Για το Σάββατο 4/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 4:54 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο, στις 10:14 θετικό εξάγωνο με τον Άρη, στις 11:18 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 11:18 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 14:22 δυσμενή αντίθεση με τον Δια, στις 17:16 ο Άρης πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα. Στις 18:53 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της, και στις 21:32 δυσμενή τετράγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: Με δυναμικές διαθέσεις ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, πολύ πείσμα, και αναπάντεχα γεγονότα, φυσικά φταίει και ο Πλούτωνας που θέλει να τα ελέγχει όλα, στην πραγματικότητα σήμερα ζηλεύει και η οποία προσπάθεια συμβεί για έλεγχο αν αποτύχει τότε οι εκρήξεις ξεπερνούν τα πιο εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Το μεσημέρι είναι ιδανικό για τέτοιες εκδηλώσεις και συμβάντα. Οι οποίες υποσχέσεις αιώνιας αγάπης είναι φλούδα από φρούδες ελπίδες. Απλά σήμερα όλοι κάνουν τις κινήσεις τους και αποδεικνύονται όλοι γυμνοί, μαζί και ο Βασιλιάς, στο σανίδι του θεάτρου. Παντός σήμερα να αποφύγετε τις οικονομικές επιπολαιότητες. Τέλος, ο ρομαντισμός συναντάει το φθινόπωρο με τα κίτρινα θλιμμένα φύλλα πεσμένα στο παγωμένο έδαφος. Όλα πια είναι πολύ αργά για δάκρυα και αυτοκριτική.

Για την Κυριακή 5/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 7:18 ο Άρης πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 12:24 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Στις 16:05 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, στις 20:56 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: για τους περισσότερους η Κυριακή ξεκινά δυναμικά, ερωτικά, σε μερικές περιπτώσεις φταίει κάτι, μπορεί να είναι και το συναισθηματικό κόλλημα που ίσως κάποιοι έχουν. Μπορεί επίσης κάποιοι να είναι ερωτευμένοι ακόμα;! Και από τις μεσημεριανές ώρες είναι ευκαιρία για ρομαντισμούς και ότι άλλο προκύψει. Οι μεσημεριανές ώρες είναι πολύ καλές για κοινωνικές επαφές και φιλικές κουβέντες που έπρεπε να είχαν γίνει από πολύ παλιά. Να προσέχετε τα αληθινά ψέματα, φέρνουν τους Δαναούς.

Για την Δευτέρα 6/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 6:19 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 11:21 συμπορεύεται με τον Χείρωνα, στις 13:35 πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Άρη, και στις 22:38 θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: η μέρα από το πρωί δείχνει κυριαρχικές τάσεις, τόσο στην ψυχοσύνθεση όσο και στην στερνή γνώση που πρέπει να είχατε από πολύ παλιά. Να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τα βαριά λόγια γιατί οι παρεξηγήσεις είναι στην ημερήσια διάταξη. Αργά το βράδυ είναι πολύ καλή ώρα για συντονισμό στην σκέψη σας.

Για την Τρίτη 7/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 13:06 εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, και στις 23:57 ο Ήλιος πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: η μοναδική όψη της μέρας την χρωματίζει καταλυτικά. Από την αρχή της μέρας είναι κυρίαρχη η τάση για λάθη και αναβλητικότητα και από το μεσημέρι αρχίζουν οι εκπλήξεις θετικές ή και αρνητικές, ανάλογα σε ποια πλευρά είστε και σε τι φάση ζωής είστε! Να χαρείτε τις εκπλήξεις!

