Γεια σας, για το Σάββατο 15/3 η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της παρθένου και σχηματίζει μια δυνατή όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και το συναίσθημα με την λογική μαγειρεύεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που είναι ενδεικτικές για ψέματα και αληθινά όνειρα που κρατούν μέχρι το χάραμα. Ρεαλιστικό είναι το μεσημέρι και το βράδυ με την θετική όψη του εξάγωνου και την βοήθεια του Δια και του τρίγωνου από τον Πλούτωνα αργά το απόγευμα. Γενικά είναι καλό να οπλιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για ένα πολύ δύσκολο ή μοναχικό για το συναίσθημα, βράδυ Σαββάτου.

Η Κυριακή 16/3, αντίθετα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα καθώς η μέρα απαιτεί οργάνωση και μεθοδικότητα, τουλάχιστον στην προσέγγιση ανθρώπων που ενδεχόμενα να υπάρχουν διάφορες. Βέβαια αυτές είναι και στο πως πάνε τα γράμματα στην Αμερική, είναι όμως σοβαρή διαφωνία για ένα καλό νταβατούρι. Αν το μεσημέρι είστε σωστοί, από τις έξη το βράδυ και μετά ανοίγει ένα πολύ ενδιαφέρων βράδυ Κυριακής, με την βοήθεια του τρίγωνου από τον Ερμή και του Βόρειου Δεσμού, και το κυριότερο με την φάση της Πανσελήνου που θα είναι εντυπωσιακή. Όλο αυτό το εντυπωσιακό πλανητικό σκηνικό καλό είναι να τα ζήσουν οι εραστές ή ακόμα και να … ορμήσετε τρυφερά ή και … βιαία στον αντικείμενο του πόθου σας. Προετοιμάστε τα πάντα και θα … πετύχετε.

Για την Δευτέρα 17/3, η μέρα κινείται στα απόνερα της Κυριακής και στην πανσέληνο που πέρασε. Ενώ η σελήνη έχει αλλάξει ζώδιο και διάθεση καθώς διαγράφει την πορεία της από το συναισθηματικό και συντροφικό ζώδιο του Σκορπιού. Η μέρα ολόκληρη, δεν έχει σημαντικές πλανητικές όψεις. Το «κερασάκι της» είναι πολύ αργά το βράδυ κοντά στα μεσάνυχτα που κρύβει ένα πολύ ζηλιάρικο βράδυ με την υπερβολή του Δια και την συμμετοχή της φλογερής Αφροδίτης από το «απαθές και εγκεφαλικό» ζώδιο του Υδροχόου, ανατρέποντας τα «ερωτικά δεδομένα» για το βράδυ της Δευτέρας.

Για την Τρίτη 18/3, συνεχίζει η σελήνη την πορεία της στον Ζυγό, και μαζί της αλλάζει και ο Ερμής ζώδιο και μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και μας κάνει πιο διαισθητικούς, μας αποσυντονίζει σε μεγάλο βαθμό δείχνοντας μας άλλες προθέσεις και καταλαβαίνοντας αλλά σχέδια. Μας κάνει δηλαδή να θέλουμε να βλέπουμε το ψέμα αντί της καθαρής αλήθειας. Ταυτόχρονα, μας δείχνει και την πρόσκαιρη φυγή από τα προβλήματα καθώς μας υποχρεώνει να βαφτίσουμε τα ψέματα … σε αλήθεια. Ειδικά οι νυκτερινές ώρες της Τρίτης μέχρι το πρωί δεν ωφελούν για συντροφιά παρά μόνο για το γενετήσιο και βασικό ένστικτο που πρέπει να αποκάμει τους εραστές και μόνο γλιτώνοντας τους από θανατηφόρες ζήλιες. Έχοντας θετική συνεχεία το βράδυ της Τρίτης.

Για την Τετάρτη 19/3, η συνεχεία είναι από το βράδυ της Τρίτης και κρατάει μέχρι το Πρωί όπου είναι η χαρά για τους νόμιμους εραστές. Και καθώς η Σελήνη αλλάζει ζώδιο μέχρι τις 12 μην είστε εριστικά επιδεκτικοί. Αντίθετα το υπόλοιπο της μέρας είναι θετικό για κάθε είδους επικοινωνία και θετικές λύσεις για όσους έχουν να λύσουν επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα.

