Για το Σάββατο 7/6, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 5:00 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στις 11:09 πραγματοποιεί μια δυσμενή αστρολογική όψη τετράγωνου με τον Ερμή και βρίσκουμε όλοι μας την ευκαιρία να υποστηρίξουμε την ασυνεννοησία, την ψευτιά, το πρόβλημα, την λάθος πληροφορία, να θαυμάσουμε τον κλεφτή, ή να χάσουμε τα πορτοφόλια μας μαζί με τα λεφτά μας, την ψυχραιμία μας, αλλά μπορούμε να δούμε και κατάματα την αλήθεια που θέλουν να μας κρύψουν, να κατανοήσουμε πλήρως την κατάσταση ενός προβλήματος και να αποφασίσουμε λύσεις. Γενικά είναι ένα πολύ δύσκολο Σάββατο, με ανάλογη Κυριακή.

για την Κυριακή 8/6, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Ζυγό, στις 2:31 έχει συμπόρευση με τον Άρη, και είναι ιδανική στιγμή για να «συζητήσετε» με το σύντροφο σας. Στις 5:51 η Σελήνη πραγματοποιεί ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που αν δεν κοιμόμαστε από την κούραση της προηγούμενης συζήτησης είναι πολύ καλή στιγμή για να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Στις 11:13 η Σελήνη πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ουρανό και είναι πολύ καλή στιγμή για νεύρα που πηγάζουν από μέσα μας, φυσικά είναι η καλύτερη συνταγή για να τα κάνουμε μια καλή σαλάτα τουρλού και να καταστρέψουμε ότι μας ενοχλεί, ό,τι μας έχει κάνει κακό και μας καθυστερεί. Στις 14:43 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και προσφέρει ανάλογο υπόβαθρο επικοινωνίας σε κοινωνικές συγκεντρώσεις αλλά και ανάμεσα σε προσωπικές σχέσεις. Στις 16:36 ο Ήλιος έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα και στις 22:46 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Δια. Συμπέρασμα: η Κυριακή είναι πολύ φορτισμένη μέρα, ότι και να θέλει κάποιος, θέλετε εσείς ή θέλουν οι άλλοι από το μεσημέρι και μετά ανατρέπονται όλα όποτε τα νεύρα όλων είναι στο φόρτε τους αργά το βράδυ.

για την Δευτέρα 9/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ζυγού. Αργά προς το ξημέρωμα στις 4:40 η Αφροδίτη έχει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα γεγονός που προδιαθέτει πολύ θετικό βράδυ από την Κυριακή και που επεκτείνεται μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στις 8:36 η Σελήνη συμπορεύεται με τον Β. Δεσμό της και όλοι μας προσπαθούμε να έχουμε μια καλή εικόνα και εντύπωση προς το κοντινό περιβάλλον μας. Στις 13:38 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού όπου στις 19:04 πραγματοποιεί ένα θετικό τρίγωνο με τον Ερμή γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια οξυδέρκεια αλλά και φαρμακερά λόγια για όλους και όλα, ειδικά αν υπάρχουν προβλήματα που βρίσκονται κάτω από το χαλί ή υποβόσκουν πολυποίκιλα προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις ή ακόμα και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Γενικά είναι ένα πολύ δύσκολο απόγευμα Δευτέρας.

για την Τρίτη 10/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 3:20 έχει ένα πολύ θετικό τρίγωνο, γεγονός που θα φέρει ηρεμία, πιθανόν, μετά από σύγκρουση, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα προσφέρει πολύ θετικά όνειρα και ενίοτε προφητικά. Η οποία θετικότητα συνεχίζεται και στις 12:43 και πάλι η Σελήνη έχει ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και προσφέρει τις δυνατότητες να μάθετε πολλά μυστικά που άλλοι δεν θα θέλανε ποτέ να γνωρίζεται ή έστω κάποιοι να σας εμπιστευτούν δικά τους μυστικά. Στις 15:48 η δυσμενή αντίθεση με την Αφροδίτη έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες να αλλάξετε τα πάντα στο συναισθηματικό σας κόσμο ή έστω να τον γκρεμίσετε ή να σας τον γκρεμίσουν από τις αλήθειες που θα μάθετε. Φυσικά σε αυτό το πλαίσιο μπαίνουν πολλοί ζωδιακοί αντίπαλοι που αποτελούνται από τους συνήθεις πρωταγωνιστές και είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Το βραδινό πλανητικό σκετς τελειώνει με την θετική συσχέτιση της Σελήνης με τον Χείρωνα στις 21:13 και 17 λεπτά μετά με την συμπόρευση της Σελήνης με τον Κρόνο, φέρνοντας τις συνθήκες σε αποδόμηση κάθε σχεδίου επαγγελματικού, κοινωνικού, προσωπικού, συναισθηματικού ή και ερωτικού πάθους. Επίσης είναι και καλή χρονική περίοδος για πλήρη κατανόηση, πιθανών, λαθών σας.

