Για το Σάββατο 18/7, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του λέοντα, στις 8:55 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό και στις 17:50 συμπορεύεται με τον Δια. Συμπέρασμα: η μέρα είναι θετικά φορτισμένη και από το πρωί όλα τείνουν σε ανάλογες θετικές εκπλήξεις, έτσι μπορείτε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας όχι μόνο για σήμερα και αύριο αλλά και για τον επόμενο μήνα. Μπορεί να έχετε και σχέδια για αγορές της τελευταίας στιγμής και από τις μεσημεριανές ώρες όλα δείχνουν ότι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, είστε σε διαδικασία καλοκαιρινής απόδρασης με όλα τα σχετικά που απαρτίζουν αυτές τις στιγμές και μέρες. Προσέχετε τις οποίες υπερβολές το βράδυ προς την Κυριακή, και να μην επαφίεστε στις πρώτες εντυπώσεις.


Για την Κυριακή 19/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του λέοντα, στις 0:41 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 1:38 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 3:46 η Σελήνη εισέρχεται και αυτή στο ζώδιο της Παρθένου και τρία λεπτά αργότερα συμπορεύεται με την Αφροδίτη, στις 4:07 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό και στις 22:43 η Σελήνη  πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: μια εκ διαμέτρου αντίθεση απόψεων μπορεί να σας χαλάσει τις πρώτες νυχτερινές ώρες και για όσους ξενυχτούν μπορούν να διορθώσουν τα λάθη τους, ειδικά όσοι είναι ερωτευμένοι. Αν δεν λυθούν στην διάρκεια της Κυριακής, ενδέχεται, να είναι κάπως νευρική και σε συνδυασμό με την ζεστή δεν υπάρχουν εγγυήσεις για νηφαλιότητα εκτός αν είστε όλη την μέρα σε παράλια. 
   
Για την Δευτέρα 20/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 7:44 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 14:29 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Συμπέρασμα: η μέρα ξεκινά με δυναμική στις υποθέσεις σας έχοντας εμψυχώσει τις προθέσεις και τα σχέδια σας, μπορείτε πολύ εύκολα να τις αναπτύξετε κάπου κοντά στο μεσημέρι και να είστε έτοιμοι για επιτυχίες εκεί που δεν τις φαντάζεστε. Γενικά η μέρα κρύβει επιτυχίες μόνο για όσους έχουν προετοιμαστεί σωστά.  Οι βράδυνες ώρες είναι πολύ θετικές για παρέα και για τους ερωτευμένους που θα μείνουν μόνοι τους.

Για την Τρίτη 21/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 6:02 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 13:01 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ήλιο και πέντε λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο, στις 14:07 ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και στις 16:22 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Συμπέρασμα: οι πρώτες πρωινές ώρες είναι πολύ θετικές και το ξημέρωμα, για τους πρωινούς τύπους είναι υπέροχο και καταλήγει φανταστικό για όσους έχουν την τύχη να το συνδυάσουν με πρωινές … αθλητικές δραστηριότητες. Και στην συνεχεία της μέρας όλα είναι προς το καλύτερο, για επαγγελματικές επαφές και για εμπορικές συναντήσεις όλα αυτά μέχρι το μεσημέρι, για το υπόλοιπο της μέρας φροντίστε να είστε σε κάποια παράλια.

Για την Τετάρτη 22/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 20:36 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και στις 20:50 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Συμπέρασμα: σε πλήρη αντίθεση είναι η σημερινή μέρα με τις δυο προηγούμενες και από το πρωί όλα είναι λάθος και πολύ νευρικά, στην κυριολεξία οι μόνοι τυχεροί είναι όσοι παραμένουν σε καλοκαιρινές δραστηριότητες ή διακοπές, όσοι μπορούν να είναι, και όσοι δεν ασχολούνται με τα θέματα των ημερών. Οι βράδυνες ώρες απαιτούν προσοχή ηρεμία και αποφυγή αντιπαραθέσεων.

Για την Πέμπτη 23/7,η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 6:30 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, στις 7:04 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, στις 10:01 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό που είναι σε «στάση» για την αρχή της ανάδρομης πορείας του, στις 15:14 ο Ερμής εισέρχεται και αυτός στο ζώδιο του Λέοντα, στις 21:11 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Δια και στις 22:23 ο Ήλιος και ο Ερμής συμπορεύονται. Συμπέρασμα: από το ξημέρωμα της μέρας είναι εμφανέστατο ότι, τουλάχιστον οι πρώτες ώρες της μέρας έχουν μια ακόμη δύσκολη μέρα που απαιτείται η ψυχραιμία για όσους είναι ακόμα στο κλεινόν άστυ, κάτι τα ψώνια, κάτι η ζεστή, κάτι τα νεύρα των άλλων, κάτι τα δικά σας είναι ένας συνδυασμός που είναι πολύ δυναμικός. Τυχεροί και πάλι όσοι είναι μακριά από προβλήματα και οι διακοπές ή οι καλοκαιρινές δραστηριότητες δίνουν εκτόνωση, προσωρινή σίγουρα, και λύση. Το βράδυ επικρατεί ηρεμία μια βόλτα θα κάνει καλό σε όλους.

Για την Παρασκευή 24/7,  η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 5:06 εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 6:35 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 7:03 η Σελήνη πραγματοποιεί την πρώτη φάση του κύκλου της με τον Ήλιο και πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο, στις 8:04 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Ερμή και στις 23:40 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:  οι πρώτες νυκτερινές ώρες απαιτούν ηρεμία και ξεκούραση, οι αντίστοιχες πρώτες ώρες της μέρας είναι πολύ εύκολες και για όλα φταίει η έλλειψη ασυνεννοησίας και η κάθε αδυναμία σωστής επικοινωνίας υποβοηθάει το χάος σε γενικό επίπεδο και σε ατομικό. Από τις πολύ βράδυνες ώρες όλα δείχνουν ότι επικρατεί ή επιδεινώνεται μια ακόμα προβληματική κατάσταση. Στα θετικά, αν μπορούμε να τα πούμε έτσι, είναι οι νεώτεροι και οι ερωτευμένοι που έχουν την διάθεση να μείνουν μακριά από προβλήματα άλλων.


Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top