Για το Σάββατο 8/11, Η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 3:44 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων, και στις 12:20 πραγματοποιεί την μοναδική όψη της μέρας που είναι δυσμενές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: για σήμερα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι υπομονή και φροντίστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι στην δυσκολία της μέρας και των υπόλοιπων που δεν θέλουν να καταλάβουν ούτε να δουν τις προθέσεις των υπόλοιπων, όποιες και να είναι, θετικές ή όχι δεν έχει καμία σημασία.

Για την Κυριακή 9/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Διδύμων, στις 1:08 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 3:30 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα και έντεκα λεπτά αργότερα πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 14:09 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 18:21 θετικό εξάγωνο με τον Δια, και στις 22:41 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: Με διάθεση για ερευνά πριμοδοτεί το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή το πρωί, και η μέρα είναι θετική για τα πάντα, για έξοδο και ηρεμία, παγίδα είναι η υπερβολική διάθεση για χουζούρεμα ή την λεγόμενη τεμπελιά, που ίσως είναι με το παραπάνω λόγο και της Κυριακής. 

Για την Δευτέρα 10/11, η Σελήνη είναι τελευταία μέρα στο ζώδιο των Διδύμων, στις 10:37 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 15:04 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή και στις 19:43 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τις μέρας καλό είναι να αποφύγετε τις βαριές υποθέσεις που ίσως να αφορούν και αποφάσεις ευθυνών· ταυτόχρονα η υπόλοιπη μέρα είναι πολύ θετική για κάθε είδους επικοινωνία και για βραδινή έξοδο, συναντήσεις φίλων και γιατί όχι, διασκέδαση. Μόνο να γυρίσετε νωρίς και να προσέχετε στην επιστροφή.

Για την Τρίτη 11/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 1:06 ο Άρης συμπορεύεται με τον Πλούτωνα,  στις 8:43 η Σελήνη πραγματοποιεί συμπόρευση με τον Πλούτωνα, και στις 9:12 επαναλαμβάνει την συμπόρευση της και με τον Άρη. Στις 11:45 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα και επτά λεπτά αργότερα δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 22:45 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Β. Δεσμό της, και στις 23:54 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: η Τρίτη  ξεκινάει με πριμοδότηση τα νεύρα από το βράδυ της Δευτέρας, έχει να ασχοληθεί με θέματα ερωτικά και χειρισμού συναισθήματος του ενός από τους εραστές, ατυχήματα και συγκρούσεις κάθε είδους, κάτι το οποίο έχετε αντιληφθεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εδώ και μέρες. Προσοχή το πρωί ειδικά ξεκινώντας για την δουλεία, και μέχρι αργά το βράδυ είστε και είμαστε όλοι σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που δεν αφήνει να ηρεμήσετε και να ηρεμήσουμε, ελπίδες υπάρχουν για τους περισσότερους να έχουν ένα ήρεμο επιτέλους βράδυ.

Για την Τετάρτη 12/11, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 5:38 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 9:37 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, στις 11:16 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο, και στις 20:44 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Συμπέρασμα: η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες των προθέσεων από όλους, τόσο από εσωτερική διάθεση όσο και από κοινωνική, η μέρα μπορεί να είναι ελαφρά σοβαρή σε διάθεση και υποθέσεις, σίγουρα αφορά και οικονομικά θέματα ίσως και λύσεις οικονομικής διαχείρισης που δεν είναι και η καλύτερη, όμως είναι μια κάποια λύση, έστω και η οποία προσωρινή λύση. Από τα μέσα της μέρας και μέχρι το βράδυ να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις

Για την Πέμπτη 13/11, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 2:37 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, στις 3:02 η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Κρόνο και είκοσι έξι λεπτά αργότερα ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 9:57 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή, στις 23:03 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Συμπέρασμα: οι δυσκολίες είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε λάθη λόγο νύχτας, εκτός αν είστε με το ταίρι σας, εδώ για μερικούς μπορεί να είναι και θεμιτό το τελευταίο με αποτέλεσμα οι εκρήξεις θυμού και διαθέσεων μπορεί πολύ εύκολα να είναι και σε λάθος κατεύθυνση. Γενικά όμως τα λάθη είναι πολλά που έρχονται και από τα συμφέροντα των άλλων, είτε είναι επαγγελματίες , συνεταίροι, συνεργάτες ή συναισθηματικοί σύντροφοι και εραστές. Μεγάλο βάρος πρέπει να ρίξετε στο αν υπάρχει «ιστορικό δεδομένο»  ή αιτίες που να δικαιολογούν την οποία σύγκρουση.


Για την Παρασκευή 14/11, η Σελήνη είναι για τρίτη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 5:05 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Στις 10:20 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 16:17 συμπορεύεται με τον Δια, στις 17:15 πραγματοποιεί το τελευταίο δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο σε αυτό της τον Σεληνιακό της κύκλο. Συμπέρασμα:  γενικά η μέρα είναι κάπως δύσκολη σε όλα, τόσο στην διάθεση, τόσο στην νωχελικότητα όσο και στις ενέργειες σας. μπορεί βέβαια να είστε από τους πιο δραστήριους χαρακτήρες και να τα ανατρέπεται όλα, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι ανάγκη να έρθετε σε σύγκρουση με όλους για κάτι το πολύ πρόσκαιρο, όπως θα φανεί στο μέλλον, αλλά σημαντικό για σήμερα. Καλύτερο είναι να προσέχετε τις επαφές σας, την συμπεριφορά σας και να εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για δικό σας όφελος. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top