Για το Σάββατο 11/7, η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Ταύρου, στις 7:07 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ήλιο, στις 15:55 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και στις 22:57 επαναλαμβάνει την ίδια όψη με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι πρώτες ώρες του πρωινού είναι θετικές και υπόσχονται ηρεμία, καλό είναι και μέχρι τις πρώτες ώρες του μεσημεριού να έχετε τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις σας και να κινηθείτε προς καλοκαιρινές κατευθύνσεις, βέβαια να θυμάστε ότι μέχρι αργά το βράδυ τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος και μάλιστα για τους ερωτευμένους δεν κρύβει κάτι το θετικό, αντίθετα έχει πολλές ζήλιες και πιθανά ρήγματα στην σχέση. Επίσης να μείνετε μακριά από ξένες υποθέσεις. Φροντίστε να έχετε την ηρεμία που χρειάζεστε, είναι απαραίτητη στις μέρες που περνάμε!



Για την Κυριακή 12/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 0:52 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 3:16 εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων και στις 20:18 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυχτερινές ώρες κρύβουν κάτι από απώλεια νεύρων και εκτροχιασμούς στην συμπεριφορά πολλών· μάλιστα το επικίνδυνο είναι και μέχρι τις πρώτες πρωινές της μέρας, παντός καλού κακού όσοι βγείτε ας έχετε και μια καλή ομπρελά. Ταυτόχρονα για το υπόλοιπο της μέρας έχει μια πολύ ωραία οπτική και πτυχή από ένα υπέροχο παραμύθι για όλους. Βέβαια, μπορεί αυτό να είναι για όλους, είναι όμως και για τον κάθε ένα ατομικά. Προσέχετε όμως πιο πολύ στο ατομικό πλαίσιο το πώς θα αντεπεξέλθετε στα αληθινά ψέματα.

Για την Δευτέρα 13/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:52 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 15:50 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στις 22:13 ο Ερμής πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και στις 22:20 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα:  από τις πρώτες πολύ πρωινές ώρες, ίσως και από τις πρώτες νυχτερινές υπάρχει μια πολύ έντονη και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, βασικά αυτή η αίσθηση στο περιβάλλων κυριαρχεί σε όλη την μέρα· όποτε είναι συνετό να έχετε μια απόσταση από κάθε τι έτοιμο να εκραγεί κοντά σας. Όμως όλα δείχνουν ότι από τις μεσημεριανές ώρες όλα είναι πιο θετικά στην επικοινωνία και οι διαθέσεις ηρεμούν και κατευθύνονται σε πιο απάνεμα λιμάνια. Μια έξοδος, μια φιλική παρέα δίνει λύσεις και ηρεμία. Αν είναι δυνατόν βγείτε και ηρεμήστε σας χρειάζεται όπως και στους φίλους σας. Οι ερωτευμένοι καλό είναι να χαρούν τις θετικές και ήρεμες στιγμές! 
 

Για την Τρίτη 14/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 6:31 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 9:14 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 9:47 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα:  οι πρώτες νυχτερινές προσφέρουν ηρεμία, χαλάρωση για τους περισσότερους ενώ είναι θετικές και ιδανικές για εραστές, και από τις πρώτες ώρες της μέρας υπάρχει μια νευρικότητα σε όσους έχουν προβλήματα με το ταίρι τους. Ενώ και για όσους έχουν οικονομικές δυσχέρειες δεν αποκλείεται μια απώλεια χρημάτων, από μια μη θετική διαχείριση από πολλούς. Γενικά η μέρα είναι και πολύ βαριά τόσο σε συναισθήματα ατομικά και κοινωνικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Αν μπορεί να ειπωθεί μια συμβουλή είναι η ψυχραιμία, αν και μάλλον δεν βρίσκεται πουθενά. 

