Για το Σάββατο 20/12, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Τοξότη, στις 8:56 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 11:30 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ίδιο πλανήτη, στις 19:08 η Αφροδίτη πραγματοποιεί και αυτή δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 21:23 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 21:51 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 23:09 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Πλούτωνα. Στις 23:21 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες της μέρας ξεκινούν με κάποια καθημερινά ενδιαφέροντα σε διαδικασία εγρήγορσης, ευκαιρία είναι να κάνετε ένα καλό κουμάντο σε ότι πρέπει να ξοδέψετε, αφήστε κατά μέρος τις μεγάλες «εφαρμογές» και μην είστε μακριά από την πραγματικότητα, δηλαδή μην ακούτε το κάθε αποτυχημένο παραμύθι. Η προετοιμασία πραγμάτων για τις μέρες των γιορτών, αγορές κλπ, μάλλον θα σας απασχόληση όλη την μέρα. Το βράδυ κρύβει ένα αισθηματικό ενδιαφέρον, ενδεχόμενα με παράπονα.

Για την Κυριακή 21/12, η σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 4:32 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 5:47 ο Άρης πραγματοποιεί την ίδια όψη με τον Ουρανό, στις 12:02 η Αφροδίτη επαναλαμβάνει και αυτή την ίδια όψη με τον Χείρωνα. Στις 14:34 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: Η Νύχτα της Κυριακής είναι πριμοδοτημένη με ερωτικό και αισθηματικό ενδιαφέρον, η συνεχεία τους κρατάει για όλη την υπόλοιπη μέρα. Επίσης, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι η μέρα είναι πολύ θετική είτε για βόλτα στην χειμωνιάτικη λιακάδα είτε στα μαγαζιά παρέα με το ταίρι σας, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι οι μέρες είναι «αλκυονίδες» μέσα στην καταιγίδα κάθε είδους ευφορίας, είτε κοινωνικής, οικονομικής, είτε αισθηματικής και συνετό  είναι να είστε κάπως φειδωλοί σε ότι δεσμευτείτε, σε τυχών οικονομικές υποχρεώσεις ή σε ευπιστία καθώς τα παραμυθία στρώνουν γλέντι εις υγειά των κορόιδων.

Για την Δευτέρα 22/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 1:03 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 3:25 και η Σελήνη πραγματοποιεί είσοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω, δέκα λεπτά αργότερα η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, στις 12:01 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 17:57 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ερμή. Συμπέρασμα: η σύμπραξη προσωπικών πλανητών, στην φάση της νέας Σελήνης δεν είναι τίποτα το τυχαίο, καθώς ο συνδυασμός αυτός είναι ένας συνδυασμός που πουλάει καλύτερα το οποίο παραμύθι, μπορεί ναι μεν να είναι καλή μέρα και να έχει καλές συνθήκες για όλους ώστε να πετύχουν τα σχέδια του κάθε ενός αρκεί να έχει κουραστεί ή να έχει επένδυση πάνω σε αυτά που πιστεύει. Όμως δεν παύει αυτή η νέα Σελήνη, σήμερα, να πραγματοποιείτε σε ζώδιο που αντιπροσωπεύει την κάθε λογής εξουσία και τους διαχειριστές της. Με την καθοριστική επιρροή του Ποσειδώνα που αντιπροσωπεύει την ψευτιά, την σκηνοθεσία και τις ψεύτικες καταστάσεις, την ομίχλη, και τις πισώπλατες ενέργειες· στο σανίδι κυριαρχεί το θεατρικό παράλογο με παράκρουση στην εξουσία.

