Για το Σάββατο 15/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 7:36 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 10:45 εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 12:27 συμπορεύεται με τον Δια, στις 22:21 ο Ήλιος συμπορεύεται με την ανάδρομη Αφροδίτη και στις 22:55 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Συμπέρασμα: Χρόνια πολλά σε όσες και όσους Γιορτάζουν,
οι πρώτες πρωινές ώρες της μέρας μάλλον είναι μάλλον με συνθήκες κούρασης και άγχους ή η ζεστή είναι έχει άσχημο συνδυασμό και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες κρατεί καλά. Τυχεροί είναι όσοι μπορούν σήμερα να είναι στις παράλιες ή να έχουν σχέδια για αργότερα ή και για αύριο. Οι βράδυνες ώρες υπόσχονται αισθήματα για τους αδέσμευτους καλή βράδια και διασκέδαση για όσους έχουν σχέδια· τυχεροί οι νέοι στην ηλικία ή και στο μυαλό. Οι συνετοί παραμένουν στα όρια και δεν τα παραβιάζουν γιατί θέλουν να χαρούν ένα πραγματικά θετικό και υπέροχο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Ευχή μου να το χαρείτε!

Για την Κυριακή 16/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 4:28 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 13:34 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 15:47 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ερμή. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες είναι μια συνεχεία από το βράδυ του Σαββάτου, και από τις μεσημεριανές δίνονται οι συνθήκες για μια θετική συνεχεία της χθεσινής μέρας με τα ανάλογα στοιχεία, βέβαια, δεν αδιαφορούμε με τα αθλήματα της εποχής και τις δραστηριότητες καθώς όλο το Σαββατοκύριακο είναι θετικό και κλασσικά καλοκαιρινό με τις θερμοκρασίες του. Οι νεώτεροι ή όσοι θέλουν να στεριώσουν την σχέση τους έχουν αυτό το θετικό διήμερο.

Για την Δευτέρα 17/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 20:16 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο και στις 23:22 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες της μέρας και μέχρι το σούρουπο έχουν κάτι από την αύρα του Σαββατοκύριακου, και σε γενικές γραμμές οι συνθήκες είναι θετικότατου τριήμερου. Απλά οι απογευματινές ώρες θέλουν μια οργάνωση, ξεκούραση και αποφυγή ενεργειών. Οι βράδυνες ώρες μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας είναι ιδανικές για όσους θέλουν να ξενυχτήσουν και για τους αισθηματικά ανήσυχους.

Για την Τρίτη 18/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του ζυγού και στις 11:43 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας· θετικό τρίγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: η μέρα είναι χωρισμένη στα δυο σε όσους συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους και σε όσους συνειδητοποιούν ότι τελειώνουν οι δικές τους. Ταυτόχρονα μια υποχρέωση ή δραστηριότητα που έχετε πρέπει να την διεκπεραιώσετε. 

Για την Τετάρτη 19/8, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 2:30 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 16:41 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον, επίσης, ανάδρομο Ουρανό, στις 16:49 θετικό εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη· και στις 19:43 η ανάδρομη Αφροδίτη θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Συμπέρασμα: οι νυχτερινές ώρες είναι ιδανικές για το πάθος εραστών είτε του … χωρισμού, οι επιλογές είναι δικές σας. Η συνεχεία είναι από τις μεσημεριανές ώρες μέχρι το σούρουπο όπου μάλλον δεν χωρίζετε ή βρίσκετε νέο αμόρε. Μπορεί να φαίνεται ακραίο αλλά η μέρα είναι δυναμικά ανατρεπτική στα αισθηματικά και ερωτικά θέματα. Ταυτόχρονα όσοι είναι σταθεροί στις επιλογές τους έχουν πολύ θετικές συνθήκες με το ταίρι τους που κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Γενικά όλη εβδομάδα έχει κάτι το πολύ ερωτικό· … από το παρελθόν, με επανασυνδέσεις και ίσως και μια ευκαιρία για νέα σχέση, κύριος για τα μεγαλύτερα άτομα που έχουν … αστοχήσει στο παρελθών τους ή είχαν αδιαφορήσει για την προσωπική τους ζωή. Στην τελευταία περίπτωση είναι θεμιτό να υπάρχει θετικότατη συναστρια και μεστωμένο μυαλό.

Για την Πέμπτη 20/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 5:56 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 12:24 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 16:22 επαναλαμβάνει την ίδια όψη, τώρα, με τον Δια. Συμπέρασμα: αν και οι πρωινές ώρες έχουν κάτι από άγχος μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, οι συνθήκες αλλάζουν άρδην και φέρνουν θετικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μέχρι αργά το απόγευμα. Ταυτόχρονα όσοι είναι στην εργασία τους έχουν τις ευκαιρίες που θέλουν για την εξέλιξη τους. Μια φιλική συμβουλή οι υπερβολές ή οι ακρότητες κάθε είδους μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιζητούμενα. 

Για την Παρασκευή 21/8, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 4:02 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 5:53 θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 14:57 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα: Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες αν δεν είναι για διαφωνίες κάθε είδους είναι για ερωτική ρομαντζάδα μέχρι το πρωί· η συνεχεία είναι ακόμα πιο θετική το μεσημέρι για τους ερωτευμένους και τα υπόλοιπα είναι … λόγια. Ενώ θετική είναι και η μέρα για όσους είναι στην εργασία τους καθώς οι ευκαιρίες είναι πολλές και φέρνουν τις συνθήκες που μερικοί επιθυμούν.

Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html




0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top