Για το Σάββατο 17/1, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Τοξότη, στις 8:49 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 11:33 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 13:27 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ορθόδρομο αλλά σταδιακά στατικό Ερμή και στις 16:53 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη και στις 21:25 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: η νύχτα είναι θετικά πριμοδοτημένη από το βράδυ της Παρασκευής, και προσφέρει ένα ιδανικό πρωινό, ειδικά για τους εραστές και τα αισθήματα τους, το υπόλοιπο πρωινό είναι πολύ θετικό για γνώση και μόνο, και από το μεσημέρι και μετά είναι πολύ θετικές οι στιγμές για κοινωνική κριτική, εξόδους και διασκέδαση έως αργά, όμως χρειάζεται το βράδυ να είστε σε μια λογική εγκράτεια.

Για την Κυριακή 18/1, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, και στις 14:04 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερο, στις 22:25 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη και στις 23:51 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: η μέρα είναι καλή για ουτοπικές σκέψεις και για αληθινά ψέματα, όποτε η καλή λύση είναι να χαρείτε το πρωινό της και μόνο. Επίσης φροντίστε τις βράδυνες ώρες να είστε με το ταίρι σας και να μην έρθετε σε κόντρα μαζί του, εκτός αν είναι ελεγχόμενη από τα συναισθήματα σας. Νωρίτερα όμως μπορείτε, κατά το απόγευμα, να σκεφτείτε και κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας.

Για την Δευτέρα 19/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 11:24 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 12:51 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 14:03 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, στις 15:44 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με το ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: από το χάραμα της μέρας οι συνθήκες είναι κάπως εκνευριστικές ή και πολύ εριστικές ταυτόχρονα έχουν και την τάση να μεταβληθούν και σε πολύ εκρηκτικές, ενίοτε ίσως να έχουμε και δυναμικές πολεμικές δραστηριότητες από ομάδες ατόμων, γενικά η μέρα δύναται ή είναι ικανή να προσφέρει δυναμικό σοκάρισμα για ευρύτατο πλήθος ατόμων, π.χ. κρατών κλπ. Από το απόγευμα και μετά μην υπερβάλετε σε καλοπέραση και σε αισθησιασμό· όλα να είναι με μέτρο.

Για την Τρίτη 20/1, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 2:08 ο Άρης Συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, στις 11:43 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, και στις 14:59 εισέρχεται και η Σελήνη για να πραγματοποίηση μαζί με τον Ήλιο την φάση της νέας Σελήνης στις 15:13, στις 19:15 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες της μέρας δείχνουν κάπως· ιδανικά αληθινές, όμως είναι ψεύτικες πίσω στο παρασκήνιο. Η φάση της νέας σελήνης είναι δυναμική και απολύτως ανατρεπτική για διαθέσεις σε άτομα εξουσίας καθώς κάποιοι έχουν ένα «κάποιο μήνυμα». Στις βράδυνες ώρες να δείξετε και την εγκράτεια σας όπου χρειάζεται. Ταυτόχρονα φροντίστε να μην αμελείται τις οικογενειακές ή κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Για την Τετάρτη 21/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 11:39 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 18:13 συμπορεύεται με τον Ερμή που σήμερα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, στις 22:20 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Δια. Συμπέρασμα: να αποφύγετε να είστε αιθεροβάμον τις πρώτες ώρες τις μέρας καθώς τα λάθη, παλιά και πρόσφατα έρχονται στην επιφάνεια και σας χαλούν την «μανέστρα». Δηλαδή σερβίρονται πολύ διαφορετικά, φυσικά από άλλους, κάποιες ενέργειες σας για να κερδίσουν τις πρόσκαιρες εντυπώσεις. Τώρα αν αυτές είναι μόνιμες οφείλονται σε δραστηριότητα των κρινόμενων. Και πάλι το βράδυ προσφέρει τάσεις για υπερβολές και αισθησιασμό. Περιττό να πούμε ότι δεν είναι καλή μέρα για αγορές καθώς έχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις, καλύτερα είναι να πραγματοποιήσετε πρώτα μια ερευνά αγοράς.

Για την Πέμπτη 22/1, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:45 συμπορεύεται με την Αφροδίτη, στις 14:47 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 19:19 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: μπορεί να είναι ιδανικές οι συνθήκες για εραστές αλλά οι καθημερινότητα σας ξενερώνει, και οι αλήθειες είναι πολύ σκληρές. Ταυτόχρονα, οι έχοντες επιμέλεια ατόμων μπορούν πολύ εύκολα να αναλάβουν αυτές που οι υπόλοιποι αποφεύγουν· αλήθεια γιατί; Όποτε οι θαρραλέοι να προσέχετε.

Για την Παρασκευή 23/1, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 0:26 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, στις 4:10 συμπορεύεται και με τον Άρη, στις 7:23 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 13:12 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: τα ψέματα καλά κρατούν, οι δραστηριότητες όμως είναι για τους εραστές στις νυκτερινές ώρες, ενώ από το πρωί οι εύθηνες σας βγάζουν νωρίς - νωρίς έξω από το σπίτι για τις πιθανές σας οικονομικές υποχρεώσεις σε άλλους ή και στην εφορία. Μάλιστα, οι πιο πολλοί, αν όχι όλοι μας είμαστε σαν σφουγγάρια που απορροφούν ιδέες απόψεις και προτάσεις. Ταυτόχρονα οι περισσότεροι κινούνται σε συγκεκριμένες αγορές που χρειάζονται για την οικογένεια τους. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top