Σε μερικές μέρες από σήμερα έχουμε τις δεύτερες βουλευτικές εκλογές του 2015, όπως πρώτοι είπαμε και προβλέψαμε, στην ουσία η Πολυξένη πρόβλεψε πρωτη, ότι έχουμε και τρίτες βουλευτικές μέσα στο 2015, ακολούθησαν και άλλοι, υιοθετώντας  σαν δική τους την πρόβλεψη των τρίτων βουλευτικών εκλογών. Είναι γιατί «σέβονται» την εργασία των άλλων. Ας δούμε τι έχει πει η Πολυξένη για τις, τρίτες και πάντα πιθανές εκλογές, και που φυσικά την έχουν αντιγράψει:
Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2015, γράφτηκε από την Πολυξένη στο blog της το
«ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ» όπου μεταξύ άλλων έλεγε:
Επηρεάζεται η προσωπική μας ζωή από γεγονότα που συμβαίνουν στην οικονομική πολιτική κατάσταση που υπάρχει στη χώρα, στο τόπο πού ζούμε. 
Αυτό το γεγονός συνέβη στις 20 Αυγούστου 2015 ώρα 20:33 Ελλάδος όταν ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του και διεξαγωγή εκλογών. Αναλύοντας την ημερομηνία και την ώρα του διαγγέλματος βλέπουμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όλα κάπου είναι εγγεγραμμένα. O αστρολογικός χάρτης μας λέει πολλά Υπάρχει μια εγωιστική τάση και το ψέμα είναι κυρίαρχο χρησιμοποιώντας την επικοινωνία με τον λαό αναπάντεχα ώστε να έρθει προ τετελεσμένου γεγονότος. Οι εκλογές ξεκινούν στις 31 Αυγούστου 2015. Το ψέμα όμως αποκαλύπτεται όταν ο Ήλιος της Ελλάδος θα είναι στην 4η μοίρα του Ζυγού δηλ. στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 φέρνοντας μη αυτοδυναμία στο πολιτικό γίγνεσθαι και πέρα εκ τούτου όλα τα κόμματα να χάνουν δυναμική. 
Συνεργασία πολύ δύσκολη για αυτό και τάχιστα υπάρχει και πάλι διάλυση της βουλής. Το γεγονός αυτό παρουσιάζει επανάληψη εκλογών σε διάστημα τριών μηνών δίνοντας την λύση και την επίλυση πολλών σοβαρών θεμάτων όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στην 19η μοίρα του Κριού κάνοντας σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό 20/12/2015. Τα σκήπτρα τα λαμβάνει πολιτικός με ηγετική μορφή. Ουδείς εξ αυτών που βρίσκονται μέχρι σήμερα σε προεδρικές θέσεις κομμάτων.


Ένας πλανήτης που επηρεάζει την προσωπική, κοινωνική και πολιτική ζωή είναι ο πλανήτης ΔΙΑΣ. Ο οποίος εισέρχεται στις 11 Αυγούστου 2015 και ώρα Ελλάδος 14:21 στο ζώδιο της Παρθένου, και με την είσοδο του, να παρουσιάζεται στον δέκατο οίκο, με ωροσκόπο 19ο18' μοίρα Σκορπιού και μεσουράνημα στην 29ο μοίρα του Λέοντα. Απέρχεται από το ζώδιο της Παρθένου στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, κάνοντας την είσοδο του στην ακμή δέκατου οίκου και με ωροσκόπο 14ο38' μοίρα Τοξότη.

