Για το Σάββατο 24/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 15:31 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 20:29 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 23:05 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα:  η μέρα είναι γεμάτη ιδέες και επικοινωνία με σημειολογία τα λόγια του αέρα με αλλού τα κακαρίσματα και αλλού να γενούν οι κότες και με την περιπλέουσα ατμόσφαιρα να είναι γεμάτη με αμφίρροπα αποτελέσματα και συμπεριφορές. Οι Βράδυνες ώρες είναι πολύ θετικές για οργάνωση ιδεών και σχεδίων, φυσικά και για μια έξοδο για όσους την επιλέξουν καθώς έχει αρχίσει το τριώδιο.

Για την Κυριακή 25/1, μέρα εθνικών εκλογών, η Σελήνη στις (πρωτες;) Εκλογες του 2015 είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 13:26 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 15:01 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 17:40 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, και στις 23:51 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον επίσης ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: Ας σταθούμε πρώτα στο «χρονολογίο» της εκλογικής μέρας του 2015, από τις 7:00 έως τις 19:00. Οι πολύ πρωινές ώρες δεν έχουν κανένα χρωματισμό από καμία όψη ακρίβειας. Μέχρι το μεσημέρι όλα κυλούν πιο ήρεμα σε κανονικούς ρυθμούς, με την πλειοψηφία των ψηφοφόρων να είναι στις ειδήσεις και τις δηλώσεις νίκης του κάθε Αρχηγού και στο πόσο έχουν, όλοι τους, εμπιστοσύνη στην ετυμηγορία του εκλογικού σώματος. Από το μεσημέρι, από τις ~13:00 και μετά κάτι ακούγεται κάτι εκνευρίζει το εκλογικό σώμα και μετατρέπει σε θυμό τις επιλογές του μέχρι τις ~15:00 και μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος αποφασίζει την αλλαγή της έκφρασης του μέχρι το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, σημαντική συμβολή στην τελική έκβαση του τελικού αποτελέσματος θα δώσουν οι ψηφοφόροι της τελευταίας στιγμής και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Κοντά στα μεσάνυχτα θα έχει παγιωθεί το οποίο αποτέλεσμα. Σε κανονικές ροές η μέρα απαιτεί πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση από άλλες μέρες καθώς οι υπερβολές από το μεσημέρι και μετά είναι λίγο πιο τακτικές σε ότι λένε, λέτε και σε ότι ακούτε, ή σας μεταφέρουν ότι … άκουσαν, όποτε η πιο λογική αντιμετώπιση είναι η πλάκα και το εύθυμο του αρνητικού στοιχείου στην κοινωνική κριτική μιας και έχουμε τριώδιο και αποκριές. Το βράδυ όσοι το αποφασίσουν είναι καλό για έξοδο με φίλους και μόνο, προτιμήστε μια ουδέτερη αποκριάτικη παραλλαγή για αποφυγή παρεξηγήσεων. Και για τους περίεργους στο τι λένε οι πλανήτες και οι διαθέσεις για τις εκλογές έχω τοποθετηθεί από τις 22 Ιουνίου 2014 ο υποφαινόμενος έχει τοποθετηθεί στο παρακάτω λινκ (http://www.astropro.gr/2014/06/blog-post.html ) και έχει παραμείνει σταθερός και στο παρακάτω λινκ (http://www.astropro.gr/2014/12/blog-post_3.html ). Το αν μια πρόβλεψη που έχει πραγματοποιηθεί έξι μήνες νωρίτερα βγει αληθινή θα το γνωρίζουμε με ακρίβεια τα μεσάνυχτα, βράδυ της Κυριακής. Παντός να γνωρίζεται ότι οι εκλογές που πραγματοποιούνται σήμερα (25/1/2015) έχουν σχολιαστεί σαν πολύ σημαντικές για την πατρίδα μας στο παρακάτω βίντεο που είναι εδώ και το σημαντικό είναι στο 22:00’ και μετά του βίντεο.  



Για την Δευτέρα 26/1, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 16:23 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 18:37 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Συμπέρασμα:  από το πρωί τα ενδιαφέροντα όλων είναι με τον απόηχο της Εκλογικής Κυριακής, τα πρώτα θετικά έχουν φανεί μέχρι τις 16:00, και η υλοποίηση αρχίζει και φαίνεται από τις 17:00. Ας πάμε τώρα στα απλά και ανθρώπινα, η μέρα είναι πολύ θετική για τον κάθε ένα μας, το μεσημέρι να δείξετε και κάποια εγκράτεια, και το βραδάκι είναι για τα ζευγάρια, τους φίλους, παρέες και για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Για την Τρίτη 27/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 5:28 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 6:48 πραγματοποιεί την φάση του πρώτου τέταρτου με τον ήλιο και δυσμενές τετράγωνο μαζί του. Στις 15:34 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 16:59 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 18:55 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 19:36 η πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και στις 21:10 θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: από τις πρώτες ώρες του πρωινού, οι διαθέσεις είναι πολύ ηρωικές, και γενικά του καναπέ καθώς ονειρευόμαστε καρβέλια … φυσικά πεινασμένοι. Η σύγκρουση ιδεών είναι καλό να μίνι στους αιθέρες και να μην λάβει σάρκα οστά και πράξεις σε άτομα που δεν φταίνε.  Το μεσημέρι ο γόνιμος διάλογος και τα σχέδια μπορούν πολύ εύκολα να βγάλουν θετικά αποτελέσματα· και φίλοι από το παρελθών μπορούν πολύ εύκολα να βρεθούν ξανά, βέβαια θα σας κρύψουν ότι το πράττουν όλοι με βαριά καρδιά, περασμένα ξεχασμένα και ας παν στην ευχή τα παλιά, όπως λέει και το λαϊκό άσμα.