Για την Τετάρτη 15/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:47 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στις 8:10 συμπορεύεται με τον Ερμή και στις 10:49 με τον Αρη, στις 11:10 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 17:12 ο Άρης επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα και στις 23:10 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: οι πρώτες νυκτερινές ώρες είναι ιδανικές για ηρεμία και έχουν μια συνεχεία για τους εραστές. Και από τις πρώτες ώρες της μέρας οι νευρικές διαθέσεις είναι πολλές, ενίοτε βίαιες και εκρηκτικές στην χειρότερη των περιπτώσεων, και κρατούν πολύ καλά μέχρι αργά το βράδυ. Σε ατομικό πλαίσιο καλό είναι να μην είστε στις Δάφνες σας καθώς οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και ανατρεπτικές για όλους σας/μας. Αν είναι μια θετική (στην ουσία αρνητική) μέρα αυτή είναι μόνο για διαφωνίες και συγκρούσεις, όποτε οι περισσότεροι προσέχετε το τι κάνετε και φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τις προθέσεις και παροτρύνσεις άλλων. Επίσης όσοι μπορείτε να αποφύγετε τις οποίες αντιπαλότητες. Με λίγα λόγια είναι μια δύσκολη μέρα. Βέβαια, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων και πάντα σύμφωνα με το ατομικό ωροσκόπιο οι δυσκολίες που έχουν αναφερθεί παραπάνω μπορεί για λίγους να είναι πολύ ευνοϊκές αρκεί η προετοιμασία να είναι λεπτομερής.

Για την Πέμπτη 16/7, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2:39 ο Ερμής πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα, στις 4:24 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ήλιο και πραγματοποιεί την φάση της Νέας Σελήνης, στις 7:14 ο Ερμής συμπορεύεται με τον Αρη, στις 14:24 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και στις 17:14 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Συμπέρασμα: οι νυχτερινές ώρες κρύβουν μια λεκτική φαρμακερή αντιπαλότητα που μέχρι το πρωί ενδέχεται να μεταβληθεί σε πράξη. Όποτε η γενικότερη συμβουλή είναι να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε ώστε να έχουμε δυνάμεις για την μέρα. Και από τις πρώτες πρωινές ώρες επικρατεί η σύνεση και η πραγματική αξιολόγηση των οποίων δυνατοτήτων σας/μας. Γενικά η μέρα απαιτεί να υπάρχουν σωστές και συντονισμένες ενέργειες, ώστε να μην υπάρξουν λάθη και από τις απογευματινές ώρες, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς, έχουν να περάσουν πιο θετικές και ήρεμες στιγμές, που ευχής έργον είναι να μπορεί και το σύνολο να τις διανύσει. Προσέχετε να μην λάβετε αποφάσεις τις μεσημεριανές ώρες δεν θα βγουν σε καλό.

Για την Παρασκευή 17/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του λέοντα και για σήμερα δεν έχει καμμια πλανητική όψη ακρίβειας με κανέναν πλανήτη, ούτε και οι πλανήτες μεταξύ τους για σήμερα είναι σε όψεις στα γεωμετρικά αστρολογικά όρια. Συμπέρασμα: η μέρα είναι άδεια από αστρολογικές όψεις ακριβειας και στην κυριολεξία έχει μια ευθυμία και από χαρά παιδιού που κάνει λάθη και τίποτα άλλο, η χθεσινή μέρα χαρίζει πριμοδότηση από κάτι που μοιάζει σε και σε κάτι από ανατροπή της αυριανής μέρας. Γενικά ότι και να κάνετε σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε οτιδήποτε προσωπικό, που σας αφορά, να πράξετε  ή να φροντίσετε ανάγκες σας οποίες και να είναι καθώς όλους μας διακατέχει μια διάθεση έκπληξης, ανατροπής, και μαζί διάθεση υπερβολής. Με τα τελευταία καλό είναι να μην παρασυρθείτε και υπερβάλετε γιατί παραμονεύουν λάθη.   


Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6974159292 και στο http://johnbardopoulos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_14.html  



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top