Για το Σάββατο 28/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:39 έχει δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα. Γεγονός που «χρωματίζει» όλη την νύχτα με αισθήματα ψυχολογικού καταναγκασμού, στεναχώριας, ψυχολογικών πιέσεων και ερωτικών θέλω από το ισχυρότερο μέλος των εραστών ή και αντίπαλων. Στην θετική περίπτωση είναι η αντίθεση της είναι πολύ δεσμευτική αλλά και ικανοποιητική ανάμεσα στους εραστές. Στις 8:15 η Σελήνη έχει δυσμενές, πάλι, τετράγωνο με τον Ανάδρομο Ουρανό, στις 9:46 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 10:19, πάλι δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 11:09 θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: ένα πολύ δύσκολο Σάββατο· εκρηκτικό και με νεύρα, αποτυχίες και σκληρό ανταγωνισμό, αισθήματα λύπης απογοήτευσης και νεύρων με φράσεις και λόγια που δεν έχουν έλεγχο. Ακόμα και σε αυτήν την πολύ αρνητική μέρα υπάρχουν πιθανότητες θετικών εξελίξεων, μόνο που θυμίζουν νίκες που δεν θέλουμε ή τα κέρδη είναι άνθρακες ή ακόμα και να το μετανιώσουμε που έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε καθώς δεν είναι τα προσδοκώμενα.

Για την Κυριακή 29/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:42 έχει τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 4:02 έχει θετική συμπόρευση με τον Δια. Ο Ήλιος στις 10:22 έχει θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 11:42 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, στις 22:30 η Αφροδίτη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η Κυριακή είναι το επόμενο στάδιο από το Σάββατο, και γενικά όλα είναι ένα ψέμα που ζούμε και βολευόμαστε μαζί του ή βγαίνουμε από αυτό· βαρύτητα έχουν οι αισθηματικές απογοητεύσεις, οι προδοσίες και η συνειδητοποίηση του τι έχουμε-έχει-έχουν κάνει οι επιλογές μας και η συμπεριφορά μας.

Για την Δευτέρα 30/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 3:16 έχει θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 20:39 θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 21:57 έχει δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι εκρηκτικές και μάλιστα με άσχημες διαθέσεις. Οι πιο πολλοί αναμένεται να είναι με αισθήματα απογοήτευσης ειδικά αν υπάρχουν και αισθηματικές εμπλοκές.

Για την Τρίτη 1/7, καλό μήνα, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 0:42 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 12:59 την ίδια όψη με τον Ερμή και στις 14:22 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Β. Δεσμό της. Οι τρεις παραπάνω όψεις της Σελήνης τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της μέρας μας επιφυλάσσει μια στην κυριολεξία καλή πρωτομηνιά. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα παραμείνουν για πολύ καιρό στην μνήμη μας ταυτόχρονα ότι, πιθανόν, ξεκινήσει σήμερα έχει πολύ καλές ρίζες και καλή δυναμική.




Για την Τετάρτη 2/7, Είκοσι τρία λεπτά μετά την αλλαγή της μέρας η σελήνη φεύγει από τον Λέοντα και εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Στις 15:30 πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα, στις 22:19 θετική όψη εξήντα μοιρών με τον Ήλιο και στις 22:50 δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: όλα τα καλά δεν κρατάνε και πολύ, από σήμερα όλα δείχνουν «ότι αλλάζει το κλίμα». Αυτό από το μεσημέρι και μετά που μια κατάσταση αρχίζει και δείχνει τα ψέματα της, αν αυτά είναι σε αισθηματικό πλάσιο τότε το παραμύθι πάει σύννεφο. Αν είναι σε τομείς συνεργασίας ή συνεταιρισμού τότε όλα δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη, εκτός αν σας προλαβαίνουν τα γεγονότα όποτε απλά εσείς ακολουθείτε.

Για την Πέμπτη 3/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 1:20 έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 10:31 θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, και στις 12:07 αντίθεση με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: σε άλλη χρονική διάσταση είναι όλα καλά, εδώ δεν είναι! Και στην πραγματικότητα όλα δείχνουν ότι τα προβλήματα είναι σε μια συνεχεία ή έχουν μπει, αν το προτιμάτε, σε άλλη διαφορετική φάση εξέλιξης.

Για την Παρασκευή 4/7, στις 2:00 η Σελήνη σε απόλυτη δυσαρμονία με τον Ερμή και οι σκέψεις, για όσους ξενυχτούν είναι κολλημένες ή στο πάτωμα ή στο ταβάνι, φυσικά και σας στέλνουν και μηνύματα «αγάπης» ότι το απολαμβάνουν που σας ταλαιπωρούν νυχτιάτικα. Στις 7:21 η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με τον Δια, στις 11:03 ο Ήλιος έχει δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα και στις 12:42 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: μπορεί όλα να δείχνουν θετικά με την συμμετοχή στις αστρολογικές όψεις του Δια μέσα στην μέρα, στην πραγματικότητα όμως η κενή πορεία της Σελήνης και η όψη αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα κρύβουν πολύ σκληρές καταστάσεις





0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top