Σαββατοκύριακο εν όψη, και οι διαθέσεις είναι ακραίες, όπως το Σάββατο 8/3 ημέρα της Γυναίκας, που από τις πρώτες ώρες, νυκτερινές, είναι ιδανικές για έξοδο, βόλτα ή ότι άλλο προκύψει, και αρνητικό και δύσκολο από το πρωί έως και τις 5 μ.μ. καθώς στο χρονικό αυτό διάστημα έχουμε δυσμενείς επιρροές της σελήνης και την φάση πρώτου τέταρτου στο ζώδιο των Δίδυμων, ευκαιρία να γιορτάσουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, καθώς αργά το βράδυ έχουμε το εξάγωνο της σελήνης με τον Ερμή που είναι ιδανικό για έξοδο και διασκέδαση όσοι μπορείτε να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις ή αν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα μπορούν να λυθούν αρμονικά ανάμεσα στα ζευγάρια ή τους συντρόφους.

Για την Κυριακή 9/3 η μέρα είναι ιδανική για πρωινή έξοδο και βόλτα μέχρι το μεσημέρι όπου θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, εραστές και μη, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η γιορτή της γυναίκας μετατίθεται κατά μια μέρα. Θεωρείται σύμπτωση το ότι η σελήνη στο μέσο του μεσημεριού περνάει με θετικές διαθέσεις στο ζώδιο του καρκίνου.

Για την Δευτέρα 10/3, οι ιδανικές εκφράσεις της σελήνης στον καρκίνο τυλίγονται στο τρίγωνο παραμυθιού από τον Ποσειδώνα και τις υπερβολές του Δια το μεσημέρι. Για να συνέλθει από το εκρηκτικό τετράγωνο του Ουρανού και την αρνητικότητα του Πλούτωνα το βράδυ και να συνεχίσει με το οδυνηρό μάθημα από τον Χείρωνα. Εν κατακλείδι μια πολύ δύσκολη τσαγκαροδευτέρα στο κρεβάτι του Προκρούστη. 

Για την Τρίτη 11/3 ενώ συνεχίζει την πορεία της η σελήνη στο ζώδιο του καρκίνου υπάρχει μια πολύ έντονη διάθεση από όλους να πουν ότι θέλουν και οι υπόλοιποι απλά να συμφωνήσουν από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Όλα αργούν και μερικοί βρίσκουν τώρα την ευκαιρία να δείξουν το αληθινό πρόσωπο και τον εγωισμό τους και μάλιστα αφήνοντας άσχημες εντυπώσεις. Για να υπάρχει αργά το βράδυ μια πολεμική ατμόσφαιρα ανάμεσα στους εραστές ή στα ζευγάρια.

Για την Τετάρτη 12/3, στις πρώτες ώρες της μερας, νυκτερινές, αλλάζει ζώδιο η σελήνη και εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα για να συνάντηση από το απέναντι ζώδιο την Αφροδίτη το μεσημέρι και να μοιράσει ζήλιες ανάμεσα στους εραστές και να προετοιμάσει ένα ενδιαφέρων ερωτικό βράδυ.

Για την Πέμπτη 13/3, με την σελήνη στο ζώδιο του λέοντα και με το θετικό τρίγωνο τις πρώτες νυκτερινές ώρες μπορείτε να ξενυχτίσετε όσοι το θέλετε μέχρι το πρωί, αρκεί να μην σηκωθείτε πρωί – πρωί. Ενώ το βράδυ είναι γεμάτο εύθηνες που ευτυχώς βγαίνουν εύκολα σε πέρας.

Για την Παρασκευή 14/3, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην υπερβάλετε τις πρώτες, νυκτερινές, ώρες της μέρας και από το πρωί να οργανώσετε όσο γίνεται καλύτερα τις δραστηριότητες σας για την ημέρα ώστε να κυλήσουν όλα ρόλοι και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επίσης μια δραστηριότητα, αθλητική ή όχι, διασκέδαση ή έξοδος θα πρέπει να είναι λίγο πιο συγκροτημένη και να μην αφέθητε στην παρέα αν δεν έχετε και πολύ εμπιστοσύνη.

Κριός:
Με την Αφροδίτη να έχει μπει στο πολύ φιλικό σας ζώδιο, τον Υδροχόο, που σας ευνοεί σε σημείο σκανδάλου είστε στα καλύτερα σας για αυτήν την εβδομάδα. Τι φίλοι, τι παρέες εσείς δίνετε τα ρέστα σας και είστε και πρωταγωνιστές. Για αυτήν την εβδομάδα μόνο, γιατί όλα τα ωραία τελειώνουν. Μην αισθανθείτε τύψεις, έτσι είναι η ζωή και φροντίστε να κερδίσετε τα πάντα από επαγγελματικές συμφωνίες μέχρι νέες ερωτικές περιπέτειες είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι.