Για την Πέμπτη 20/3, με την σελήνη ακόμα στον Σκορπιό, η μέρα ξεκινά με σχετική φούρια, (ελπίζω να μην σας σκεπάσει το πάπλωμα), ή με υπερβολικές υποχρεώσεις, που ενδεχόμενα να σας βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού μέχρι το μεσημέρι. Η συμβουλή είναι να ευθυμήσετε είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στις μέρες που ζούμε. Δεν θέλω να σας πω για ζήλιες και πάθη παρά μόνο αν είστε νόμιμα δεσμευμένοι όπου τα καβγαδάκια αναζωπυρώνουν το πάθος. Οι παράνομοι είναι στην κόψη του ξυραφιού και οι διαθέσεις καλό είναι να μην οξυνθούν ούτε να πιέσετε εκβιαστικά ή και ερωτικά μέχρι της 7 μ.μ. όπου ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Κριού. 

Για την Παρασκευή 21/3, τελευταία μέρα της σελήνης στον Σκορπιό, η μέρα ξεκινά πολύ βαριά καθώς πριν η σελήνη αλλάξει ζώδιο συμπλέει για λίγο με τον Κρόνο δίνοντας στην μέρα μια αίσθηση περίεργης ηρεμίας, μοναξιάς και λίγο από φόβο. Στις μεσημεριανές ώρες αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον τοξότη αλλάζοντας την διάθεση στην ατμόσφαιρα και στο κόσμο με το τρίγωνο της Σελήνης και του Ήλιου, δίνοντας ένα πολύ χαρούμενο βράδυ.

Κριός:
Το σαββατοκύριακο είναι ότι πρέπει για ξεκούραση, όσοι έχετε τέτοια πολυτέλεια και συντροφιά με το ταίρι σας. βέβαια, να προσέξετε μήπως η πανσέληνος σας έχει κάποια επεισοδιακή έκπληξη. Τα ενδιαφέροντα σας όμως από την Δευτέρα το πρωί κατευθύνονται πιο πολύ σε υποθέσεις του συντρόφου και σε πιθανά εργασιακά προβλήματα που χρονίζουν. Εσείς βέβαια θα ζητήσετε τα λογικά και θα εισπράξετε παραφροσύνη. Όποτε μην πέσετε από τα σύννεφα και να έχετε λύσεις.

Ταύρος:
Με την φάση της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο τομέα των ερωτικών απολαύσεων κινείται το σαββατοκύριακο, και νομίζω ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να σας πω. Απλά να προσθέσω ό,τι όλα αλλάζουν, έστω και για λίγο προς το καλύτερο. Το θετικό είναι ότι βήμα – βήμα κερδίζεται εσείς αυτό που θέλετε, μην είστε παραπονούμενοι/ες, από τον Νοέμβριο έχετε καταφέρει πολλά, τουλάχιστον στα αισθηματικά και τώρα απολαμβάνετε τα πρώτα καλά αποτελέσματα από το σύντροφο σας. Ενώ στον επαγγελματικό στίβο καλό είναι να έχετε το νου σας και να μην ακούτε ψέματα ο οπισθόδομος Άρης φέρνει έκπληξεις που δεν θα σας αρέσουν.

Δίδυμοι:
Με Πανσέληνο στα μεταβλητά το πανηγύρι είναι έτοιμο, είτε σύρετε το γλέντι είτε όχι είναι σίγουρο ότι θα κάποιοι θα κάνουν τα δικά τους βήματα και κάποιοι όχι. Το ζητούμενο δεν είναι αν θα κάνουν τα βήματα τους και την βιτρίνα τους, αλλά αν σας βολεύει, άσχετα τι θα δείξετε εσείς! Να θυμάστε ότι ο καλός καπετάνιος είναι στην φουρτούνα· η καταιγίδα είναι παιχνίδι για μικρά παιδία. Για να κερδίσετε ακόμα πιο πολύ το ταίρι σας, αυτή πρέπει να είναι συμπεριφορά σας· ειδικά όσοι έχετε γενέθλια από 1η έως 10. επίσης οι μέρες της εβδομάδος είναι πολύ θετικές για νέες επαγγελματικές προσπάθειες, αρκεί πάντα να είναι σωστά δομημένες και όχι κούφια λόγια.

