Καλημέρα καλό μήνα και καλό τριήμερο. Ο Μάρτης φυσικά δεν λείπει από την κυρα σαρακοστή και μπορεί αυτό το τριήμερο να ξεκινάει η σαρακοστή επάνω στον Ουρανό οι βλέψεις και οι διαθέσεις είναι άλλες και ποικιλόμορφες. Το πιο σημαντικό για όλους είναι ότι ξεκινάει μια εβδομάδα με αρκετές θετικές και σημαντικές εξελίξεις. Οι πλανητικές τάσεις είναι ενδιαφέρουσες και έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πλανητικό σχηματισμό που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και καθιστούν αναπόφευκτα τους εκπρόσωπους τους μοναδικούς πρωταγωνιστές με τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Το δεκαπλό jack pot είναι σε όσους έχουν γενέθλια από τις 25/ 2ου έως τις 6/3. Παρατηρώντας την φάση από την νέα σελήνη που πραγματοποιείτε στις 09:59 το πρωί στην 10 μοίρα στο ζώδιο των Ιχθύων, διαπιστώνουμε πολλές θετικές όψεις που στην κυριολεξία χαρακτηρίζουν αυτήν την νέα Σελήνη σαν κάτι άλλο διαφορετικό και θετικό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή.

Έτσι το Σάββατο 1/3 η μέρα ξεκινά με την σελήνη να κάνει συνοδό με Ποσειδώνα, του Ήλιου με τον Δια, και της Σελήνης με τον Δια, συνεχίζουμε με την φάση της Νέας Σελήνης και συνεχίζουμε με την Θετικότατη όψη των εξήντα μοιρών από τον Πλούτωνα στην Σελήνη. Ομολογούμενος σπάνια συναντάμε σε φάση νέας Σελήνης τέτοια θετική δυναμική πάνω στα δυο πιο σημαντικά αστρολογικά σώματα της αστρολογικής τέχνης. Γενικά η μέρα αυτή δεν έχει περιορισμούς, δεν έχει όρια, ότι και να κάνετε χαρακτηρίζεται από μια θετικότητα. Το άτυχες είναι ότι η νέα σελήνη πραγματοποιείτε Σάββατο και παραμονές τριήμερου περιορίζει την εκμετάλλευση των επαγγελματικών ξεκινημάτων και δραστηριοτήτων όπου σημαντικό ρόλο παίζει και η πορεία του Άρη που γυρνάει ανάδρομος αργά το βράδυ και φέρνει προβλήματα σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους ειδικά σε όσους ανήκουν στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο των προαναφερομένων ζωδίων· πάντα σύμφωνα και με τον ατομικό τους χάρτη.

Για την Κυριακή 2/3 συνεχίζεται η καλή υποστήριξη της σελήνης και της ομαλής εξάπλωσης της ενέργειας από την προηγούμενη μέρα ενώ η σελήνη τις πρώτες βράδυνες ώρες αλλάζει ζωδιακή θέση και εισέρχεται στο κριό όπου αλλάζει διάθεση και γίνεται πιο μαχητική και απαιτητική στις ευκαιρίες για διασκέδαση και για παρορμητικά λάθη. Πιθανές έντονες ζήλιες με δυναμικές αντιπαλότητες ανάμεσα σε ζευγάρια ή εραστές καλύτερα να μεταβληθούν στην ωφέλιμη εκδοχή του πρωταθλητικού και κυριαρχικού ερωτά.  Επίσης επιρρεπείς είναι όλοι όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων.

Για την καθαρή Δευτέρα 3/3 οι συνθήκες δεν θα είναι οι αναμενόμενες καθώς από το πρωί υπάρχουν διάχυτα στην ατμόσφαιρα τεταμένα νεύρα έτοιμα να ξεσπάσουν σε κάθε καρυδιάς καρύδι ειδικά προς το μεσημέρι και μετά, όσοι αποφασίσετε να επιστρέψετε στο άστυ, ενδεχόμενα να έχετε μια εκνευριστικά αργή επιστροφή. Ενώ το βράδυ με την θετική εξηντάρα του Ήλιου και Πλούτωνα θα είναι γενικότερα πολύ πιο θετικά τα πράγματα για όλους.

