Πολύ έντονος είναι ο Ιούλιος, όχι σε κακό βαθμό, αλλά πιο πολύ σε σχέση με τα σχέδια σας και τις επαγγελματικές σας εξελίξεις, δεν πρέπει να μείνετε σε ότι κάνετε μόνο στα λίγα αλλά να έχετε υψηλότερους στόχους και φιλοδοξίες. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα μέγιστα από τα μέσα περίπου του μήνα όσο γίνεται πιο θετικά και να πάρετε δεσμεύσεις, οι καλές μέρες είναι όλες «απλωμένες» σε όλον τον Ιούλιο. Θα έλεγα ότι είναι ένας πραγματικός καλός μήνας ξέγνοιαστος και ίσως να είναι καλύτερα να έχετε ένα τμήμα των καλοκαιρινών σας διακοπών. Όσοι όμως μείνετε πίσω στην εργασία έχετε πολύ ικανοποιητικές εξελίξεις, αυτό φαίνεται από τα τέλη του Ιουνίου και μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, περίπου στις 12-15, θα δείτε να κινείται με άλλο ρυθμό η επαγγελματική σας ζωή και οι εξελίξεις. Στα ερωτικά και συναισθηματικά σας είστε και εκεί ευνοημένοι αν σκεφτείτε από τι έχετε γλιτώσει τους τελευταίους μήνες. Αν δεν το σκέφτεστε, ίσως είναι γιατί κατανοήσατε ότι δεν σας άξιζε κάτι τέτοιο αλλά κάτι καλύτερο το οποίο φυσικά και έχετε μαζί σας. Σημαντικές και καλές ημερομηνίες είναι από τις 13 όπου ο Ερμής μπαίνει σε φιλικό σας ζώδιο, στον Καρκίνο, και η Αφροδίτη έχει πολύ θετική γεωμετρική όψη με τον Άρη, στις 16 εισέρχεται ο Δίας στο Λέοντα και σας ανάβει την Λίμπιντο όσο δεν μπορείτε να φαντασθείτε, ειδικά σε όσους έχουν γενέθλια τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Επίσης τα πάθη η λογική και οι ερωτικές υπερβολές ζουν τις καλύτερες μέρες και στιγμές τους μέχρι το τέλος του μήνα. Για τον Αύγουστο, θα έλεγα ότι κλέβει την πορεία του Ιουλίου και σας πριμοδοτεί και αυτός με ευτυχή συνεχεία, μόνο που κάνει ανατρεπτικό και έντονα επεισοδιακό ποδαρικό στα ερωτικά σας, που αρχίζουν και αποκτούν μια ασυνήθιστη δραστηριότητα και φήμη. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε οι δεσμευμένοι ζουν ένα πραγματικά ερωτικό καλοκαίρι με το ταίρι τους. Για τους ελεύθερους τα «πικάντικα» έχουν την τιμητική τους. Εκείνο που θέλω να προσέξετε είναι ότι χρειάζεται να μαζέψετε λίγο τις ερωτικές σας υποσχέσεις και περιπέτειες. Μέχρι τις 10 -13, γιατί ενδέχεται να χάσετε τις νέες ευκαιρίες που έρχονται. Επίσης όσοι είστε στην εργασία και έχετε δουλείες καλό είναι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας διότι έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια του μήνα.


Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1993. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1994. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1963-1967-1975-1977. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1993. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1964-1968-1975-1989. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1950-1952-1964. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top