Με αρχικό σεισμό της τάξεως των 6.5 r από την Γουατεμάλα, τα επιστημονικά δεδομένα είναι εδώ, όπου σε λιγότερο από 10 λεπτά είχε και μετασεισμό της τάξεως των 4,9 r.

Έτσι, αναμένεται δραστηριότητα στον εύλογο χρόνο για την παραθαλάσσια περιοχή της Αλγερίας και Τυνησίας και για όλο το μήκος των κοινών τους συνόρων. Για την νότια Ιταλία και Σικελία στις ~26 Οκτωβρίου. Εάν υπάρξει ικανή δραστηριότητα στα ηφαίστεια της Ιταλίας ή έστω δραστηριότητα που να είναι κοντά στα 5r. Στην περίπτωση αυτή η αποδυναμωμένη από τα 6.5 r σεισμική δραστηριότητα, κοντά ή κάτω από 5r, ενδέχεται να είναι αισθητή και στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής. Αν δεν υπάρξει δραστηριότητα στην Ιταλία, η διέλευση των σεισμικών συστατικών κάτω από το υπέδαφος της Ελλάδας αναμένεται να μας ενόχληση με την αρχική δυναμική σε υποθαλάσσιες περιοχές των Ιόνιων Νήσων μέχρι και λίγο νοτιότερα της Πυλού, αλλά και σε περιοχές του ηπειρωτικού κορμού της κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας, μειωμένη δραστηριότητα κοντά στα 5r ενδέχεται να υπάρξουν και σε περιοχές της βόρειας Πελοποννήσου μέχρι την ευρύτερη δυτική Αττική. Η περιοχή ανάμεσα στην Πελοπόννησο και Κρήτη έχει σοβαρή πιθανότητα να μας απασχόληση στην αρχική δυναμική της έντασης των 6.5 r μόνο αν δεν έχουμε δραστηριότητα στης δυτικότερες περιοχές από την Ελλάδα ή Ιταλία. Το ίδιο και η θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται νότια της Κρήτης έξω από το Τυμπακι. Επίσης, δραστηριότητα αναμένεται πιθανόν κοντά στα 5r στις περιοχές της Τουρκίας στον εύλογο αναμενόμενο χρόνο (~3 ή 4 Νοέμβριου) που βρίσκονται εντός του πιθανού επίκεντρου.  

Ο οπτικός εντοπισμός των πιθανών επίκεντρων πραγματοποιήθηκε από τον Μπαρδόπουλο Ιωάννη.

Αποποίηση εύθηνης
Η πρόβλεψη που προηγήθηκε λαμβάνει γνώση από επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλούνται οι αναγνώστες της, να μην την μεγαλοποιούν και να μην την μεταφράζουν κατά το δοκούν· επίσης όσοι την αναπαραγάγουν σε δικά τους site, blogs και άλλες μορφές ηλεκτρονικής ή κάθε είδους μαζικής πληροφόρησης να μην την παραποιούν.
Επίσης να αναγνώσουν την πρόβλεψη με νηφάλιο και ψύχραιμο πνεύμα. 
Τυχών παραποίηση και ψευδή διασπορά της είναι δυνατόν να επιφέρει νομικές ή αστικές διεκδικήσεις.
Παρ, όλα αυτά, όσοι την αναπαραγάγουν, ρητά απαγορεύεται να την τροποποιήσουν και υποχρεούνται να αναφέρουν τον συντάκτη της που είναι ο Γιάννης Μπαρδόπουλος καθώς είναι ο μόνος που φέρει την εύθηνη αυτών των προβλέψεων. Επίσης ρητά υποχρεούνται να αναφέρουν το site από όπου αναπαραγάγανε την πρόβλεψη και να έχουν ηλεκτρονικό σύνδεσμο κατευθείαν στην πρωτότυπη δημοσίευση. Την εύθηνη της κάθε ανάρτησης έξωθεν του www.astropro.gr την φέρει ακέραια ο κάθε διαχειριστής για την αναπαραγωγή της πρόβλεψης καθώς και για την ορθότητα της και δεν επιμερίζεται εύθηνη με άλλους διαχειριστές από αλλά sites ή blogs.  




0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top