Ταύρος:
Με τον πλανήτη που παραδοσιακά κυβερνάει το ζώδιο σας την Αφροδίτη στο ζώδιο που δείχνει την πορεία της καριέρας σας τον Υδροχόο, δεν αναμένεται τίποτα το αρνητικό για το σαββατοκύριακο καλό είναι να το χαρείτε όσο γίνεται. Ενώ για την εβδομάδα που έρχεται οι επαγγελματίες καλό είναι να είναι πιο προσεκτικοί στις εύθηνες τους και στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Οι θετικές συνθήκες δεν θα διαρκέσουν για πολύ, όποτε προσοχή στα έξοδα και αυξήστε τα έσοδα(;).

Δίδυμοι:
Για το σαββατοκύριακο δεν σας βλέπω και πολύ μέσα στο σπίτι, ότι και να κάνετε θα βγείτε να διασκεδάσετε ο κόσμος να χαλάσει και μάλιστα είστε ευνοημένοι από την παρουσία της σελήνης στο ζώδιο σας και της Αφροδίτης που είναι και αυτή ανάλογα θετική προς το ζώδιο σας. Επίσης να μην υπερβάλετε διότι η σεληνιακή φάση του πρώτου τετράγωνου μπορεί ναι μεν να σας ευνοεί άλλα ανάλογα εύκολα μπορεί να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού πιο πολύ στα συναισθηματικά παιχνίδια που πιστεύετε ότι τα γνωρίζεται πολύ καλά.

Καρκίνος:
Με την Αφροδίτη να είναι στον υδροχόο, το ζώδιο που σας «αφήνει στην πρίζα» από καταβολής πλανητών όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλύτερα, η γρήγορη κίνηση του Ερμή όμως που βιάζεται να μπει στους Ιχθείς δίνει μια άλλη διάσταση στον ερωτικό τομέα. Η δυσμενή τοποθέτηση του Δια από το Ζώδιο σας και σε προέκταση στην πορεία που σχηματίζει η Αφροδίτη μέσα στον Υδροχόο δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι έχετε κρύψει στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Η θετική κατάσταση κρατάει λίγο και εκμεταλλευτείτε ότι μπορείτε καθώς από την άλλη εβδομάδα όσο πλησιάζουμε στην πανσέληνο όλα αλλάζουν προς το δυσμενέστερο, πάντα σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Λέων:
Το σαββατοκύριακο είναι από τα ωραία, μακάρι όλοι να είχαμε τις ήρεμες συνθήκες που ζείτε τώρα και να μην χάσετε καμία στιγμή χωρίς το ταίρι σας. Και με την παρουσια της Αφροδίτης στο έβδομο ζωδιακό σας τομέα που ευνοεί τις συνεργασίες και την σχέση με το ταίρι σας ποιος την χάρη σας. Επίσης είναι πολύ θετικό διήμερο για τους θερμούς εραστές. Οι μέρες της εβδομάδας κινούνται από ουδέτερες έως προβληματικές κύριος σε όσους έχουν προβλήματα πιο πολύ συναισθηματικά ή δυνατές ζήλιες και ερωτικούς ανταγωνισμούς. Επίσης προσέχετε τα οικονομικά σας, τα έξοδα τρέχουν.

Παρθένος:
Από ουδέτερες έως θετικές είναι οι πλανητικές διαθέσεις για το ζώδιο σας μέσα στο Σαββατοκύριακο και καλό είναι να ηρεμήσετε όσοι μπορείτε να χαρείτε μερικές ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας. Μέσα στην εβδομάδα με Κρόνο και Άρη ανάδρομους δεν θα είναι όλα βολικά και θα πέσετε στη κυριολεξία μέσα σε σοβαρούς συλλογισμούς για την μετέπειτα εξέλιξη της πορείας μέσα στην εργασία ή στην σταδιοδρομία σας. Η γρήγορη πορεία και κίνηση του Ερμή που είναι και κυβερνήτης σας δείχνει ότι δεν έχετε και πολλά περιθώρια ελιγμών.

