Για το Σάββατο 6/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 2:58 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 12:52 πραγματοποιεί ένα θετικό τρίγωνο με τον Ερμή στις 21:10 δυσμενή αντίθεση με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα ξημερώνει αρκετά καλά και με καλές διαθέσεις από όλους. Οι κουβέντες και λύσεις είναι πολύ κοντά καθώς αφορούν οικογενειακά θέματα, πιθανόν και παιδιών. Επίσης κάπου «χρωστάτε» ή σας «χρωστούν» μια καλή κουβέντα για τα οικονομικά σας. Οι αγορές ή οι βόλτες στα μαγαζιά θα φέρουν ίσως και κάποιες δαπάνες, υποχρεωτικές ή όχι. Ταυτόχρονα το βράδυ να είστε ήρεμοι, αλλά και να καταφέρετε να κρατήσετε την ηρεμία για εσάς και για τους γύρω σας αν οι συνθήκες ξεφύγουν. Να θυμάστε ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιεσμένοι και δεν έχουν λύσεις.

Για την Κυριακή 7/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 4:05 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 8:31 δυσμενή εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 10:27 θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της, και στις 20:18 δυσμενή τετράγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή είναι πολύ θετικό για τους ερωτευμένους, δυστυχώς με άσχημες συνθήκες και διαθέσεις το πολύ πρωί. Η διάρκεια της μέρας είναι από τις πολύ θετικές καθώς κυλάει ήρεμα και με καλή διάθεση. Οι συνθήκες χαλάνε σοβαρά στις πρώτες βράδυνες ώρες που θα πρέπει να είμαστε όλοι μας με προσοχή στο τι λέμε και κάνουμε, να προσέχουμε στο να μην μας ανακατέψουν άλλοι στα θέματα τους ούτε εμείς να ανακατευτούμε σε θέματα άλλων.

Για την Δευτέρα 8/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 2:46 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 5:43 ο Ήλιος έχει δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα, στις 7:37 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη, στις 12:08 πραγματοποιεί συμπόρευση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 20:15 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον στατικά ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: ευτυχώς η δύσκολη όψη της μη επιτυχίας είναι τις νυκτερινές ώρες, όποτε οι ενδιαφερόμενοι για επιτυχία κοιμόνται ή ετοιμάζονται για την ημέρα. Συναισθηματικά, είναι δύσκολο το πρωινό και η συμβουλή είναι να μην έρθετε σε ρήξη, αν είναι δυνατόν. Γενικά ολόκληρη η μέρα είναι δημιουργική και δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλισμό αν είστε φαντασιόπληκτοι. Αντίθετα, ευνοεί, όσο και αν φανεί περίεργο, την φαντασία ή και τις απίθανες συνθήκες για να καταφέρουν τα ακατόρθωτα εκεί που κυριαρχεί η λογική. Τις πρώτες βράδυνες ώρες προσπαθήστε να είστε εσείς αυτοί που θα ελέγχουν τα γεγονότα και τις τάσεις εξουσίας.

Για την Τρίτη 9/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 3:05 έχει συμπόρευση με τον Χείρωνα, στις 4:38 πραγματοποιεί την ακρίβειας φάση αντίθεσης με τον Ήλιο και φάση της Πανσελήνου, στις 8:18 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και στις 22:09 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη: Συμπέρασμα: οι δύσκολες συναισθηματικές, κυρίως, συνθήκες είναι τις ώρες που όλοι είμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα, όσοι έχουν προβλήματα καλό είναι να παραμείνουν στην τρυφερή του αγκαλιά. Γενικότερα, η μέρα είναι πολύ θετική για οργάνωση επαγγελματική ή και ομαδικών ή ατομικών δραστηριοτήτων. Είναι μια μέρα που ευνοεί τα πάντα ειδικά σε άτομα που είναι οργανωτικά ή επιζητούν την καθιέρωση τους. Αντίθετα, για πολύ λίγους, όσους επηρεάζονται από την φάση της Πανσελήνου στο ατομικό τους ωροσκόπιο οι εξελίξεις είναι ανάλογες με το τι έχουν «χτίσει» εδώ και πολύ καιρό. Σε αυτούς τους άτυχους ή τυχερούς οι πλανητικές τάσεις βάζουν τα «πράγματα στην θέση τους». Και τα ζώδια αυτά είναι του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Εδώ να σημειώσουμε ότι η τάση είναι θετική και μόνο αν κάνουμε προσπάθεια έχουμε αποτυχία. Έντονα οικονομικά προβλήματα έχουν οι Υδροχόοι.

Για την Τετάρτη 10/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 1:39 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με το στατικό ανάδρομο Πλούτωνα, στις 2:33 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Πρωινό –νυκτερινό- Συμπέρασμα: όσοι οδηγείτε τις πρώτες ώρες της μέρας προσέχετε. Αν είστε με το ταίρι σας μην υπερβάλετε με λόγια ή εριστική συμπεριφορά. Οι, πιθανές, πάντα πρέπει να λέμε πιθανές, αντιδράσεις είναι εκρηκτικότατες. Ταυτόχρονα, προσέχετε να μην είστε κοντά σε κτήρια που φοβάται η αστυνομία, δεν γνωρίζει κανείς τι σκέφτονται ορισμένοι τύποι. Στις 13:50 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον στατικό ανάδρομο Πλούτωνα, στις 20:31 και η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 21:21 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια και τέσσερα λεπτά αργότερα η Σελήνη πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ερμή. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ δυναμική και θέλει σε όλα, πρώτα σοβαρότητα, μετά αποφασιστικότητα, ευελιξία στην πόλωση της γνώμης ή της εριστικής φραστικής πρόκλησης, η εξυπνάδα σας θα φανεί μόλις μπορέσετε να αντιστρέψετε ό,τι το αρνητικό, αν υπάρχει, υπέρ σας.

Για την Πέμπτη 11/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 3:57 πραγματοποιεί συμπόρευση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 10:32 πραγματοποιεί αντίθεση με το Β. Δεσμό της, στις 18:03 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: τα όνειρα μπορεί να είναι εξωπραγματικά, να τα χαρείτε, γιατί είναι όνειρα και μας κάνουν να ονειρευόμαστε και στο ξύπνιο μας. Η πραγματική τάση της μέρας όμως είναι να κάνουμε μικρά αλλά σημαντικά λάθη σε ότι κάνουμε ή ό,τι πούμε, είναι πρόκληση να μην είμαστε όλοι μας εκτεθειμένοι. Να ξέρετε ότι θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα εκμεταλλευτούν τα λάθη σας. Από το απόγευμα όλα σοβαρεύουν ή κάποιοι δεν πέφτουν σε λάθη.


Για την Παρασκευή 12/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 4:16 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 14:16 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 19:08 θετικό τρίγωνο πραγματοποιεί με την Αφροδίτη και στις 23:21 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον στατικό ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: κάποια λάθη κινδυνεύουν να βγουν στην φόρα. Και επίσης αν θέλετε να δείξετε άλλες κοινωνικές συνθήκες είναι ιδανικά σήμερα, μόνο να μην ξεφύγετε στα έξοδα. Το βράδυ είναι πολύ θετικό σε έξοδο για διασκέδαση μαζί με το ταίρι σας και ό,τι ευχάριστο προκύψει. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top