Για την Τετάρτη 28/1, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 4:18 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Δια, και στις 7:02 ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι νυχτερινές ώρες έχουν πριμοδότηση με υπερβολικό τρόπο ένα ερωτισμό που ωφελεί τους εραστές, νόμιμους ή μη, και μοιραία κάποιες ειδήσεις ή και προθέσεις άλλων έξυπνα δομημένες να αναπτύξουν εμβόλιμες απόψεις που αλλάζει τις τάσεις της μέρας. Σε καθημερινό επίπεδο όλα είναι ομαλά και το πνεύμα κυριαρχεί σε καυστικά σχόλια και κέφι. Ταυτόχρονα φέρνει στην επιφάνεια παλιούς ξεχασμένους φίλους και παρέες, συνήθειες ζωής που έχουν ξεχαστεί. Ταυτόχρονα οι επαγγελματίες έχουν πολλές δυνατότητες για πολύ θετικές συμφωνίες που θα τους απογειώσουν την καριέρα, φυσικά πρέπει να γνωρίζεται πολύ καλά όλους τους όρους και να μην αφήσετε αστερίσκους γιατί κάτω από τους τελευταίους αντί για επιτυχίες κρύβονται αποτυχίες και πιθανόν δυσάρεστες. 

Για την Πέμπτη 29/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 0:36 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 3:57 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 6:43 επίσης δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 12:10 επίσης δυσμενή τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 18:06 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και στις 21:35 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: οι τάσεις από την αρχή της μέρας και μέχρι το πρωί είναι δύσκολες και κρύβουν απογοητεύσεις για όσους δεν στρώνουν καλά το κρεβάτι τους, έτσι και οι συνθήκες για πολλούς είναι πολύ καταπιεστικές και θα φέρουν μια κρίση άγχους σε όσους ξενυχτούν. Η μέρα ταυτόχρονα κρύβει και μια αδικαιολόγητη επιθετικότητα από όλους προς όλους και από το απόγευμα, σταδιακά επέρχεται και μια ηρεμία με μια μονοκόμματη λογική.

Για την Παρασκευή 30/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 1:13 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 2:12 δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 4:43 επαναλαμβάνει την τελευταία όψη με τον Χείρωνα, στις 10:22 η Αφροδίτη πραγματοποιεί και αυτή δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 11:24 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 15:39 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 15:45 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: οι πολύ ισχυρές απόψεις … απλά ισχυροποιούνται και όσοι εραστές θελήσουν διάλογο απλά θα χάσουν, όσοι θελήσουν δράση θα κερδίσουν έστω και λίγο, τα συναισθήματα στην διάρκεια της μέρας κινούνται προς μια προοπτική σοβαρότητας, ενίοτε και ψυχρότητας. Και για να σπάσει ο πάγος και να διευκολυνθούν όλες οι σχέσεις θα ακουστούν υπερβολές κατά το μέσον του μεσημεριού, υποσχέσεις και όμορφα λόγια. Ταυτόχρονα να αποφύγετε την οποία συμμετοχή σας σε ότι είναι ύποπτο για να σας μπλέξει, να ελέγχεται τα νεύρα σας ό,τι και να συμβαίνει στην εργασία ή στο περιβάλλον σας, επίσης προσέχετε τις φραστικές εκφράσεις και την πιθανότητα να είστε μπροστά σε συμφωνίες που είτε χτίζονται είτε γκρεμίζονται καθώς όλα τα γεγονότα, οι εξελίξεις και οι συνθήκες κρύβουν, ενδεχόμενα, κρυφές παγίδες. Ταυτόχρονα σε ατομικό πλαίσιο είναι καλό να είστε όλοι σε όλα αμέτοχοι καθώς ο κόσμος κάπου δείχνει να έχει νεύρα, φροντίστε να μάθετε από τα λάθη του. ταυτόχρονα, οι συνθήκες είναι και ιδανικές για χωρισμούς εραστών και για διάλυση συνεργασιών εταιριών και οικογενειών, όποτε πράττεται ανάλογα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο  
http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top