Είναι γεγονός ότι όλα δεν είναι όπως δείχνουν, έτσι και για σας φαίνεται ότι κάτι κρύβεται, αυτό είναι εμφανές όχι μόνο αυτόν τον καιρό αλλά εδώ και πολλούς μήνες. Φροντίστε να είστε πιο διακριτικοί/ες, υπάρχουν και άλλοι που το αντιλαμβάνονται, άσχετα που δεν το λένε. Για τώρα να φροντίσετε να είστε από τους προσεκτικούς τουλάχιστον στα εργασιακά που έχουν αυτές τις μέρες μια αύξηση που δεν είναι ικανοποιητική, είναι όμως αρκετά θετική. Και από την τη θετική κατάσταση καλό είναι να την διαχειριστείτε όσο γίνεται καλύτερα. Θέλω να προσέξετε τους φίλους σας και τις ενέργειες τους καθώς είναι πολλές οι αφορμές που θέλουν να πάρουν όλοι κάτι από σας αλλά κάνουν του κεφαλιού τους και σας εκθέτουν όπως όλοι οι «καλοί» φίλοι. Να αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές ειδικά όσοι έχουν γενέθλια από τις 10 του μήνα και μετά. Θέλει προσοχή η ερωτική συμπεριφορά και το ταίρι σας, αυτό είναι πολύ εμφανές στις αρχές του μήνα που έχει συνεχεία από τις 12 –13 καθώς η πανσέληνος θα βγάλει προβλήματα και ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο, γεγονός που απαιτεί την επιπλέον προσοχή σας. Επίσης πρέπει να έχετε καλύτερο χειρισμό των οικονομικών σας που δεν είναι και οι καλύτερες τον τελευταίο καιρό και αν δεν προσέξετε τότε σίγουρα θα χειροτερέψουν. Μια καλή ένδειξη σε τι κινείστε είναι κάπου κοντά στις 20 του μήνα. Για τον Αύγουστο είναι πιο θετικά τα πράγματα καθώς έχει εισέλθει ο Δίας στον τομέα των συνεργατών σας και σας δίνει απλόχερα τις ευκαιρίες για κοινωνική ζωή και διασκέδαση αλλά ταυτόχρονα και για νέες γνωριμίες μέσα στις διακοπές που ενδέχεται να σας ωφελήσουν. Αυτό είναι πολύ εμφανές από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και μέχρι τις 17 όποτε οι εξελίξεις είναι στο χέρι σας να τις κρατήσετε σε όλη την διάρκεια του μήνα αλλά και για μετά. Όσοι είστε στην εργασία και στις επαγγελματικές εύθηνες έχετε μια πιο θετική κατάληξη στην πορεία και στο κλείσιμο του Αυγούστου.


Για τον Ιούλιο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1952. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1965-1990. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1987. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.

Για τον Αύγουστο οι Θετικές εξελίξεις είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα έτη 1950-1952-1964. Οι Αρνητικές είναι για όσους έχουν γεννηθεί τα 1960-1978-1985. Ενώ θετικές αισθηματικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 1962-1974-1976. Πάντα κατά περίσταση και αν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης τους.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top