Καρκίνος:
Τα πάντα είναι timing ακόμα και στην ανάσα ειδικά αν αφορά εραστές παλιούς ή και νέους, αφορά ακόμα και αυτούς που δεν έχουν ακόμα σχέση(;). Γεγονός είναι ένα· η πανσέληνος αυτή ναι μεν μπορεί να είναι σε πολύ φιλικό σας ζώδιο, είναι στην αδελφή ψυχή, που λέει ο λόγος, αλλά η Αφροδίτη επιφυλάσσει εκπλήξεις από τον Υδροχόο. Πρόκειται σε λίγες μέρες να πραγματοποίηση πολύ δυσμενείς αστρολογικές όψεις με τον Δια που συμμετέχει ακόμα δυσμενέστερα ο Πλούτωνας. Όποτε ναι μεν το δόλωμα είναι μοναδικό όμως η παγίδα είναι αόρατη ειδικά στα συναισθηματικά. Η πανσέληνος αυτή στην κυριολεξία βρίσκει πλήρη ανταπόκριση «στο μια ζαριά, όλη μου η ζωή!» Και αυτό γιατί οι περισσότεροι/ες κάνατε λάθη. Βέβαια, κάποιοι κερδίζουν … μαντέψτε! Επίσης η πορεία του Δια εντείνει ακόμα λίγο τα προβλήματα στην εργασία σας, προσέχετε λίγο παραπάνω για 2-3 μήνες!

Λέων:
Ευχάριστο είναι το σαββατοκύριακο, μάλιστα θα έλεγα ότι είναι ονειρικό και μην αφήστε το ταίρι στην κυριολεξία από τα στοργικά σας μάτια. Και αυτό γιατί οι περισσότερες συμπεριφορές θα αλλάξουν ραγδαία αν είστε σε προβληματική σχέση. Η πανσέληνος της Κυριακής φέρνει στην επιφάνεια περίεργες κινήσεις  ασήμαντες που αν τις υπολογίσετε θα γιγαντωθούν. Η λύση δεν είναι η σύγκρουση αλλά το κέρδος σας και πρέπει να ελέγξετε τις εξελίξεις. Αν δεν έχετε προβλήματα, απλά να είστε η σταθερότητα που ζητά το ταίρι σας και τίποτε άλλο. Για τα επαγγελματικά, καλό είναι να φανείτε όσο το δυνατόν πιο διπλωμάτες και ετοιμοπόλεμοι με την καλή έννοια. Και οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας.

Παρθένος:
Πανσέληνος στο ζώδιο σας και μάλιστα στις τελευταίες μέρες. Η τύχη και οι ευκαιρίες που θέλετε είναι από τα βασικά σε ότι ζητάτε. Το πρώτο ζητούμενο είναι οι εξελίξεις που σας έρχονται από την πλευρά του ή της συντρόφου. Πρόκειται να δείτε ένα άλλο πρόσωπο ή και συμπεριφορά σε μερικές μέρες ειδικά όσοι έχετε γενέθλια κοντά ή μετά τις 25. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορούν την εργασία· ακούτε σιγή ετοιμάστε για «καταιγίδα» εξελίξεων. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια σε λίγο και όλα εξαρτώνται από το ατομικό σας ωροσκόπιο για την θετική ή αρνητική έκβαση. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, φυσικά η διπλωματία έχει τον πρώτο λόγο.

Ζυγός:
Η πανσέληνος της Κυριακής είναι σε τομέα του ζωδιακού ωροσκόπιου σας που δείχνει ότι η πανσέληνος αυτή κρύβει πολλές εξελίξεις, όχι μόνο σε ότι αφορά τα αισθηματικά που έχουν πολλά να πουν καθώς κρύβουν πολλές και διαφορετικές προθέσεις. Τόσο από τον σύντροφο όσο και από σας τους ίδιους. Αν δεν θέλετε σύγκρουση αποφύγετε τις οποίες αντιπαραθέσεις. Τα πιο σημαντικά γεγονότα ή αν θέλετε αυτοί που έχουν σασπένς στην ζωή τους είναι όσοι  έχουν γενέθλια κοντά στην 1η και στις 25 του μήνα. Οι υπόλοιποι έχετε να περάσετε πρώτα από όλα ένα πολύ ενδιαφέρον σαββατοκύριακο και μια ήρεμη αλλά ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Και στις δυο πιθανότητες να μην είστε εριστικοί στα εργασιακά, τουλάχιστον για καμία δεκαριά μέρες.

Σκορπιός:
Η φάση της πανσελήνου που γίνεται αύριο Κυριακή είναι πολύ θετική συσχέτιση με τον Κρόνο που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας. Ευνοημένοι είναι όσοι έχουν γενέθλια κοντά στις 25 του μήνα, μάλιστα θα έλεγα και σκανδαλωδώς. Οι πιο πολλοί ή ακόμα και οι νεώτεροι του ζώδιου κόντρα στους καιρούς, το πιθανότερο, είναι ότι αποφασίζουν μια επισημοποίηση της σχέσης τους ή να μαθευτεί στο κοινό οικογενειακό περιβάλλων τους. Ανάλογα θετικά είναι και οι εξελίξεις στα εργασιακά. Όσοι είχατε τυχών προβλήματα είναι σίγουρο ότι βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις καλές ευκαιρίες.

