Για το Σάββατο 5/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο Ζυγό, στις 0:05 ο Ερμής έχει θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, γεγονός που φέρνει
μια θετική βράδια, ήρεμη και όσοι έχουν δυνατότητα για έξοδο έχουν θετικές στιγμές με το ταίρι τους ή την παρέα τους. Στις 12:46 η Σελήνη έχει δυσμενές ζωδιακό τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 14:58 η Σελήνη έχει την φάση πρώτου τετράγωνου στον ζωδιακό κύκλο από την αρχή αυτό του κύκλου στον ζωδιακό. Στις 16:52 η σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, και στις 20:46 έχει δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: ένα πολύ δύσκολο Σάββατο με πολλά προβλήματα κύριος σε τομείς της καθημερινότητας αλλά και σε θέματα επικοινωνίας με τον συναισθηματικό σύντροφο. Το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή ενδέχεται να είναι απόλυτα εκρηκτικό προς όλους και η πρόταση είναι να «εκτονωθεί» η ενέργεια μεταξύ των εραστών.

Για την Κυριακή 6/7, η σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού και στις 4:31 έχει συμπόρευση με τον Άρη και σύμπνοια με την τελευταία όψη από το βράδυ του Σαββάτου, όποτε το διήμερο αυτό είναι σε απόλυτη ερωτική αρμονία. Στις 12:51 η σελήνη έχει συμπορευση με τον Β. Δεσμό της, στις 13:52 έχει θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, οι δυο τελευταίες όψεις ενισχύουν την διάθεση του Σαββατοκύριακου, οξύνουν το πνεύμα και το λεκτικό παιχνίδι ανάμεσα στους εραστές ή την παρέα. Από τις 18:30 που η Σελήνη έχει δυσμενές ζωδιακό τετράγωνο με τον Δια αλλάζει η διάθεση καθώς έχει μπει και σε κενή πορεία, και είναι ιδανική χρονική περίοδος για να καταστραφεί ότι έχει φτιαχτεί σωστά όλο το διήμερο που πέρασε τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και αισθηματικό. Η συνεχεία της βραδιάς δεν κρύβει κάτι το σημαντικό. Στις 22:33 η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό.

Για την Δευτέρα 7/7, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Σκορπιό, στις 9:48 η Αφροδίτη έχει θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 12:13 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 20:58 ανάλογη, θετική, εξήντα μοιρών όψη με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: η Αφροδίτη «συναντά λαθεμένες συμπεριφορές», σε ερωτικά πάθη και σκάνδαλα, βέβαια είναι σε δύσκολα «πάθη» που κρύβει μυστικά αλλά και φανερώνει προθέσεις. Έτσι και η σημερινή μέρα έχει λάθος επαφές προθέσεις και αποκάλυψη πολλών υποθέσεων που αγγίζουν τα όρια του σκανδάλου, μερικές πτυχές είναι και οι παράνομες σχέσεις που ίσως αποκαλυφθούν αν δεν δημιουργήσουν σκάνδαλα. Για επαγγελματικά θέματα μην μιλάμε γιατί συμβαδίζουν με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Για την Τρίτη 8/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στον Σκορπιό, στις 3:27 έχει θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 5:11 συμπόρευση με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 6:41 έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα. Ο πρωινός απολογισμός των θετικών όψεων μάλλον είναι εκ των ουκ άνευ καθώς για όλες τις προηγούμενες πλανητικές όψεις και για τις δραστηριότητες μπορούν να επωφεληθούν λίγοι εργαζόμενοι, αυτές οι όψεις πιο πολύ μπορούν να είναι ωφέλιμες για τα ανατολικότερα μήκη ή για τις δυτικές ακτές της Αμερικής. Στις 9:46 η Αφροδίτη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα και για την συνεχεία της μέρας αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη συναισθηματικά, σε υλικά αγαθά και σε θέματα άνεσης που αφορούν το σπίτι, μάλλον οι πιο πολλοί θα είστε σε κάποια ανακατασκευή ή επισκευή. Στις 19:23 ο Ήλιος έχει δυσμενές τετράγωνο ακρίβειας με τον Ουρανό, μια όψη που απλώνεται δυο μέρες πριν και μετά, η όψη αυτή είναι απόλυτα ανατρεπτική και πάντα κρύβει εκπλήξεις κατά κανόνα δυσάρεστες και φυσικά μη αναμενόμενες από όσους κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ πιθανό να έχουμε βίαιες πολιτικές ή στρατιωτικές εξελίξεις. Σε ατομικό πλαίσιο ή στενό οικογενειακό ή σε συναισθηματικό επίπεδο είναι ανάλογες οι καταστάσεις και φέρνουν σοβαρή ρήξη στις σχέσεις, ερωτικές ή συνεργασίας.

Για την Τετάρτη 9/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 1:32 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 3:28 ο Ήλιος έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Η Επίδραση της Σελήνης με τον Δια λόγο ώρας περνάει απαρατήρητη εκτός των εραστών. Όμως του Ήλιου με τον Κρόνο, και ας είναι ξημερώματα, και με την χθεσινοβραδινή επιρροή του Ήλιου και Ουρανού, δημιουργεί συνθήκες αβάσταχτες σε προβλήματα κύριος εραστών που θέλουν να αλλάξουν αισθήματα και σχέση. Σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ πιθανή και μια στρατιωτική προβοκάτσια με σκοπό και αποτέλεσμα την στρατιωτική σύγκρουση. Στις 4:24 η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Στις 16:59 έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τα ψέματα στην καλύτερη τους ώρα, και ευκαιρία να μαθευτούν. Σε επαγγελματικούς τομείς τα προβλήματα είναι αρκετά και δεν υπάρχει ούτε καν βασική επικοινωνία για την αλφαβήτα.

Για την Πέμπτη 10/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, και είκοσι έξη λεπτά μετά την αλλαγή της μέρας ο Ήλιος έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 8:13 η Σελήνη έχει και αυτή την ίδια όψη με τον Ουρανό, και στις 10:06 η Σελήνη έχει τετράγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: μια αδιάφορη νύχτα με ανήσυχο ξημέρωμα. Στις 14:30 η Σελήνη έχει αντίθεση με την Αφροδίτη στις 18:06 η Σελήνη έχει εξάγωνο με τον Άρη, και στις 21:33 την ίδια όψη με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: ένα πολύ ενδιαφέρον απόγευμα και βράδυ που έχει να κάνει πρώτα απ’ όλα με τα αισθηματικά, όσοι είναι χωρίς προβλήματα έχουν πολύ καλές στιγμές με το ταίρι τους. Όσοι δεν είναι … . Ταυτόχρονα οι προοπτικές για επαγγελματικές συμφωνίες που έχουν γίνει ή συμφωνηθεί κάπου έχουν ένα κόλλημα.


Για την Παρασκευή 11/7, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στον Τοξότη, στις 3:19 έχει δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 6:24 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στις 18:12 έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: Σκέψεις και αποφάσεις της νύκτας, φυσικά για όσους ξαγρυπνούν, δεν έχουν εφαρμογή από το ουτοπικό των σχεδίων αλλά και των προθέσεων του ή των εμπνευστών. Παντός μην στενοχωρήσετε το ταίρι σας· θα το θυμάται. Οι εύθηνες θα είναι λίγο πιο πολλές ή αγχωτικες με κάποια ψυχολογική αίσθηση βαριεστιμάρας από το πρώτο φως της μέρας. Και στις 18:12 η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, όπου το απόγευμα και το βράδυ είναι σχετικά καλό για βόλτα και ρομάντζαδα σε κάποια βραδινή παράλια. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top