Για το Σάββατο 21/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Κριό, στις 2:24 πραγματοποιεί αντίθεση με τον Άρη και στις 4:55 έχει συμπορευση με τον Ουρανό, γενικά είναι μια πολύ «δυναμική νύχτα» και για ανήσυχους εραστές και ας έχουμε ισημερία. Στις 13:51 ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και σταδιακά όλοι οι καρκίνοι έχουν τα γενέθλια τους. Στις 20:13 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και στις 23:29 αντίθεση με τον Β. Δεσμό της, σαν συμπέρασμα έχουμε ένα πολύ αρνητικό βράδυ που ίσως χαλάσουν τα νεύρα, τις προθέσεις και διαθέσεις που είναι σε φιλικούς και κοινωνικούς τομείς.

για την Κυριακή 22/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στον Κριό, στις 1:23
έχει μια πολύ θετικότατη όψη εξήντα μοιρών με τον ανάδρομο Ερμή και στις 6:03 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Στις 7:19 έχει επίσης μια θετικότατη όψη και με τον Ήλιο, και στις 19:56 επαναλαμβάνει τις δυο προηγούμενες θετικές όψεις και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα: μια πολύ θετική Κυριακή, που προσφέρει από τα ξημερώματα την δυνατότητα να σκεφτούμε ή και να συζητήσουμε με οικία μας πρόσωπα παλιές μας ενέργειες. Και η μέρα ξεκινά θετικά και πολύ ευχάριστα σε ό,τι κάνετε και δραστηριοποιήστε. Κατά το βραδάκι μην έχετε μειωμένα αντανακλαστικά καθώς η διάθεση είναι στα καλύτερα της. Ταυτόχρονα λόγο ανάδρομου Ποσειδώνα που ενεργοποιείται από την Σελήνη υπάρχει ο κίνδυνος να είστε εριστικοί με το ταίρι σας και μόνο αν προϋπάρχουν σχετικοί λόγοι, για αυτό όσοι έχετε τους λόγους μην ρίξετε λαδί στην φωτιά.

για την Δευτέρα 23/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 5:15 έχει ένα θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα.  Στις 13:58 η Σελήνη έχει μια δυσμενή όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 14:57 έχει όψη εξάγωνου με τον Χείρωνα, και στις 15:33 η Αφροδίτη μπαίνει στους Δίδυμους. Συμπέρασμα: ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον πρωί για τους εραστές με αισθήματα, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα σε αυτούς για να υπάρχει ταύτιση απόψεων, φυσικά και ομοφωνία, καλύτερα να μιλάει ο κύριος για το μουντιάλ και η κύρια για το πεντικιούρ. Και από το μεσημέρι και μετά έχουμε ένα πολύ δύσκολο  απόγευμα, με πολύ ασυντόνιστα συναισθήματα. 

για την Τρίτη 24/6,  η Σελήνη είναι τελευταία μέρα στον Ταύρο, στις 4:48 έχει ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Δια και στις 5:27 ο Ερμής έχει τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Στις 14:05 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των Δίδυμων και στις 16:26 έχει θετική συμπορευση με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: μια μέρα με πολύ συναίσθημα που παραπαίει αντιληπτό από μεγάλη μερίδα ατόμων αν όχι από όλους. Οι απογευματινές και θεατρικές εκφράσεις συναισθήματος δεν έχουν κάτι το πολύ πειστικό. Μέσα στην μέρα κάποια ψέματα είναι πολύ πιθανά. Πολύ καλό απόγευμα για όσους εργάζονται είτε έχουν επαγγελματικές δραστηριότητες.

για την Τετάρτη 25/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 4:29 έχει δυσμενές ζωδιακό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 11:25 ο Άρης εκρηκτική αντίθεση με τον Ουρανό, στις 21:14 η Σελήνη έχει θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό και 15 λεπτά αργότερα έχει θετικό τρίγωνο με τον Άρη.  Συμπέρασμα: μια μέρα που ξεκινά με «εφιάλτες και ψέματα», συναισθηματικές έμμονες και αποκάλυψη της οποίας αλήθειας κρύβεται. Η συνεχεία της μέρας είναι πολύ εκρηκτική και φέρνει έντονη αντιπαλότητα σε όλους. Φυσικά, αν τα συμπεράσματα από το πρωί είναι δυσάρεστα για κάποιους και τους κοινοποιηθούν οι αντιδράσεις που ίσως εκδηλωθούν είναι πολύ δυναμικές ή και βίαιες, ταυτόχρονα αυτή η έκφραση μπορεί να υπάρξει και σε ομάδες ατόμων, σφιχτά συγκροτημένων, εκπαιδευμένων ή όχι. 

για την Πέμπτη 26/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 0:11 έχει ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Χείρωνα, στις 14:56 έχει θετική συμπορευση με τον Ερμή, και στις 16:16 έχει θετικό τρίγωνο με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: Ενδεχόμενα η αλλαγή της μέρας να είναι εντυπωσιακή και πιθανόν να γεμίσει κάποιους με συναισθήματα λύπης απόρριψης και χωρισμού. Η συνεχεία της όμως δείχνει μια ευρύτερη αλλαγή σε όλα, διάθεση, φίλοι, σχέσεις επαφές και κοινωνικότητα. Ελάττωμα, πιθανών να είστε μπροστά σε «τοίχο» ή σε «κλειστή πόρτα» που έχουν φτιαχτεί από τις ενέργειες σας. Επίσης δεν πρέπει να κρατάτε μεγάλο καλάθι τρέφοντας ανούσιες ελπίδες.

για την Παρασκευή 27/6, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Διδύμων και πέντε λεπτά μετά την αλλαγή της μέρας εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου.  Στις 11:08 έχουμε την συμπορευση της Σελήνης με τον Ήλιο και φάση Νέας Σελήνης με νέο κύκλο. Στις 13:47 ο Δίας έχει τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της Σελήνης και στις 14:52 η Σελήνη έχει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Συμπέρασμα:  Μια συναισθηματική μέρα που έχει πολύ «υποκειμενικά» συναισθήματα και δεν πρέπει να πιστέψουμε σε ότι μας πουν, ούτε να ακούμε ότι θέλουμε ώστε να αισθανόμαστε εμείς ωραία ούτε οι άλλοι, ειδικά από το απόγευμα και



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top