Για το Σάββατο 9/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 3:31 πραγματοποιεί ένα δυσμενές τετράγωνο στο Β. Δεσμό της, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 5:49 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Πρωινό συμπέρασμα: Με χαλιά διάθεση ξυπνάτε οι περισσότεροι, ενώ λόγο καλοκαιριού όσοι διασκεδάζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μάλλον δεν έχετε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Στις 11:08 η Σελήνη πραγματοποιεί μια δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη και όσοι ζητήσουν αισθήματα θα πάρουν τον λογαριασμό με το χαράτσι προσαυξημένο. Στις 16:51 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 18:10 ο Ήλιος πραγματοποιεί ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Γενικά η μέρα από το μέσον της και μετά δεν είναι για ρομαντικούς παρά μόνο για ρεαλιστές. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και οι συγκρούσεις με το «εγώ» μπροστά στην πρώτη γραμμή. Επίσης, για όσους εργάζονται οι επαγγελματικές συνθήκες δεν είναι από τις καλύτερες καθώς τα πράγματα είναι μπροστά σας καθαρά και ως έχει χωρίς παρερμηνείες.

Για την Κυριακή 10/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Υδροχόο, στις 1:24 έχει δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στις 5:51 έχει δυσμενή τετράγωνο με τον Άρη. Πρωινό Συμπέρασμα: οι υπερβολές φέρνουν λάθη, τα λάθη, πικρά και αίσθημα, αληθινό, απογοήτευσης, η απογοήτευση στερείτε λογικής και φέρνει αντιδράσεις που τις περισσότερες φόρες μας οδηγούν σε λάθη. Γιαυτό προσοχή όσοι είναι διακοπές και ξενυχτούν, το ταίρι τους δεν είναι όπως νομίζουν. Όσοι όμως είστε από τους τυχερούς, που ξυπνούν πολύ νωρίς κυριακάτικα, γλιτώνετε τις δύσκολες καταστάσεις. Στις 18:31 η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, εξήντα λεπτά αργότερα έχει δυσμενή τετράγωνο με τον Κρόνο, και στις 21:09 έχει την φάση της Πανσελήνου καθώς είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: το απόγευμα είναι ιδανικό για όλα. Για δημιουργία ή για καταστροφή, ακόμα και για μάθετε την πλήρη και πικρή αλήθεια, για όσους έχουν παίξει παιχνίδια χειρισμού των άλλων ή έχουν γίνει οι ίδιοι παιχνίδια. Αλλά πιο πολύ ευνοεί σε θετικές εξελίξεις τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, και όσοι έχουν γεννηθεί από τις 7 έως τις 13 του μήνα· για τους προχωρημένους και όσους γνωρίζουν τις πλανητικές τους θέσεις  επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες από την 16η μοίρα έως την 25η όλων των ζωδίων. Γενικά, αυτή η πανσέληνος δεν είναι για αιθεροβάμονες παρά μόνο για ρεαλιστές.

Για την Δευτέρα 11/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 1:11 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, εξήντα δυο λεπτά αργότερα πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 8:36 ο Ερμής πραγματοποιεί και αυτός θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης και στις 15:55 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Γενικά η μέρα είναι της μετακίνησης, επικοινωνίας και της ανταλλαγής απόψεων, επίσης είναι καλή μέρα για να πάτε επίσκεψη ή να επικοινωνήσετε με παλιούς φίλους. Βέβαια, μην το δέσετε κόμπο ότι ακούσετε μέχρι το μεσημέρι. Καλύτερα είναι να περιμένετε και θα … δείξει.

Για την Τρίτη 12/8 , η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 2:25 έχει συμπόρευση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, και στις 6:51 έχει θετικό τρίγωνο με τον Άρη, και στις 9:57 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Πρωινό συμπέρασμα: ιδανικές στιγμές για τους εραστές ό,τι χρειάζεται για να δείξετε σε αυτούς που αξίζουν· την αγάπη σας. Ενώ οι πρώτες ώρες από το πρωί είναι πολύ δραστήριες κοινωνικά ή και γενικότερα από εξωτερικά συμβάντα που απλά σας αγγίζουν. Θετικό, είναι το γεγονός ότι στις 10:13 η Αφροδίτη είναι πια στο ζώδιο του Λέοντα, γεγονός που κάνει πιο έντονες τις ανάγκες για γνωστοποίηση μιας προσωπικής σχέσης που πρέπει πια να κάνει αισθητή την παρουσία της στους κοινωνικούς κύκλους. Στις 18:13 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Χείρωνα και στις 19:00 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Ότι το καλύτερο για βαθιές, σωστές, εντυπώσεις που παραμένουν.