Για την τρίτη 4/3 ιδανικές στιγμές για συντροφιά με το ταίρι σας έχετε τις πρώτες πολύ πρωινές ώρες, να δώσετε όμως πολύ μεγάλη έμφαση με αντιπαραθέσεις και να μην συμμετάσχετε σε αυτές, ίσως και να μη σας αφορούν προσωπικά, αλλά αν εμπλακείτε ή σας αφορούν να είστε από τους διπλωμάτες της υπόθεσης ειδικά αν αφορούν και τα ερωτικά σας που αυτός ο τομέας ενδεχόμενα να κρύψει και δυσάρεστες εκπλήξεις και αφορμή είναι η δυνατή εμπλοκή της σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, Αφροδίτης και βόρειου δεσμού η τελευταία εμπλοκή είναι η συνταγή για τα εν οίκο εν δήμο, φυσικά βοηθάει και η αρνητική εκδοχή της εξηντάρας όψης των Ήλιου Πλούτωνα.

Για την Τετάρτη 5/3 και με την σελήνη στο ζώδιο του ταύρου έχοντας σημαντικές θετικές όψεις από τον Ποσειδώνα, Δια, Πλούτωνα, Χείρωνα, σταδιακά στην διάρκεια της μέρας κινδυνεύετε πιο πολύ να πέσετε θύματα πολύ καλής εξαπάτησης ή να παραπλανηθείτε και να παρασυρθείτε σε καταστάσεις που δεν θα σας αρέσουν ή το λιγότερο να κρύβουν σημαντικές παγίδες. Όσοι λοιπόν έχετε υπόνοιες προσέχετε, και όσοι δεν έχετε απολαύστε τις «παγίδες» καθώς πολύ αργά το βράδυ η αισθησιακή Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του υδροχόου και φέρνει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά.

Για την πέμπτη 6/3 οι συνθήκες είναι για όνειρα και μόνο. Ότι και να είναι τα πάντα όμως καταστρέφονται από τις δυσμενείς παρατεταμένες όψεις της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο το πρωί και με τον Κρόνο από τον σκορπιό από αργά το μεσημέρι και μετά. Να γνωρίζεται ότι τα βαριά λόγια θα φέρουν ρήξη και οι ανατροπές σχεδίων από πιθανότητα γίνονται πραγματικότητα.

Για την Παρασκευή 7/3 οι συνθήκες αλλάζουν από τις πρώτες πρωινές ώρες που η σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο των δίδυμων και δίνει έτσι μια πιο επικοινωνιακή ατμόσφαιρα και χροιά σε όλες τις ενεργείς μας, όσο και να θέλει το τρίγωνο της σελήνης με την Αφροδίτη να μας κάνει πιο φιλικούς συγκαταβατικούς χαρακτήρες, και ανάλογα πιο εύπλαστους σε κάθε παραμύθι τόσο το πιο οδυνηρά είναι τα μαθήματα από το τετράγωνο Σελήνης Ποσειδώνα. Εδώ την Παρασκευή το βράδυ κινδυνεύουμε όλοι να είμαστε οι απατεώνες ή τα θύματα, όλοι κάτι θέλουν από το λίγο έως τον κόσμο όλο. Εδώ καλό είναι να προσέχετε τις αγάπες και τα λουλούδια.