Ο ωροσκόπος του στην 19ο18΄ μοίρα του Σκορπιού, έχει δυναμική όπου παρουσιάζει στοιχεία Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Πλούτωνα, Δία , Ποσειδώνα. Άλλο ένα στοιχείο που δίνει είναι ότι ο πλανήτης Κρόνος κρύβεται κάτω από το πέπλο των άλλων πλανητών. Το Μεσουράνημα του στην 29ο μοίρα του Λέοντα ακριβείας επάνω στην Βασιλική ή στον σταθερό αστέρα Regulus, μοίρα που δεν παύει να δίνει στοιχεία Ήλιου- Κρόνου ενώ συγχρόνως δίνει στοιχεία Άρη, Ουρανού-Κρόνου, Δία-Ποσειδώνα και στοιχεία Σελήνης, Αφροδίτης. Παρουσιάζεται κατόπιν όλων αυτών των στοιχείων μια έντονη δυναμική και συγχρόνως έντονη ανακατάταξη καταστάσεων, που θα επηρεάσουν την πολιτική ηγεσία σε γενική μορφή παγκοσμίως. Στον δε Ελλαδικό χώρο έχουμε συγκρούσεις από ξένο παράγοντα επηρεάζοντας την οικονομία του λαού και δημιουργώντας του στέρηση και τάση αυτοκαταστροφική, αλλά και συγχρόνως έντονη αντιπαράθεση φέρνοντας ανατροπή σε πολλά θέματα. Ο δε Δίας στον οίκο που βρίσκεται δίνει στοιχεία Κρόνο, Δία, Ήλιο και λόγω ζωδίου στην Παρθένο τον Ερμή, Άρη, Ήλιο στοιχείο ότι το ζώδιο του Κριού έχει κυρίαρχο ρόλο και το ζώδιο του Λέοντα το ίδιο και το αυτό. Στον οίκο δε που βρίσκεται επηρεάζεται από το ζώδιο του Αιγόκερου και το πλανήτη που συνυπάρχει στο ζώδιο του δηλ. τον Πλούτωνα. Αυτή η συναστρία δεν παύει να φέρει προβληματισμούς κάτω από αυστηρό έλεγχο. Λόγω όμως υπομονής και επιμονής η κατάσταση αλλάζει και αυτό ξεκινά να συμβαίνει από 15 Οκτωβρίου 2015 όπου ο Δίας με τον Πλούτωνα κάνουν ακριβείας τρίγωνο και ο Δίας βρίσκεται στον Όγδοο οίκο συνοδική πορεία με τον πλανήτη Άρη. Μήπως, το «μήπως» το λέμε υποχρεωτικά, θα έχουμε και πάλι δυναμικές καταστάσεις αναπάντεχες και πάλι εκλογές μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2015. Μια άλλη δυναμική που συμβαίνει στο ζώδιο της Παρθένου είναι ότι o Βόρειος Δεσμός (δηλ. ο μικρός Δίας) εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και ο Κρόνος βρίσκεται σε ζώδιο του Δία το γεγονός αυτό συμβαίνει 10 Οκτωβρίου 2015.
Η δυναμική μορφή του Δία στο χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου είναι ότι κάνει μια αντίθεση με τον Πλανήτη Ποσειδώνα αλλά ευτυχώς προς αυτόν σε ευνοϊκό ζώδιο των Ιχθύων. Η αντίθεση αυτή πραγματοποιείται στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 στην 7ο 58΄ μοίρα μεταξύ 11ου οίκου ο Δίας και 5ου οίκου ο Ποσειδώνας. Η δυναμική αυτή παρουσιάζει αναπάντεχα ευνοϊκά γεγονότα μέσω υπομονής, επιμονής, αισιοδοξίας, και σε μερικούς απαισιοδοξία, φέρνει δικαιοσύνη και επιφυλακτικότητα. Η μεταξύ των δε δυναμική δίνει τον δεύτερο και τον όγδοο οίκο. Οι οίκοι δε αυτοί φέρνουν θέματα οικονομικής ανόδου, λόγω κεφαλαίου και άνοιγμα της αγοράς. Η υλοποίηση αυτών των κοινωνικών και οικονομικών ζητημάτων πραγματοποιείται, ή από τις, στις 8 Μαΐου 2016 όπου και πάλι έχουμε αντίθεση Δία στην 13ο15΄, στατικός, μοίρα στο ζώδιο της Παρθένου ακμή στον 1ο οίκο και Ποσειδώνα στην 11ο41΄ μοίρα στο ζώδιο των Ιχθύων 6ο οίκο. Παρουσιάζεται μια δυναμική πού το ζώδιο του Σκορπιού και των πλανητών του Πλούτωνα και του Άρη δίνουν παρότι δεν φαίνεται αναγέννηση, ανανέωση σε ότι έχει σχέση με το λαό, την πολιτική, την οικονομία και γενικά σε όλους τους παράγοντες.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ 




Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και αναμφίβολα διαθέτει την δική της αναγνωσιμότητα. Ημέρα εκλογών έχουμε στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή. Αλήθεια τι ξεχωριστό μας κρύβει αυτή η ημερομηνία, που θα παίξει ρόλο για το αύριο της χώρας μας; Για τον λόγο αυτό ας κάνουμε μία ανάλυση αριθμολογική ώστε να λάβουμε κάποια στοιχεία. Είναι μια μέρα που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η αριθμολογική δύναμη της ημέρας αυτής, κρύβει πολλές καρμικές καταστάσεις που μας προδιαθέτουν στον καρμικό αριθμό 13, ώστε να αναγκάζει πολιτικό άνδρα να μάθει να είναι συνεπείς είτε έναντι των λόγων είτε των πράξεων του, ώστε να επέλθει σταθερότητα και σοβαρό το έργο. Η 20η Σεπτεμβρίου 2015 δίνει και τον καρμικό αριθμό 19. Ποιο είναι το γεγονός που άτομο φέρθηκε εγωκεντρικά ώστε να καταχραστεί και να διαπομπεύσει ένα πλήθος ατόμων εκπληρώνοντας μόνο τον δικό του εγωισμό. Ήρθε η ώρα να μάθει να στέκεται στα δικά του πόδια, αλλά το μάθημα αυτό να το πληρώσει και ακριβά. 
Ο αριθμός όμως 19 προσθέτοντας τον δηλ 1+9 γίνεται ο αριθμός 10. Ο αριθμός 10 προσδιορίζει ότι έρχεται η αναγέννηση από το παρελθόν με μια νέα αρχή με πολλές δυνατότητες απαλλαγμένοι από καρμικά γεγονότα του παρελθόντος.
Η πολιτική σκηνή επανέρχεται στο έτος 1974 φέρνοντας το παλαιό με μια νέα εξελίξιμη μορφή μετά από τόσα έτη. Ο πλανήτης Κρόνος προσδιορίζει το παρελθόν και αναγεννάτε το εχθές στο σήμερα, δίνοντας στον πλανήτη Δία εξέχουσα κατάσταση. Η ημερομηνία δε αυτή συγχρόνως δίνει και τον κυρίαρχο αριθμό 22. Ο οποίος προσδιορίζει τα εξής: Ότι αναλαμβάνει το πολιτικό έργο, άνδρας, του παρελθόντα χρόνου, ο οποίος διαθέτει, κυριαρχία στο αντικείμενο της οργάνωσης, οργανώνει μεγάλα επιχειρήματα και μεγάλα επιτεύγματα, πρακτικός ιδεαλιστής, πραγματοποιεί τα όνειρα, είναι φιλόδοξος, διαισθητικός, εμπνευσμένος, μεθοδικός, πειθαρχημένος, φυσικός ηγέτης, διαθέτει αυτοπεποίθηση, σοφός, εργατικός, τίμιος, ικανός, δημιουργικός. Το πολιτικό αυτό πρόσωπο έχει στο γενέθλιο χάρτη του στοιχεία Ήλιου και Σελήνης στα ζώδια, Παρθένου, Αιγόκερου και στον Λέοντα έντονη δυναμική. Το άτομο αυτό φέρνει νέα συστήματα, προγράμματα εξυψώνοντας το κοινωνικό και εργατικό δυναμικό. Παντρεύει το παλαιό με το νέο, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο την αλλαγή αλλά και συγχρόνως την ανάπτυξη, μέσω εργατικότητας και μεθοδικότητας.
Οι αριθμοί μίλησαν. ΚΑΛΗ ΚΑΛΠΗ



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top