Για την Τρίτη  23/12, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 0:16 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ορθοδρομο πια Ουρανό, στις 0:44 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 1:48 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, στις 5:17 συμπορεύεται με την Αφροδίτη, στις 6:01 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 12:48 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, στις 18:33 ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Τοξότη. Συμπέρασμα: οι πιο σημαντικές όψεις της μέρας είναι της Αφροδίτης με τον β. Δεσμό της Σελήνης και είναι σε δυσμένεια, γεγονός που δεν πρέπει να κάνετε όνειρα, αντίθετα πρέπει να είστε και εγκρατείς σε αισθήματα αγάπης, οικονομικών εξόδων ή ακόμα καλύτερα σε κάθε είδους προκλήσεις που οι παρεκτροπές είναι πολύ εύκολες. Σε ευρύ επίπεδο συνηγορεί και ο Ουρανός που σήμερα γυρνάει ορθόδρομος, και ο Κρονος που αργα το βραδυ περναει στο ζωδιο του Τοξότη. Οι πιο σημαντικες οψεις της μέρας είναι στις πρωτες ωρες της, εκεί είναι οι συνθήκες που ευνοούν τους πάντες, από παθιασμένους εραστές έως τους συνωμότες κάθε είδους, με την συμπόρευση και τον ισχυρό επηρεασμό από την χθεσινή νέα Σελήνη όλα είναι στην άκρη του νήματος, ακόμα και οι στρατιώτες που ίσως σας πουν ότι ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα, είναι και αυτοί τμήμα του θεατρικού παροξυσμού· μέσα στο παράλογο που δοκιμάζει τα νεύρα της εξουσίας και των διαχειριστών της πριν την πτώση. Θετικό συμπέρασμα: οι κυβερνήσεις πέφτουν μα η αγάπη μένει· σύμφωνα με το λαϊκό άσμα, ευκαιρία να ερωτευθείτε και αφήστε τους να κουρεύονται.  Με παράκληση από τον υποφαινόμενο καλό είναι να ζείτε το όποιο παραμύθι αρκεί να μην σας κάνει ζημία· να έχει μόνο όφελος … και φυσικά να σας φτιάχνει την διάθεση.

Για την Τετάρτη 24/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 4:52 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 4:56 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: από πληθώρα πλανητικών όψεων σε σχεδόν απραξία κινείται η σημερινή μέρα και είναι καθοριστικές καθώς μας βάζουν όλα σε σκέψεις και οι σκέψεις πρέπει να οργανωθούν και να γίνουν θετικές πράξεις. Αποφύγετε τα νεύρα και δείτε την θετικότητα των σωστών ενεργειών, η μέρα είναι καλή και για αγορές. Όσο για τα ρεβεγιόν, για τους περισσότερους αντιλαμβάνομαι οικογενειακές καταστάσεις, οι νεώτεροι είναι σε πιο χαρούμενα περιβάλλοντα.

Για την Πέμπτη 25/12, μέρα των Χριστουγέννων και από καρδιάς εύχομαι να την χαρείτε στα μέγιστα, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:26 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 3:31 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 6:23 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, έντεκα λεπτά αργότερα η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Β. Δεσμό της και ένα λεπτό πιο μετά συμπορεύεται με τον Άρη, στις 8:53 και ο Ερμής συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 17:10 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στις 18:29 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: οι πρωτες ωρες της μέρας ξεκινούν θετικά και με διασκέδαση, που σε ορισμένες περιπτώσεις και υπό προϋπόθεσης πολύ εύκολα μπορεί να κυριάρχηση μια ασυνεννοησία· αυτή είναι η πιο εύκολη περιγραφή. όσοι όμως μετακινηθείτε στο μέσο της νύχτας καλό είναι να προσέχετε. Και όσοι κρατήσουν μέχρι τις ώρες που χαράζει δεν θα θέλουν να τελείωση η βράδια και η διασκέδαση, οι ώρες τις μέρας μέχρι αργά το απόγευμα – βράδυ κυλούν πολύ θετικά χωρίς κανένα προβληματισμό, το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε, όλοι μας,  λίγο εγκρατείς στο γιορτινό τραπέζι. Στις βράδυνες εξόδους με φίλους ή παρέες αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές και το να θέλετε να περάσετε τις απόψεις σας, και φροντίστε να μην είστε εσείς αυτοί που θέλουν να υποστηρίξουν με μένος τις απόψεις σας ή τις ευρύτερες κοινωνικές σας απόψεις.

για την Παρασκευή 26/12, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 6:06 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 13:46 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 13:46 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 14:50 συμπορεύεται με τον Ποσειδώνα, Συμπέρασμα: με λιτές όψεις είναι και η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αντίστοιχα και με αντίστοιχες μειωμένες πλανητικές επιρροές, έτσι, σίγουρα οι περισσότεροι, οι τυχεροί της μέρας δηλαδή, είστε στην αγκαλιά του Μορφέα μέχρι αργά. Η μέρα είναι πριμοδοτημένη με θετική ενέργεια δεν έχει τίποτα το αρνητικό σε ό,τι κάνετε και καλό είναι να αφήσετε μόνο την  θετική σας ενέργεια. Το απόγευμα είναι εξίσου θετικό και ευνοεί κάθε είδους έξοδο, ασχολία με ψυχαγωγική έξοδο ή ενασχόληση. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις αυτές τις μέρες είναι σε πλήρη έξαρση και καλό είναι να επιλέξετε έστω μια και να την επισκεφτείτε.


Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ. 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top