Ζυγός:
Ο Άρης έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία και θα επηρεάσει σταδιακά όλους όσους είναι γεννημένους μέχρι και την πρώτη του μήνα. Μαζί και ο Κρόνος από τον σκορπιό που αντιπροσωπεύει το δεύτερο φυσικό σας οίκο και σε προέκταση τα δικά σας οικονομικά θέματα και τα έσοδα που βγάζετε για τον εαυτό σας, δείχνει ξεκάθαρα πια ότι πρέπει να όχι μόνο να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά άμεσα πια αν είναι δυνατών και χτες που λέει ο λόγος. Μέχρι τα τέλη του Μάιου, χρονικά κοντά στις εκλογές, ίσως να έχετε την τελευταία διορία που σας δίνουν οι πλανήτες για να σώσετε ότι μπορείτε.

Σκορπιός:
Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ ήρεμο, τουλάχιστον επιφανειακά, θα έχετε την ηρεμία που επιθυμείτε και θα χαρείτε τις μέρες με το οικογενειακό σας περιβάλλων, ενώ αντίστοιχα οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να βρεθούν με το ταίρι τους. Η κίνηση της Αφροδίτης στον τομέα της οικογένειας θα φέρει ναι μεν μια καλή βοήθεια και στα επαγγελματικά θέματα ή προβλήματα που τυχών έχετε στην καριέρας σας. Πρέπει να σκεφτείτε σύμφωνα με την λογική και να μην μεταλλάξετε τις αυριανές ευκαιρίες και σωτήριες καταστάσεις σε σημερινούς άνθρακες. Όσοι έχετε ένα ντετέκτιβ μέσα σας έχετε δει τα προβλήματα και είστε σε θέση άμυνας.

Τοξότης:
Το Σαββατοκύριακο με την παρουσία της Σελήνης στους Δίδυμους είναι πολύ θετικό και φιλικό και δεν θα λείψουν οι εύκαιρες για έξοδο ή οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Καλό είναι να χαρείτε τις στιγμές και οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά. Ενώ για τα επαγγελματικά σας είναι εμφανή πια ότι όλα βαίνουν προς λύσεις που μπορεί να μην είναι τόσο θεμιτές. Η γρήγορη πορεία του Ερμή και της Αφροδίτης δείχνει ότι οι αλλαγές για τις νεώτερες ηλικίες είναι κερδοφόρες και καλό είναι εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.

Αιγόκερως:
Με τον Δια στο απέναντι σας ζώδιο να είναι σε συνεχή αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας για τους άλλους, φαινομενικά, φαίνονται όλα δύσκολα. Αντίθετα εσείς αφήνετε τις εξελίξεις να διαγράφουν και να δραστηριοποιηθείτε. Φυσικά θα έχετε και τον απόλυτο έλεγχο. Όλα αυτά θα φανούν ακόμα καλύτερα από την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη. Έτσι για αυτό το σαββατοκύριακο μπορείτε να απομονωθείτε με το ταίρι σας, να περάσετε καλά και να ακούσετε τις απόψεις του.

Υδροχόος:
Με την σελήνη να είναι στο ζώδιο των Δίδυμων το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ένα από τα καλύτερα για κοινωνική ζωή, για έξοδο και διασκέδαση που δεν πρέπει να χαθούν. Μπορεί βέβαια κάποιοι πλανήτες που είναι παραδοσιακά θετικοί προς το ζώδιο σας και είναι πάντα θετικά προσκείμενοι να είναι ανάδρομοι, δείχνουν ότι όλες οι πρωτοβουλίες σας πρέπει να στηρίζονται σε σκέψεις και σύνεση. Όσοι έχουν γενέθλια στις πρώτες μέρες του ζωδίου και είναι στα κοντά στις 18 με 22 να περιμένουν εξελίξεις που δεν θα είναι αρεστές, τόσο στα αισθηματικά και κοινωνικά όσο και στα επαγγελματικά.

Ιχθείς:
Η Σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σε ζώδιο το οποίο αφορά τους οικογενειακούς δεσμούς και σας κάνει να είστε ακόμα πιο φιλικοί και εγκάρδιοι. Επίσης όσοι βρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα έχετε την ευκαιρία για να περάσετε καλά και να είστε από τους βασικούς συντελεστές όχι οι πρωταγωνιστές. Εκεί μπορείτε να δείξετε όμως την άξια σας. Φροντίστε, όμως να μην δυσαρεστήσετε το ταίρι σας. Η σεληνιακή φάση του τέταρτου δείχνει ότι η εβδομάδα που αρχίζει από την Δευτέρα είναι πολύ σημαντική για τα επαγγελματικά σας σχέδια και καλό είναι να ακουστούν από τα άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top