Για την Τετάρτη 13/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 16:00 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στις 18:42 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, και στις 23:37 ο Ήλιος έχει θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Συμπέρασμα: πολύ θετική μέρα, στην πλειοψηφία της  είναι συνεχεία της χθεσινής μέρας για όσους έχουν ακόμα εξελίξεις. Ακόμα και συνεχεία να μην υπάρχει γενικά για το σύνολο είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα είτε είστε διακοπές είτε όχι.

Για την Πέμπτη 14/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 2:26 έχει  θετικό τρίγωνο με τον Δια, και στις 10:53 έχει δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 19:13 έχει συμπόρευση με τον επίσης ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: τις πρώτες, νυχτερινές ώρες μετά την αλλαγή της μέρας μπορείτε να ελπίζεται και να κάνετε σχέδια, όλα μέχρι εκεί. Για το υπόλοιπο της μέρας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε μοναστήρι και να αφήσετε τους άλλους ή όσους νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν τους ήρωες. Εξαίρεση πιθανόν να αποτελεί η συμμετοχή σας στο έπος των Ηρώων· σε αυτήν την περίπτωση προσεύχομαι να βγείτε αλώβητη από τα πλανητικά τάρταρα του Πλούτωνα και Ουρανού.

Για την Παρασκευή 15/8, η σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Κριού. Στις 3:17 έχει αντίθεση με τον Β. Δεσμό της, στις 5:22 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Πρωινό συμπέρασμα: Όσοι διασκεδάζεται, είστε σε διακοπές ή απλά θέλετε να ξενυχτήσετε ή ακόμα και να σκεφτείτε· βλέπετε τα λάθη σας, στην χειρότερη των περιπτώσεων και αποφασίζεται να τα διορθώσετε. Οι υπόλοιποι βλέπετε τις εξελίξεις στην ζωή σας πιο θετικά, εκεί που υπάρχουν εξελίξεις ή έστω πιο ήρεμα εκεί που είχατε αγωνιά. Στις 12:29 ο Άρης έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 18:50 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 18:57 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 19:43 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Συμπέρασμα: Πόλεμος μέχρι έσχατων, αν δεν νικήσετε· πρέπει οι υπόλοιποι – άλλοι να αποδομησουν. Αν δεν βάλετε τους απόλυτους όρους σας τίποτα δεν θα πάει σωστά, για σας, ώστε να σας προσφέρουν οι υπόλοιποι τα σωστά, και μόνο, σε σας. Και τελικά είναι πολύ εύκολο να κατανοήσουν ότι είναι προς το συμφέρον τους να σας αποδεχτούν αφού είστε στην φυσική σας θέση, την αρχηγική!

*Γενικά, σας παρακαλώ να προσέχετε τα λόγια σας και γενικότερα όλες τις ενέργειες σας, διότι οι βασικοί πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος έχουν δείξει τα δόντια τους και είναι, όλοι, έτοιμοι να γευματίσουν μέχρι και τους εαυτούς τους, όποτε καλό είναι να γνωρίζεται ότι επειδή οι πλανητικές επιρροές είναι «απλωμένες» σε όλη την εβδομάδα από την αρχή της εξ’ αιτίας της Πανσελήνου, αλλά και στην επόμενη το «πλανητικό ναρκοπέδιο» είναι πολύ επικίνδυνο. Όσοι οδηγούν ή ασχολούνται με οτιδήποτε μηχανικό ή με μεταφορικό μέσο ας είναι πιο προσεκτικοί καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς διανύουν επικίνδυνες συνθήκες που δεν αστειεύονται. Όσοι έχουν μνημονευτεί στις 10/8 έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα συμβάντα. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top