίθετα, όσοι πριμοδοτούν τα αληθινά ψέματα περνούν καλά σε οποία πλευρά και αν ανήκουν είτε είναι στους παραμυθατζήδες είτε στους παραμυθιαζομενους.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top