Για το Σάββατο 2/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 1:46 ο Άρης έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 3:44 η Σελήνη έχει δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, στις 5:57 η Σελήνη έχει δυσμενή τετράγωνο με την Αφροδίτη. Πρωινό συμπέρασμα: μια δύσκολη αλλαγή μέρας με ένα πολύ «δύσκολο» ξημέρωμα Σαββάτου, κύριος από πλανητικές όψεις που επεκτείνονται από τα μέσα της εβδομάδας που τελειώνει και φτάνει στα μέσα της εβδομάδας που αρχίζει. Για τις σχέσεις, γενικά ακροβατούν από την λύπη στην απογοήτευση. Για το υπόλοιπο της μέρας, στις 14:26 έχουμε την συμπόρευση της Σελήνης με τον Β. Δεσμό της και στις 22:33 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Δια. Το απόγευμα και βράδυ είναι ιδανικό για έξοδο, ψυχαγωγία και φιλική παρέα. Καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε και να διασκεδάσετε.
*Οι δυο πλανητικοί συσχετισμοί του Δια, με Άρη και Ερμή και του Ερμή με Άρη στις 3:01 της Κυριακής, σε κοσμικό επίπεδο φέρνει διόγκωση προβλημάτων, αδιέξοδο σε προσπάθεια λύσεων και ακραίες δυναμικές, βίαιες λύσεις ανάμεσα σε ομάδες ατόμων. Η επιρροή αυτή είναι πολύ δυνατή και απλώνεται σε όλη την εβδομάδα. Μάλιστα, οι συσχετισμοί αυτοί είναι και η δημιουργός αιτία που θα «δώσουν τις ειδήσεις του Αυγούστου».

Για την Κυριακή 3/8, η Σελήνη είναι για τετάρτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 3:01 ο Ερμής έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 5:56 η Σελήνη εισέρχεται στο Ζώδιο του Σκορπιού. Συμβουλή για την εναλλαγή της μέρας, μακριά και αγαπημένοι, όχι νεύρα, όχι μπηχτές, όχι υπονοούμενα, όχι πείσματα και έμμονες, μακριά από γινάτια γιατί βγάζουν μάτια, ναι στις πικάντικες συζητήσεις που φέρνει ερωτική μαχητικότητα. Στις 13:33 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 14:31 συμπορεύεται με τον Άρη, στις 16:10 έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 18:58 έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Για το υπόλοιπο της μέρας καλό είναι να είστε σε κάποια παράλια, να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο και στο τέλος να σκεφτείτε το τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα για το βράδυ, πχ μια έξοδο σε κοινωνική εκδήλωση. Αυτά θα σας γλιτώσουν από παρεξηγήσεις αν μείνετε εσείς ή κάποιοι άλλοι σε πιθανά προβλήματα.

Για την Δευτέρα 4/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Σκορπιό, στις 3:34 3:45 έχει θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, τέσσερα λεπτά αργότερα έχει την πρώτη φάση, ζωδιακό τετράγωνο, του σεληνιακού της κύκλου με τον Ήλιο. Στις 13:28 η Σελήνη έχει συμπόρευση με τον Κρόνο, στις 13:37 έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα και στις 20:42 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: αφήστε τα προβλήματα για άλλους. Όσοι θελήσουν να ψάξουν λύσεις σε προβλήματα άλλων κακό του κεφαλιού τους. Ειδικά αν είναι τις πρώτες πρωινές, νυχτερινές ώρες, καλό είναι να θυμούνται την παροιμία που λέει για νυχτερινά βήματα. Και από το απόγευμα καλό είναι να σοβαρέψετε τις οποίες συνθήκες, προθέσεις και καταστάσεις και να μην μείνετε μόνο στα λόγια ειδικά αν έχετε και ανειλημμένες υποχρεώσεις. Το βράδυ είναι πολύ καλό και φιλικό, οι ευκαιρίες για καλοκαιρινή έξοδο θα ηρέμηση τις καταστάσεις, αν υπάρχουν, και θα φέρει μια γλυκιά καλοκαιρινή μπουνάτσα.

Για την Τρίτη 5/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζωδίου του Σκορπιού, στις 13:18 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Τοξότη. Στις 19:22 ο Κρόνος έχει θετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα, στις 19:22 η Αφροδίτη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Στις 21:16 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Δια. Γενικά το πρωί και μέχρι το μεσημέρι καλό είναι να μην κάνετε τίποτα και να πέσετε σε μια καλοκαιρινή σιεστα. Θα είναι το πιο επικερδές που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Αν όμως οι εύθηνες ή και οι υποχρεώσεις σας ωθούν να κάνετε δραστηριότητες, φροντίστε να απέχετε από προβλήματα, ειδικά άλλων, και να τελειώσετε τις εργασίες σας με ηρεμία, νηφαλιότητα και με επιπλέον έλεγχο. Αν πάλι είστε σε διακοπές, τότε να διασκεδάσετε εντός λογικών ορίων. Σε αντίθετη πορεία είναι το απόγευμα που συσσωρεύει προβλήματα και δυσμενείς αισθηματικές εξελίξεις και παράπονα. Το βράδυ ενδέχεται να μην έχει λύσει τίποτα, αλλά ηρεμία θα προσφέρει σε όσους δεν έχουν προβλήματα. Είστε από τους τυχερούς;

