Για το Σάββατο 7/2, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 0:09 πραγματοποιεί την μοναδική όψη της μέρας που είναι δυσμενή αντίθεση με τον Άρη και στις 20:43 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα:  καλό είναι να μην τσακωθείτε, ηρεμήστε, κοιμηθείτε, εξαίρεση αποτελούν οι παθιασμένοι εραστές που αναιρούν τα πάντα και πράττουν του … κεφαλιού τους. Επειδή έχουμε και το φαινόμενο της Σελήνης κενής πορείας σχεδόν για όλη την μέρα … η μέρα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα καθώς όλα γύρο σας δείχνουν ότι δεν την βγάζουν μέχρι το απόγευμα και κάτι. Όποτε το καλύτερο είναι, αν βέβαια μπορείτε, να μείνετε θεατές στα προβλήματα των άλλων. Τις πολύ βράδυνες ώρες μπορείτε να μασκαρευτείτε και να βγείτε για διασκέδαση.

Για την Κυριακή 8/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του ζυγού, στις 1:07 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον σταδιακά στατικό ανάδρομο Ερμή, στις 4:43 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 7:53 η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα. Συμπέρασμα: όσοι ξενυχτάτε προσοχή στις υπερβολές καθώς αλλάζουν οι προθέσεις σαν ερωτικά φτερουγίσματα που αφήνουν σημάδια στην ψυχή. Και σήμερα σε όλη την διάρκεια της μέρας μπορείτε να είστε με το ταίρι σας καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για την σχέση σας και την προοπτική της. Ταυτόχρονα,  υπάρχει και ενδιαφέρουσα συνεχεία για τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.

Για την Δευτέρα 9/2, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 0:13 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, στις 2:01 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 7:01 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Χείρωνα, στις 7:44 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Δια, στις 13:58 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες της Δευτέρας είναι σκανδαλωδώς πριμοδοτημένες με σεξιστικές τάσεις, που ενίοτε είναι θετικές γεμάτες συγκινήσεις είτε ερωτικές είτε και με ακραίες ζηλοθφορες καταστάσεις. Το ερωτικό συναίσθημα βρίσκει την λογική του με το πρώτο φως της μέρας, χαρίζοντας ευεξία και προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες μιας πολύ θετικής μέρας.
Η χρήσιμη συμβουλή είναι ότι πρέπει να ελέγχουμε τις οποίες παρορμήσεις μας γιατί στον επόμενο τόνο, που είναι πολύ αργά πια, αντιλαμβανόμαστε ότι πατήσαμε φλούδα.  Και από το μεσημέρι δεν κλείνουμε σημαντικές συμφωνίες.

Για την Τρίτη 10/2, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 9:05 εισέρχεται στο Ζώδιο του Σκορπιού, στις 11:50 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον σταδιακά στατικό ανάδρομο Ερμή που επανέρχεται σε ορθή πορεία αύριο, στις 22:14 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι νυχτερινές ώρες και μέχρι τις πρώτες πρωινές απαιτούν σύνεση και ηρεμία, όσοι μπορούν να δραστηριοποιηθούν μετά τις 9:00 απολαμβάνουν μια πολύ θετική ξεκούραση, για να έχουν δυνάμεις στην περίεργη ατμόσφαιρα που υπάρχει στο περιβάλλον· μιας και όλοι τα φορτώνουν στους άλλους. Ταυτόχρονα αποφύγετε να έχετε μια απάντηση για το ποιος μπορεί να πει το καλύτερο ψέμα καθώς όλα δείχνουν ότι είστε στην πρώτη τριάδα των θυμάτων.

Για την Τετάρτη 11/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 13:29 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 15:52 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 18:11 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Δια, και στις 21:48 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: αν έχετε ονειρευτεί τότε όλα είναι καλά για τα όνειρα, μόνο, είναι ότι χρειάζεται και σήμερα είναι θετικά όλα. Αυτό το παρουσιάζει η ψυχοσύνθεση σας αλλά και οι άλλοι, δείχνουν ότι είναι όλα πιο θετικά σήμερα, τουλάχιστον για το πρωί, διότι το απόγευμα καλό είναι να αποφύγετε τις φήμες γιατί το κεφάλι σας θα λάμπει σαν παντογνώστης από ό,τι ακούει ή κυκλοφορεί στον αέρα, και μόλις γλιτώσετε τις ανεξέλεγκτες «πτήσεις» μπορείτε να παραμείνετε με την ασφάλεια της συντροφικής θαλπωρής και ασφάλειας μέχρι το επόμενο πρωί.

Για την Πέμπτη 12/2, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 5:49 πραγματοποιεί την τελευταία φάση του κύκλου της με το Ήλιο και σχηματίζει δυσμενές τετράγωνο μαζί του, στις 7:32 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη, στις 18:46 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στις 21:20 η Σελήνη σχηματίζει θετικό εξάγωνο με τον ορθόδρομο, πια, Ερμή. Συμπέρασμα: ότι και να κάνετε σήμερα όλα είναι πια πιο βατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και από το πρώτο φως της μέρας αρχίζει μια δυναμική συνθήκη κύριος στα ερωτικά που όμως είναι ατελέσφορη για πολλούς λόγους που βγαίνουν ξαφνικά στην επιφάνεια και φέρνουν αντιμέτωπους τους εραστές και όχι μόνο. Οι αγορές ή οι επισκέψεις στα μαγαζιά δεν είναι στην καλύτερη τους σήμερα. Όλα όμως κλίνονται πιο ήρεμα από τις απογευματινές ώρες που προτείνονται ανεπιφύλακτα για κάθε είδους κοινωνική παρέα ενίοτε και κριτική.

Για την Παρασκευή 13/2, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 2:32 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 7:15 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 19:54 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 23:44 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες της μέρας είναι καλύτερο να αναλωθούν στην ξεκούραση, ηρεμία και στην ωραία ονειροπόληση που προσφέρουν οι νυχτερινές ώρες. Ταυτόχρονα, οι εύθηνες της μέρας αναμένεται να σας αφυπνίσουν από πολύ νωρίς και να σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα. Η βραδινή έξοδος και η διασκέδαση για όσους έχουν αποφασίσει να βγουν τους αποζημιώνει δεν τους αφήνει όμως την βαθύτερη ικανοποίηση των ημερών.  

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html  





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top