Για το Σάββατο 22/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 2:13 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 2:40 ο Ήλιος επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο, στις 9:57 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 21:01 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Κρόνο, στις 22:30 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο και την φάση του κύκλου της με τον Ήλιο και στις 23:40 εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Συμπέρασμα:
οι πρώτες πρωινές ώρες είναι για ηρεμία και ξεκούραση και δεν είναι για εραστές. Η μέρα στην κυριολεξία είναι τελείως διαφορετική σε όλα πρώτα από όλα το δείχνει το φυσικό περιβάλλων και ο καιρός. Μετά είναι και τα επαγγελματικά πολλών να μην σκεφτούμε ότι τα επαγγελματικά είναι για όλους μας που έχουν προβλήματα και δεν γνωρίζουμε όλοι μας το τι θα γίνει. Γενικά, αν και Σάββατο το βράδυ δεν αναμένεται να έχει την συνηθισμένη του κίνηση και συμπεριφορά. Γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι έχουμε μια σκληρή επιστροφή, για τους περισσότερους, στα καθημερινά φθινοπωρινά και εκλογικά θέματα.

Για την Κυριακή 23/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 4:30 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια, στις 13:37 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 16:08 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 17:37 θετικό τρίγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: και η Κυριακή είναι με κάτι που κουβαλάει από το Σάββατο, τις πρώτες πρωινές ώρες αποζημιώνει κατά κάποιο τρόπο τους εραστές. Και από τις μεσημεριανές ώρες όλα δείχνουν ότι σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω και μετράμε τις δυνάμεις μας τόσο τις φανταστικές όσο και τις πραγματικές. Η όλη προσπάθεια είναι ανάμεσα από νεύρα κάθε είδους στην προσπάθεια για την αναγνώριση των ψεμάτων κάθε είδους μέσα από το εργοστάσιο τους. Πιθανόν η πιο καλή αντιμετώπιση να είναι το καυστικό χιούμορ· οι ευκαιρίες είναι άφθονες.

Για την Δευτέρα 24/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη στις 9:09 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και στις 13:34 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον, επίσης, ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: σε πολύ αντίθετο πνεύμα είναι η Δευτέρα, αν και θα είχε πολλές ευκαιρίες για να θεωρηθεί και τσαγκαροδευτέρα. Από τις πρώτες ώρες της μέρας οι συνθήκες είναι πιο θετικές και φέρνουν τις δυνατότητες για να κερδιθούν οι χαμένες ευκαιρίες που κάποιοι τις χάσανε είτε είναι επαγγελματικές είτε αισθηματικές. Ενώ για τους υπάρχοντες ερωτευμένους η πιθανή ισορροπία και το πικάντικο παιχνίδι της ζήλιας μπορεί να είναι πολύ ζημιογόνο αντί για την αναμενόμενη, επιζητούμενη αισθηματική κερδοφορία.

Για την Τρίτη 25/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, και στις 1:03 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ερμή, στις 7:21 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 10:34 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 12:44 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια και στις 22:31 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: από τις πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας οι συνθήκες δεν είναι για σκέψη, η λύση είναι ξεκούραση και ύπνος. Και από τις πρώτες εργάσιμες ώρες της μέρας οι συνθήκες είναι πιο θετικές για οτιδήποτε ακόμα και για φαντασία εκεί που δεν μπορούμε να έχουμε. Εκμεταλλευτείτε τις κάθε είδους ευκαιρίες για να έχετε την ανέλιξη στην καριέρα και στα οικονομικά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι σε μια πιο θετική συνθήκη που θα τους δώσει την εξέλιξη που επιζητούν εδώ και καιρό.

Για την Τετάρτη 26/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 6:33 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 18:25 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και στις 19:07 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα:  από τις πρωινές ώρες υπάρχει διάχυτο ένα πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη για το κάθε τι υπάρχει και είναι αντίθετο, προς όλους και όλα, αφορμή δεν θέλει, θέλει απλά κάτι να έχει απέναντι του. Από τις μεσημεριανές ώρες έως το απόγευμα είναι η κορύφωση του ακαταλόγιστου. Από τις βράδυνες ώρες επικρατεί η επιβαλλόμενη ηρεμία. Γενικά όμως δεν είναι και η καλύτερη μέρα για φιλικές επαφές, ούτε και να ζητά κανείς λογική. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλό είναι να είναι προσεκτικοί, καθώς και οι εργαζόμενοι στο εργασιακό περιβάλλον τους.

Για την Πέμπτη 27/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 1:02 ο Ήλιος συμπορεύεται με τον Δια, στις 9:01 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, στις 10:19 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ερμή, στις 11:03 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 18:44 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές όπου μπορούν να δουν μαζί και την ανατολή του Ήλιου. Και η μέρα από τις πρώτες εργάσιμε ώρες δείχνει ότι είναι θετική, αρκεί να μην γίνουν λάθη μέχρι το μέσο της. Για όλους από τις μεσημεριανές ώρες και μετά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ή απαιτείται μια πιο προσεκτική αντιμετώπιση σε όλα ειδικά όταν υπάρχουν πιθανές δεσμεύσεις. Οι βράδυνες ώρες είναι πιο ήρεμες και φιλικές προς όλους.

Για την Παρασκευή 28/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 7:24 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Άρη, στις 13:18 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη και στις 19:55 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες είναι ιδανικές για εραστές που αναζητούν την υποδούλωση του «αντίπαλου» και η κάθε στρατηγική που μπορεί να φέρει νίκη είναι απόλυτα επιβεβλημένη στο «πεδίο» της μάχης. Όσοι είναι ακόμα σε διακοπές μπορούν να έχουν μια ρεβάνς κάπου κατά το μεσημέρι. Όσοι όμως δεν είναι και έχουν επιστρέψει από διακοπές μπορούν να είναι πιο μεθοδικοί στις σημερινές επαγγελματικές τους επιδιώξεις διότι είναι πιο εύκολο να πέσουν σε λάθη αν δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Το βράδυ κρύβει πολλές θετικές εκπλήξεις που άλλες είναι χρωστούμενες σε πολλούς και άλλες μπορούν πολύ εύκολα να θεωρηθούν και σαν τυφλή τύχη από το πουθενά, τόσο στους αδέσμευτους ή δεσμευμένους όσο και σε όσους κυνηγούν την καριέρα τους δηλαδή για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html 





0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top