Τοξότης:
Πανσέληνος στο ζωδιακό σας άξονα! Στους Ιχθείς, και με πολικότητα από τα οικογενειακά στα επαγγελματικά σας, να είστε έτοιμοι για αλλαγές. Όχι τόσο στα αισθηματικά που σίγουρα αυτόν τον καιρό είναι σε δεύτερη προτεραιότητα που δεν πρέπει να αδιαφορείτε γιατί σε λίγο καιρό θα έχετε εξελίξεις. Αλλά αυτό που έχει άμεση προτεραιότητα είναι τα επαγγελματικά σας και να έχετε απόλυτο έλεγχο στις ευκαιρίες. Μην αφήσετε τα λίγα γιατί θεωρείτε ότι δεν σας φτάνουν αλλά να μαζεύεται όλες τις ευκαιρίες για να έρθουν τα πολλά. Αν κινηθείτε σωστά τώρα είναι σίγουρο ότι σε 2-3 μήνες θα είστε σε πλεονεκτικότερη θέση.

Αιγόκερως:
Για το σαββατοκύριακο είναι πολύ καλές οι ευκαιρίες για ηρεμία και έξοδο με το ταίρι σας. Όμως πάντα μια πανσέληνος που πραγματοποιείτε στους ιχθείς καθώς είναι ο τομέας της κάθε μορφής επικοινωνίας, σας φέρνει τις ευκαιρίες που θέλετε πρώτα στο περιβάλλων που πρέπει να χειριστείτε και μετά στις αισθηματικές ευκαιρίες που αυτόν το καιρό κρύβουν πολλά με την βοήθεια του Πλούτωνα και ξεσκεπάζουν τα παράπονα; Τις απιστίες, όλο και κάτι θα βγει αν δεν προσέξετε. Επίσης μέσα στην εβδομάδα είναι αναμενόμενο να έχετε κάποια προβλήματα ειδικά από την τρίτη, όποτε πρέπει να έχετε προετοιμαστεί ανάλογα. Βέβαια να μην αφήσετε προβλήματα να υπάρχουν αν είναι δυνατόν.





Υδροχόος:
 Κάτι αλλάζει, και μάλιστα δυναμικά, ενδεχόμενα όχι με επιθυμητό τρόπο. Και η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε αύριο Κυριακή στο άξονα των οικονομικών σας και στο τομέα των σεξουαλικών σχέσεων δημιουργεί μια ατμόσφαιρα θετικής πόλωσης τουλάχιστον για αυτό το σαββατοκύριακο και για τις επόμενες μέρες. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές σας και η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, έχει να περάσει πάνω από πολλές λακκούβες. Ταυτόχρονα έχετε και πολλά να σκεφτείτε σε σχέση με τα οικονομικά σας και την εφορία, δευτερεύοντος με την εργασία που και αυτή κινείται σε πιο δύσκολες κατευθύνσεις.

Ιχθείς:
Μετά την νέα σελήνη που έγινε στο ζώδιο σας σειρά έχει η πανσέληνος να σας φτιάξει την εξωτερική σας εικόνα που έχει αλλάξει ραγδαία. Και αυτό το σαββατοκύριακο είναι από καλύτερα σας καθώς όλα κλίνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Στα αισθηματικά είστε από τους πιο ευνοημένους/ες του ζωδιακού άσχετα αν η Αφροδίτη παίζει διάφορα παιχνίδια, είναι γνωστό ότι θα χάσετε τώρα ότι δεν σας αξίζει ή ακόμα καλύτερα «διώχνει» ότι σας ταλαιπωρεί και απομυζεί από σας. Αφήστε τις εξελίξεις και τους περιττούς/ες να φύγουν, σας προσφέρουν μεγαλύτερο καλό από το να λένε ότι σας «αγαπούν»· γνωρίζεται τα φίδια. Κρατήστε ότι σας αγαπάει και μόνο αυτό. Κάποια  προβλήματα είναι πιθανά στην εργασία σας, αλλά οι λύσεις που έχετε είναι πολλές, και με την βοήθεια της πανσελήνου οι ευκαιρίες ανοίγονται και για τους επόμενους μήνες. 




0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top