Για την Τετάρτη 6/8, η Σελήνη είναι για τρίτη δευτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 1:18 έχει δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 8:32 έχει θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 13:34 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο, και επειδή δεν πήρε καλά τη είδηση και το μάθημα επαναλαμβάνει στις 17:51 την ίδια όψη με τον Ουρανό, στις 18:32 έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα. Συμπέρασμα: μπορεί η αρχή και το τέλος της μέρας να έχει δυσμενείς όψεις και αντίστοιχη αρχή και τέλος, η ίδια ημέρα αυτή καθ’ αυτή είναι πολύ θετικά χρωματισμένη και είναι προτεινόμενη για διασκέδαση, ψυχαγωγία και ό,τι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε. Φροντίστε να χαρείτε την μέρα, είτε είστε διακοπές είτε όχι. Για το βράδυ να πέσετε νωρίς για ύπνο μόλις φανούν τα προβλήματα, έτσι θα αποφύγετε λακκούβες, θα σας μείνει η θετική μέρα και θα ξεκουραστείτε.

Για την Πέμπτη 7/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 3:02 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, στις 15:12 ο Άρης έχει θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Και στις 16:38 η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω. Συμπέρασμα, το πολύ καλό όνειρο της νύχτας, παραμένει όνειρο. Η σημαντική όψη της μέρας δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Σε ατομικό πλαίσιο όλα είναι πολύ θετικά, μάλιστα δέχεστε και λύσεις, αν έχετε προβλήματα, ή ακόμα και προτάσεις για εξόδους ή και για συνεταιρισμούς και συνεργασίες. Οι επιλογές είναι δικές σας. Επίσης, όσοι είστε ή νομίζεται ότι είστε πολύ αθλητικοί τύποι να προσέχετε τις υπερβολές προς τους άλλους ειδικά αν είναι για εντυπωσιασμό. Σε ευρύ κοινωνικό επίπεδο, οι εντολές και τα λάθη είναι από ηγετικά άτομα. Οι παγίδες ή και αντιπαραθέσεις με συγκρούσεις μεγάλου πλήθους ατόμων πιθανόν να καταλήξουν σε λυπηρά αποτελέσματα. Είναι, πιθανόν να ακουστούν ή ακόμα και να γίνουν ατυχήματα σε μέσα μαζικής μεταφοράς ή και ναυάγια. Και με δεδομένο ότι οι πλανήτες Άρης και Ποσειδώνας κινούνται αργά η επιρροή της όψης κρατάει πολύ πέραν της παρούσας εβδομάδος τόσο πριν όσο και μετά. Πολύ επικίνδυνο σημείο, χρονικά, είναι η αλλαγή της μέρας μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες τις Παρασκευής 8/8.


Για την Παρασκευή 8/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Αιγόκερω, στις 3:43 έχει θετική όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 4:14 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Άρη, και στις 11:22 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Πρωινό Συμπέρασμα: ο ύπνος θρέφει και προστατεύει τα παιδία. Μην ασχοληθείτε με τίποτε άλλο. Το πρωινό της μέρας είναι κομματάκι βαρύ και στενάχωρο καλό είναι να μην κάνετε τίποτα, εκτός αν είναι για να αναχωρήσετε για διακοπές. Στις 19:15 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, και έξι λεπτά αργότερα ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Ερμή, και είκοσι επτά λεπτά αργότερα η Σελήνη έχει θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, και δέκα εννέα λεπτά πιο αργότερα η Σελήνη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο. Στις 23:13 ο Ερμής είναι σε θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Απογευματινό Συμπέρασμα: ένα πολύ δύσκολο βράδυ για όσους έκρυβαν προβλήματα, ακόμα και τώρα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν τα όσα έχουν γίνει· και όλα αυτά αν κάποιοι θέλουν να ζουν, ακόμα, μέσα στο ψέμα ή θέλουν να πλάσουν ένα νέο. Τα γεγονότα είναι ξαφνικά και κάποιοι στηριζόμενοι στο αρνητικό σοκ θέλουν να κερδίσουν ό,τι ακόμα μπορούν. Σε ατομικό πλαίσιο η ζωντάνια και εκρηκτικότητα που θέλετε να ζήσετε αυτό το αυγουστιάτικο βράδυ μάλλον δεν θα βρει διέξοδο, όποτε βρείτε κάτι πιο δημιουργικό. Αν κάποιοι επιμένουν και το ωροσκόπιο τους δεν τους ευνοεί μάλλον δεν θα ευχαριστηθούν την βράδια. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top