για το Σάββατο 31/5, η σελήνη είναι για πρώτη μέρα στον Καρκίνο και στις 8:03 έχει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που δίνει εύνοια για επαφές και επικοινωνία κάθε είδους και μάλιστα για καλλιτεχνική δημιουργία. Στις 11:00 ο Ήλιος έχει και αυτός τρίγωνο με τον Άρη χαρίζοντας συνθήκες και εύνοια που δίνει δυνατότητες και ενισχύει την τάση για επαφές και γνωριμίες σε όλη την διάρκεια της μέρας αλλα και του Σαββατοκύριακου. Στις 12:29 η Σελήνη έχει ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Άρη, ενδεχόμενα να δοκιμαστείτε στις ικανότητες, στις αντιδράσεις και την εξυπνάδα σας πιθανών με πρωτότυπο ή και πρωτόγνωρο για σας τρόπο. Για τους ερωτικά ενδιαφερόμενους η κόντρα λύνεται με τον γνωστό τρόπο, αποφύγετε τα λόγια γιατί οι διάφορες είναι πολύ μεγάλες και βαθιές θα φέρουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτό ενισχύεται και από την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στις 18:55 και με το τετράγωνο της με τον Ουρανό στις 23:42. Συμπέρασμα: όσο καλά ξεκινάει η μέρα τόσο άσχημα τελειώνει για όλους και για τα ερωτικά ζευγάρια, όποτε η λύση είναι από μακριά και αγαπημένοι. Και το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή δεν ενδείκνυετε για πολλές στενές σχέσεις.

για την Κυριακή 1/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 3:52 πραγματοποιεί ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα, και στις 5:32 ένα ίδιο τρίγωνο με τον ανάδρομο όμως Κρόνο. Στις 9:32 έχει μια συμπορευση και ηρεμία με τον Δια γεγονός που επηρεάζει όλη την ημέρα. Και στις 23:33 έχει ένα τετράγωνο με τον Β. Δεσμό της. Συμπέρασμα: τα προβλήματα του Σαββάτου γιγαντώνονται αν υπάρχουν έστω και ψήγματα προβλημάτων ανάμεσα σε προσωπικές σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές. Το πρωί, είναι μοιραία μια αναγνώριση κάποιων λαθών και μέσα στη μέρα όπου υπάρχει πρόβλημα το ένα μέλος της σχέσης, φιλική, επαγγελματική ή ερωτική αποφασίζει να απομακρυνθεί. Στο θετικό σενάριο η μέρα κυλάει όμορφα και δεν αποκλείεται να είστε μάρτυρες εξωτερικού για σας συμβάντος που θα σας γέμιση και χόρταση πικάντικα σχόλια εσάς και το ταίρι σας.

για την Δευτέρα 2/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 4:42 εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και στις 15:09 πραγματοποιεί την μοναδική όψη της μέρας που είναι ένα δυσμενές τετράγωνο με την Αφροδίτη. Γεγονός που χρωματίζει όλη την μέρα και δίνει αισθήματα απογοήτευσης και λύπης ανάμεσα σε εραστές. Στον αντίποδα, είναι πολύ εύκολα να χάσετε χρήματα ή να δώσετε πολύ εύκολα άσχημη εντύπωση εκεί που δεν θέλετε. Για τους γονείς καλό είναι να προσέχετε την συμπεριφορά των παιδιών, ίσως να σας δυσαρεστήσουν λίγο.

για την Τρίτη 3/6, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 1:16 έχει ένα θετικό εξάγωνο με το Άρη, και στις 05:53 ένα αντίστοιχο με τον Ήλιο, η μέρα από τις πρώτες ώρες της ξεκινάει πολύ θετικά και δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το ταίρι τους να το αποδείξουν έμπρακτα. Η ανταμοιβή από το σύντροφο τους είναι μπροστά κάπου στις 12:09 από το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Ταυτόχρονα, είναι εύκολο να φανεί πια το πόσο εύκολο αλλάζει η ζωή κάποιων, αν έχετε βάλει σκοπό να την αλλάξετε. Βέβαια η μέρα μπορεί πολύ εύκολα να φύγει αδιάφορα αν δεν έχετε βάλει βάσεις και δεν έχετε εργαστεί όπως πρέπει· αυτό φαίνεται πολύ εύκολα κάπου στις 17:41 από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Για τους επαγγελματίες αν η μέρα επιφυλάσσει συμφωνίες καλό είναι να τις δεχτείτε μόνο αν σας εξασφαλίζουν τα δέοντα.

για την Τετάρτη 4/6, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στον Λέοντα, στις 11:44 έχει θετικό εξάγωνο με τον Β. Δεσμό της. Στις 16:15 η Αφροδίτη έχει θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που ευνοεί όλα τα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς, επίσης και τα ζώδια της Γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, δεν στερούνται τα δεδομένα που είναι αίσθημα και αισθήματα, καθώς το όνειρο και η φαντασία υλοποιούνται μπροστά σας. Φυσικά είναι η καλύτερη περίοδος για να προωθήσετε με σωστό τρόπο τις απόψεις σας και την δημόσια εικόνα σας. Στις 17:19 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στις 23:10 έχει ένα θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, η σκέψη και η διάνοια είναι πια σε αλλά επίπεδα και μπορείτε πολύ εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας. Ταυτόχρονα είναι καλή περίοδος για να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας και να επιλέξετε το σωστό. Επίσης είναι καλή βράδια για βραδινή έξοδο και για γνωριμίες με το αντίθετο φύλο.

για την Πέμπτη 5/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στην Παρθένο, στις 8:36 πραγματοποιεί μια δυσμενή αντίθεση με τον Ποσειδώνα, αλλά επικρατούν και οι τάσεις από προηγούμενες μέρες, (της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα), στις 10:23 η Σελήνη έχει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, μπινγκο, και το τριπλό jack pot είναι αργά στις 19:23 με το επίσης θετικό τρίγωνο του, ανάδρομου, Πλούτωνα. Και στις 23:38 έχει την φάση του πρώτου τέταρτου του σεληνιακού κύκλου με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: μια μέρα σκέτο λαχείο, ας εμπλέκεται και ο ανάδρομος Πλούτωνας, διότι είναι φιλικά προσκείμενος προς τις καταστάσεις που ανοίγονται και στις ευκαιρίες που έρχονται για τους περισσότερους, σας χρωστάει και δεν το ξεχνάει, είτε αυτό είναι επαγγελματικές εξελίξεις και συμφωνίες είτε είναι προσωπικές σχέσεις. Επίσης, δίνει τα του Καίσαρι στον Καίσαρα, και όπου κάποιος φταίει· την τιμωρία.


για την Παρασκευή 6/6, η Σελήνη είναι για τρίτη μέρα στην Παρθένο, στις 4:44 πραγματοποιεί αντίθεση με τον Χείρωνα, και μια ώρα περίπου μετά ένα θετικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Οι πρώτες νυκτερινές ώρες της μέρας είναι για ξεκούραση και ύπνο. Στις 12:12 η Σελήνη έχει ένα θετικό τρίγωνο με τον Δια και στις 14:20 ο Ήλιος έχει με τον Ουρανό. Συμπέρασμα: Η μέρα είναι θετικά ανατρεπτική σε όλα, οι καλές επαφές και οι εντυπώσεις που έχετε από το πρόσφατο παρελθόν, αλλά και η φήμη που πιθανόν έχετε σας δίνουν απλόχερα τις ευκαιρίες που θέλετε. Τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και σε προσωπικές σχέσεις. Όσοι έχετε επενδύσει σωστά έχετε επιτυχίες που σας αλλάζουν την ζωή. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top