Με βάση τα παρακάτω επιστημονικά δεδομένα που βρίσκονται εδώ 

Magnitude
Mw 5.9
Region
OFF COAST OF COSTA RICA
Date time
2013-09-05 12:29:18.0 UTC
Location
10.63 N ; 86.07 W
Depth
48 km
Distances
167 km S of Managua, Nicaragua / pop: 973,087 / local time: 06:29:18.0 2013-09-05
69 km W of Liberia, Costa Rica / pop: 45,380 / local time: 06:29:18.0 2013-09-05
47 km W of Sardinal, Costa Rica / pop: 3,267 / local time: 06:29:18.0 2013-09-05

Αναμένεται να περάσουν από το υπέδαφος της Χώρας σεισμικά συστατικά γύρω στις 28 Οκτώβρη 2013. Στην πορεία τους μέσα στην Μεσογειακή λεκάνη αυτά τα συστατικά έχουν δώσει σοβαρές ενδείξεις και δραστηριότητα σε θαλάσσια περιοχή στην Τυνησία μάλιστα ο Διαχειριστής του www.tsiapas.gr θεωρεί ότι υπάρχει μια επίσπευση του χρόνου σεισμικής δραστηριότητας νωρίτερα του προβλεπόμενου κατά δυο μέρες περίπου μέρες. Όποτε η Αναμενόμενη διέλευση και δραστηριότητα για το υπέδαφος της Ελλάδος "απλώνεται" από τις ~26 έως τις ~28 Οκτώβρη 2013.

Ο Αρχικός σεισμός έχει μια ιδιαιτερότητα, είναι με ένταση 5.9 r και σε λιγότερο από έξη ώρες είχαν συμβεί άλλοι τρεις σεισμοί έντασης 4.5, 4.6 και 4.8r αντίστοιχα, η δυναμική και συμπεριφορά της διέλευσης των συστατικών αυτών είναι ιδιαίτερη, και τα επιστημονικά δεδομένα είναι αυτά,
Επικρατέστερες είναι οι ευρύτερες περιοχές του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου. Η θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και Τουρκία, η θαλάσσια περιοχή Κύπρου Τουρκίας Καστελόριζου - Ρόδου. Ο εστιακός χώρος του σεισμού της 12 Οκτωβρίου 2013, οι περιοχές της Νότιου Κρήτης έξω από το Τυμπακι, έχουν γίνει μικρές σεισμικές εντάσεις έξω από το Τυμπακι, η Ευρύτερη Θαλάσσια περιοχή Βόρεια της Κρήτης ειδικά ανάμεσα στην Κρήτη και Πελοπόννησο και περιοχές της Νότιας Ανατολικής Πελοποννήσου. Ενδείξεις πιθανόν να έχουμε στην ευρύτερη περιοχή του Πατραϊκού Κόλπου και του Κορινθιακού, η τελευταία περιοχή είναι και η τελευταία στην σειρά πιθανοτήτων.

Ο οπτικός εντοπισμός των πιθανών επίκεντρων πραγματοποιήθηκε από τον Μπαρδόπουλο Ιωάννη.

Αποποίηση εύθηνης
Η πρόβλεψη που προηγήθηκε λαμβάνει γνώση από επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλούνται οι αναγνώστες της, να μην την μεγαλοποιούν και να μην την μεταφράζουν κατά το δοκούν· επίσης όσοι την αναπαραγάγουν σε δικά τους site, blogs και άλλες μορφές ηλεκτρονικής ή κάθε είδους μαζικής πληροφόρησης να μην την παραποιούν.
Επίσης να αναγνώσουν την πρόβλεψη με νηφάλιο και ψύχραιμο πνεύμα. 
Τυχών παραποίηση και ψευδή διασπορά της είναι δυνατόν να επιφέρει νομικές ή αστικές διεκδικήσεις.
Παρ, όλα αυτά, όσοι την αναπαραγάγουν, ρητά απαγορεύεται να την τροποποιήσουν και υποχρεούνται να αναφέρουν τον συντάκτη της που είναι ο Γιάννης Μπαρδόπουλος καθώς είναι ο μόνος που φέρει την εύθηνη αυτών των προβλέψεων. Επίσης ρητά υποχρεούνται να αναφέρουν το site από όπου αναπαραγάγανε την πρόβλεψη και να έχουν ηλεκτρονικό σύνδεσμο κατευθείαν στην πρωτότυπη δημοσίευση. Την εύθηνη της κάθε ανάρτησης έξωθεν του www.astropro.gr την φέρει ακέραια ο κάθε διαχειριστής για την αναπαραγωγή της πρόβλεψης καθώς και για την ορθότητα της και δεν επιμερίζεται εύθηνη με άλλους διαχειριστές από αλλά sites ή blogs. 




0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top