Για το Σάββατο 31/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 9:08 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 18:55 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και στις 21:20 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η μέρα ξεκινά με υποθέσεις σπιτιού και αυτές κρατούν τουλάχιστον μέχρι τις πολύ απογευματινές ώρες, ταυτόχρονα δεν είναι καλή ιδέα για πιθανές αγορές. Όμως το απόγευμα προς βράδυ είναι ιδανικό για παρέα και διασκέδαση, να αποφύγετε τις υπερβολές και αργά το βράδυ να μην πιστεύεται στα ψέματα.

Για την Κυριακή 1/2, Καλό μήνα, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 10:51 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 12:41 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 14:35 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, εξήντα ένα λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη και στις 19:35 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: με ηλεκτρισμένο τρόπο και νεύρα ξεκινά η μέρα, δεν είναι υποχρεωτικό να είναι όλα δικά σας και εσείς να έχετε την τάση για νεύρα, απλά και μόνο ότι το νιώθετε και στην ατμόσφαιρα είναι αρκετό. Οι ίδιες συνθήκες αλλά ακόμα πιο νευρικά είναι όλα για μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Από το μεσημέρι και μετά είναι εύκολο να καταλάβετε την διάφορα προς το θετικότερο. Τα ενδιαφέροντα σας θα κατευθυνθούν σε γνώσεις που είναι ωφέλιμες αλλά απαιτούν και δυναμικές αποφάσεις αν θέλετε να τα αλλάξετε όλα, από τα καθημερινά έως και την ζωή σας. Από τις βράδυνες ώρες και μετά, ειδικά οι ερωτευμένοι μπορείτε να ζήσετε το love story σας.

Για την Δευτέρα 2/2, η Σελήνη είναι για τρίτη και τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 14:29 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό που είναι η μοναδική αστρολογική όψη της μέρας και στις 19:40 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα. Συμπέρασμα: μια μέρα που στηρίζεται στην ανατροπή κάθε είδους, φυσικά και σε ότι έχετε προετοιμάσει. Επίσης μέχρι το βράδυ μην κάνετε σχέδια γιατί όλα θα πάνε στράφι και σωστό είναι να τα αφήσετε για τις πολύ βράδυνες ώρες ή για αύριο που θα έχετε καθαρότερη σκέψη. 

Για την Τρίτη 3/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 2:53 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 7:29 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και στις 22:18 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: η ηρεμία είναι μόνο τις πολύ πρωινές ώρες, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την μαζέψετε καθώς είναι πολύτιμη στις μέρες μας. στις πρώτες ώρες τις μέρας οι ιδέες και οι προοπτικές τους είναι στα καλύτερα τους και μέχρι το βράδυ όλα πάνε σταδιακά καλύτερα με κέφι και εκπλήξεις, κατά πλειοψηφία ευχάριστες. 

Για την Τετάρτη 4/2, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 1:08 με την αντίθεση της στον ήλιο πραγματοποιεί την φάση της πανσελήνου, στις 7:30 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: τις πρώτες πρωινές ώρες είναι καλό να τις χαρείτε με το ταίρι σας. Η μέρα όμως είναι πολλά υποσχόμενη σε θέματα καριέρας και σε ευκαιρίες κάθε είδους, κοινωνικές και επαγγελματικές. Καλό είναι να μην τις αφήσετε να χαθούν ή να κάνετε έστω μια προσπάθεια είναι σίγουρο ότι η εμπειρία θα σας αποζημίωση. 

Για την Πέμπτη 5/2, η Σελήνη βρίσκεται για Τετάρτη και τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 7:45 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 13:38 ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 15:26 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο και στις 20:56 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η μέρα είναι οργανωτική σε κάθε είδους συνθήκη, πρώτα σε ιδέες και μετά σε συνθήκες και καταστάσεις. Το μεσημέρι αποφύγετε τις οποίες αντιπαραθέσεις και θα είστε από τους τυχερούς, το βράδυ να ακούσετε προσεκτικά τα παραμυθία, μετά φροντίστε να ξυπνήσετε. Ενίοτε είναι θετικές στιγμές για να κάνετε σχέδια και να βάλετε και σε εφαρμογή.

Για την Παρασκευή 6/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 8:02 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη, στις 12:57 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 15:11 η Σελήνη πραγματοποιεί αντίθεση με τον Χείρωνα, και στις 20:19 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: με ερωτική αντιπαλότητα ξεκινά η μέρα, που όσο περνά γίνεται και μεγαλύτερη, ενίοτε κρύβει και γκρίνια, η τελευταία εξαρτάται από την ποιότητα της σχέσης σας, επίσης χρειάζεται να έχετε μετριότητα στις απαιτήσεις σας και να μην πιστεύεται τους πάντες. Είναι όμως και μέρα επιτυχιών, είτε κοινωνικών είτε επαγγελματικών αρκεί βέβαια να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό και να το δικαιούστε. Αν όχι η επιτυχία είναι πρόσκαιρη.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top