Για το Σάββατο 19/9, Η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 2:05 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Δια, στις 6:38 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα του πρωινού: γενικά η νύχτα είναι για ηρεμία και μόνο όσοι έχουν ανήμερα πάθη είναι για «έρευνες». Στις 11:16 ο Ερμής πραγματοποιεί αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 13:23 η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο και στις 16:30 έχει θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η μέρα ή ακόμα καλύτερα η εβδομάδα που πέρασε ή που έρχεται είναι από τις πιο ανατρεπτικές σε όλα, σε γενικό πολιτικό, κοινωνικό πλαίσιο, ή ακόμα και σε ατομικό. γενικά, όλοι είμαστε σε φάση ανατροπής, η μέρα φαίνεται από το πρωί και η ηρεμία επιστρέφει από τις μεσημεριανές ώρες και μετά με ότι θετικό έχετε σχεδιάσει για το σαββατόβραδο.

Για την Κυριακή 14/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 0:56 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 9:26 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, στις 9:53 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 17:34 η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον στατικά ανάδρομο Πλούτωνα, και η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητικό τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 20:04. Συμπέρασμα Κυριακής μαχητικό πνεύμα, ευστροφία σε προβλήματα και γρήγορες λύσεις! Απαντήσεις στο φτερό, φυσική αντίδραση από το θράσος κάποιων, έρωτες, και προβληματισμός για το ταίρι μας, τραυματισμοί μικροί ή μεγάλοι με γρήγορες επουλώσεις. Όσοι έχουν προβλήματα με το ταίρι τους να περιμένουν όξυνση θεμάτων και πάλι ψέματα σε νέα έκδοση, όσοι δεν έχουν καλύτερα να φτιάξουν ότι κοινό χρειάζονται. Γενικά η μέρα είναι ιδανική για σκέψεις και ρεαλισμό.

Για την Δευτέρα 15/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 7:15 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 9:44 έχει θετικό τρίγωνο με τον Δια, στις 13:34 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 14:12 θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 19:52 θετικό τρίγωνο με τον Ερμή και στις 22:13 επαναλαμβάνει την ίδια με όψη με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: μια πολύ θετική μέρα σε ότι κάνετε και με εύκαιρα να έχετε νέες προτάσεις για επιπλέον εργασία ή να βρείτε όσοι την αναζητάτε εδώ και καιρό και δεν κάθεστε στις δάφνες σας.

Για την Τρίτη 16/9, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:04 πραγματοποιεί την τελευταία φάση του σεληνιακού της κύκλου με τον Ήλιο και πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο, στις 18:24 εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 20:49 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Συμπέρασμα: μπορεί το πρωινό και όλη η μέρα να είναι κάπως ανάποδη, κάτι να φταίει, κάτι να είναι λάθος, κάτι να θέλει να ξεσπάσει, κάτι να θέλει να σας χαλάσει την μέρα· αδιαφορήστε και βαλτέ μπροστά το μυαλό σας, τις καλές και φιλικές σας σχέσεις και αποκτήστε φίλους που είναι πολύ χρήσιμοι αυτήν την περίοδο. Το βράδυ όσοι βγείτε ή είστε με το ταίρι σας μην υπερβάλετε εκτός αν έχετε πλάνο!

Για την Τετάρτη 17/9, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 5:34 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 16:05 δυσμενή αντίθεση με τον στατικό ανάδρομο Πλούτωνα. Η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Χείρωνα, στις 23:55 η Σελήνη τώρα έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: όσο θετικά και να στέκεται η μέρα να μην αποφασίσετε να κάνετε πουθενά υπερβολές, αυτό αν είναι δυνατόν. Είναι σίγουρο ότι θα σχολιαστείτε, το πιο ανώδυνο, με αυστηρότητα και μάλιστα ίσως και από δικούς σας ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένεια σας. Πιθανές επικρίσεις ίσως να έρθουν και από το ταίρι σας.

Για την Πέμπτη 18/9, η Σελήνη είναι τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 0:12 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 0:38 με τον ανάδρομο Ουρανό έχει δυσμενές τετράγωνο. Συμπέρασμα μέχρι το ξημέρωμα της μέρας: είναι μια πολύ ωραία, αλλά ακραία ερωτική νύχτα. Ξεκινάει από το απόλυτο συναίσθημα και καταλήγει σε περιπετειώδη ερωτά· αλλά να προσέχετε όσοι έχετε λόγους χωρισμού. Στις 8:43 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, στις 9:06 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της. Στις 12:59 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή, και στις 21:38 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα ημέρας: εκτονωθείτε με μέτρο, ρυθμό και σύνεση. Σταθείτε στα πραγματικά γεγονότα και όλα είναι πιο θετικά σε λίγες μέρες. Το θέατρο και οι ηθοποιοί δεν είναι υποχρεωτικά για την Επίδαυρο. Προσέχετε όμως να δείτε τι πρεμούρα έχουν ή κρύβουν μερικοί σπουδαίοι.

Για την Παρασκευή 19/9, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 6:09 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και στις 13:40 πραγματοποιεί την μοναδική όψη της μέρας με τον Άρη και με θετικό τρίγωνο. Συμπέρασμα: η ηρεμία είναι σπουδαία υπόθεση από την Πέμπτη το βράδυ προς την Παρασκευή και η πορεία της μέρας δείχνει έντονη δραστηριότητα που αν διοχετευθεί σωστά σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες, γεγονός είναι ένα ότι, κύριος τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα έχουν αυτήν την περίοδο να χρεωθούν σημαντικές ευκαιρίες. Το θέμα είναι αν θα τις εκμεταλλευτούν στο μέγιστο.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top