για την Τετάρτη 11/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5:20 πραγματοποιεί ένα θετικό τρίγωνο με τον Δια και μας δίνει την ψευδαίσθηση της ευτυχίας ή του ευχάριστου πρωινού και αυτό διότι στις 18:23 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Τοξότη. Στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ένα απόλυτο τίποτα και το καλύτερο είναι να φύγει και να μην ξανάρθει η σημερινή μέρα. Η αιτία είναι μια και μόνη, από τις 5:20 έως τις 18:23 υπάρχουν 15 ώρες και 3 λεπτά που η Σελήνη είναι κενής πορείας, εκεί μπορείτε να κάνετε άνετα τα λάθη σας, να κλείσετε συμφωνίες και να εκφρασθείτε όσο μπορείτε, μετά μπορείτε πολύ άνετα να κλάψετε την πετυχημένη … αποτυχία που σας χάρισε η Σελήνη κενής πορείας.

για την Πέμπτη 12/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Τοξότη, στις 7:11 πραγματοποιεί μια δυσμενή όψη τετράγωνου με τον Ποσειδώνα, γεγονός που δείχνει, πιθανόν, ενοχλητικά όνειρα, ενίοτε και προφητικά, ποτέ όμως ήρεμα και ίσως να υπάρχει για πολλούς ένα δυσάρεστο ή ενοχλητικό ξύπνημα. Στις 14:55 η σελήνη πραγματοποιεί θετική όψη εξήντα μοιρών με τον Άρη και η ευστροφία πάει με τα χίλια και πιθανόν να βρείτε και λύσεις εκεί που δεν το περιμένατε σε παλιά προβλήματα. Παντός έχετε και λύσεις ή εξελίξεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό με συνεργάτες, φίλους, συντρόφους ερωτικούς ή μη. Η μέρα κλείνει με πολύ θετικές εκπλήξεις καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, ότι το καλύτερο για κέφι και γλέντι και φυσικά για συνομιλία δυναμικών εραστών. Επίσης με αυτήν την όψη πρέπει να προσέχετε ώστε ανάμεσα στα αστερία να μην διαλέξετε το γνωστό ούφο.

για την Παρασκευή 13/6, Η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στον Τοξότη, στις 0:01 πραγματοποιεί δυσμενή αστρολογική όψη τετράγωνου με τον Χείρωνα γεγονός που δείχνει μια εκνευριστική νύχτα και απώλεια συνθηκών κατανόησης ανάμεσα σε κοινά κοινωνικά ενδιαφέροντα και σε ανθρώπους. Στις 7:04 η Αφροδίτη με την σειρά της πραγματοποιεί θετική όψη με τον Χείρωνα, βέβαια γίνεται μια προσπάθεια συμφιλίωσης και κατανόησης κάποιων πραγμάτων και 4 λεπτά αργότερα πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με το Κρόνο· η απόλυτη αποδόμηση των πάντων στα αισθηματικά και σε ότι μπορείτε να φαντασθείτε, στην ατμόσφαιρα είναι διάχυτη η απόλυτη συναισθηματική εγκατάλειψη. Τρία λεπτά μετά έρχεται ενισχυμένη αυτή η αίσθηση από την φάση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Τοξότη. Και οι πρωταγωνιστές εδώ είναι τα υπόλοιπα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Οι συνθήκες με το τρίγωνο του Κρόνου στον Χείρωνα στις 8:20 δεν εξομαλύνονται, αντίθετα ίσως να αποκτούν και μια σταθερότερη βάση. Όποτε όπως καταλαβαίνετε η Παρασκευή είναι δύσκολη μέρα και θέλει να βγάλει αληθινό το σλόγκαν της μέρας με την ημερομηνία. Αν το δούμε από μια θετική πλευρά θα φανούν σε αυτές τις συνθήκες όσοι είναι ηγέτες και ικανοί να τα καταφέρουν σε κάθε είδους δυσκολία. Να είστε όσο το δυνατόν πιο θετικοί στα προβλήματα. Στις 15:07 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της και έχει την δυνατότητα να έχετε θετικές συνθήκες για το άτομο σας, τόσο στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλων όσο και στο στενό κύκλο των συνεργατών σας. Στις 20:04 εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στις 22:56 έχει αντίθεση με τον Ερμή που υποδηλώνει πλήρη αντίθεση και σημαντική διάσταση απόψεων λόγων και πράξεων. Γενικά η Εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη για όλους τους ζωδιακούς εκπρόσωπους.





0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top