Για την Τετάρτη 8/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 5:57 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη, στις 7:12 δυσμενή τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 12:51 συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ουρανό, στις 13:50 πραγματοποιείτε η Φάση της Πανσελήνου και της Σεληνιακής έκλειψης που δεν είναι ορατή στην Ελλάδα. Στις 17:20 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Άρη και δέκα έξι λεπτά αργότερα επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια. Στις 20:33 η Αφροδίτη πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 10:43 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ν. Δεσμό της και έχει δυσμενή αντίθεση με τον Β. Δεσμό της. Στις 23:42 ο Άρης πραγματοποιεί και αυτός θετικό τρίγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: Σήμερα είναι μια πανσέληνος φωτιά, οι παραπάνω πλανητικοί συσχετισμοί για τους γνωστές είναι η απόδειξη. Οι πρώτες πρωινές ώρες ξεκινούν με ψυχολογική καταπίεση ή ίσως καλύτερα με μια έκδηλη αγωνιά που αυξάνεται όσο η μέρα αρχίζει. Πιθανόν λόγο κάποιων σχεδίων που έχετε και που θέλετε να εφαρμόσετε. Να γνωρίζεται ότι για σήμερα δεν είναι όλα απλά και ότι όλα στρέφονται σε κάτι από θρίλερ γεγονότων· ελπίζω να έχετε γυμνάσει τα νεύρα σας. Από το μεσημέρι οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές για τις ενέργειες σας και τις πρωτοβουλίες σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, φροντίστε να είστε έτοιμοι σε ό,τι τυχών διεκδικήσετε σήμερα θα πρέπει και να το δικαιολογήσετε· ευτυχώς είναι κάτι το εύκολο. Κάτι πολύ δύσκολο είναι να έχετε ήρεμο συναισθηματικό βράδυ τυχών αντίθεση με το ταίρι σας ενδεχόμενα να είναι σε ευρεία δημοσιότητα και αυτή ενδέχεται να φέρει πρωτοβουλίες που ίσως να μην είναι οι επιθυμητές σήμερα. Γενικότερα όμως η Έκλειψη της Σελήνης ενεργοποιεί τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, και Αιγόκερου, και από τις θετικές συσχετίσεις του Άρη και Δια να έχουν θετικές εξελίξεις τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμη, Ζυγός, Υδροχόοι, και της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, και Τοξότες, οι μόνοι «παραπονούμενοι» είναι τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι, λιγότερο οι Αιγόκεροι, εδώ να πω ότι η αχλάδα πίσω έχει την ουρά! Διότι, μπορεί ναι μεν να είναι όλα θετικά ή ακόμα και να δείχνουν ότι είναι, όμως δεν σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με την διάθεση που απεικονίζουν. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα πάντα κυλούν, όσοι κατανοήσουν και διορθώσουν τα παλιότερα λάθη τους ή τα πρόσφατα είναι οι κερδισμένοι. Ορισμένοι, παρασυρόμενοι από τα επιφανειακά φαινόμενα αδιαφορούν για ό,τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα και αυξάνουν τα λάθη τους. Αυτοί είναι λίγοι που δεν έχουν βάλει μυαλό. Η επόμενη ηλιακή έκλειψη συμπληρώνει το Παζλ και αυξάνει τα λάθη τους. Οι υπόλοιποι μακριά από αυτούς διότι οι παράπλευρες απώλειες από τα λάθη τους θα χρεωθούν στον πρώτο αθώο που θα βρεθεί μπροστά τους ώστε να εξιλεωθούν.

Για την Πέμπτη 9/10, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Κριού στις 14:43 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στις 16:08 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ερμή, στις 23:29 πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: Σήμερα η λογική συνειδητοποιεί τους ανθρώπους και οι φιλικές επαφές με άτομα που έχετε να βρεθείτε καιρό θα σας δώσει νέα. Μάλιστα μερικοί θα μεταφέρουν και SMS γιατί ο αποστολέας ντρέπεται να το στήλη στον αριθμό σας, ή βρε παιδί μου· τον έχει «χάσει» ... τον αριθμό! Αργά το βράδυ καλό είναι ακούσετε τα ψέματα που σας αρέσουν και όχι ό,τι σας σερβίρουν.

Για την Παρασκευή 10/10, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 9:36 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 14:37 θετικό εξάγωνο με τον Χείρωνα, στις 20:26 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Στις 20:48 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: Οι πρωινές ώρες της μέρας προσφέρουν βαθιά γνώση και αποφαστικότητα είναι πολύ καλές οι ώρες για να μάθετε κάτι σε βάθος ή να έχετε τα αποτελέσματα σε κάτι το οποίο απασχολήστε, μην δώσετε σημασία σε ότι θέλουν, κάποιοι, να μάθετε και φυσικά να σας αποδιοργανώσει. Καλύτερα είναι να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας, και να θυμάστε ότι όλοι κάτι θέλουν από εσάς· πρώτα από όλα θέλουν να αποτύχετε. Ίσως το βράδυ αν σκεφτείτε ορθά να το καταλάβετε από τα γεγονότα.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top