Κριός:
Με μια πολύ σημαντική πολυαστρία έτσι ονομάζεται η συγκέντρωση πολλών πλανητών στον 12 ζωδιακό σας τομέα λαμβάνει «πρωτοβουλία» από σήμερα είναι ιδιαίτερα δυναμική καθώς αντιπροσωπεύει συνθήκες και πρωτοβουλίες που αφορούν σημαντικά σχέδια σας. Αυτά είναι σε επαγγελματικό τομέα, συνθήκες που επιθυμούσατε οι μεγαλύτεροι και οι νεώτεροι αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά. Βέβαια, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες ανάλογα με την ηλικία του καθενός. Οι επιτυχίες όμως είναι για τους περισσότερους. Όλα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σε 15 μέρες παρόλο που ο πλανήτης σας ο Άρης γυρνάει σε ανάδρομη πορεία.

Ταύρος:
Ναι γνωρίζω και γνωρίζουν όλοι, είστε στην καλύτερη φάση των τελευταίων ετών, βέβαια, δεν είναι όλοι έτσι αλλά η γενική τάση δίνει και έχει περίσσευμα στις χρονιές των κρίσεων. Το καλύτερο δείγμα είναι τώρα και όσοι έχετε προβλήματα, -να μην ξεχνάμε μπορεί όλα να είναι θετικά, αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που ακυρώνουν κανόνες-, θεμιτό είναι να δράσετε και να εκμεταλλευτείτε τις πολύ καλές ευκαιρίες που ανοίγονται σε όλους, ακόμα και στους άτυχους. Ναι μεν υπάρχει ο Κρόνος στο σκορπιό και ο Άρης ανάδρομος αλλά σας επηρεάζει –θετικά και οργανωτικά- ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει το τοπίο μια και καλή και με την επιστροφή του Ερμή σε ορθοδρομου από το ζώδιο του υδροχόου με όλες τις πόρτες ανοικτές.

Δίδυμοι:
Νέα σελήνη στον τομέα της καριέρας σας, του επαγγέλματος και των κοινωνικών στόχων σας, τι άλλο θέλετε; Έχετε από την φαντασία και την επιτυχία, έως την αποτυχία και τα σενάρια του σκηνοθέτη που δεν έχουν τέλος, λόγο ανάδρομου Άρη. Γεγονός είναι ένα· έχετε όλες τις δυνατότητες για να καταφέρετε τα πάντα χωρίς περιορισμό εκείνο που σας ίσως σας εμπόδιση κάπως στο να πετύχετε είναι ο εαυτός σας και οι προετοιμασίες που δεν έχετε υποστεί. Μοναδικούς περιορισμούς ίσως να έχετε από την πλευρά της οικογένειας σας και τις ευθύνες δεν πρέπει να αποκλείονται ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια σας. δεν πρέπει να αφήσετε να φύγουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες καθώς θα αναζωογονηθούν και τα έσοδα σας.

Καρκίνος:
Με Δια να είναι έτοιμος να ξεκινήσει ξανά το τελευταίο και καλύτερο πέρασμα του σε όλους Καρκίνους έχοντας και στο πλευρό του την πολύ καλή νέα σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Ιχθύ, τι άλλο θέλετε; Θέλετε επιτυχία, αμέσως, θέλετε φήμη … έφτασε, θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο … δώστε τα μέτρα και απίκο το κουστούμι. Θέλετε ίντριγκα, ο Πλούτωνας από απέναντι δεν αφήνει σχέδιο και εφαρμογή χωρίς υλοποίηση. Πάθος, σεχ και διαπλοκή, στις διαταγές σας, μόνο μακριά από το σπίτι και την δουλεία.
Ειδικά στο τέλος, έχετε και ένα εντυπωσιακό κλείσιμο με την βοήθεια του Ουρανού που θα κλέψει την παράσταση, και πρέπει το κλείσιμο και η επιτυχία να είναι σύμφωνα με τα σχέδια σας. Πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή στα λάθη που ίσως γίνουν, μην ξεχνάτε ότι το γινάτι βγάζει μάτι ειδικά σε όσους ανήκουν στο τελευταίο δεκαήμερο λόγω ανάδρομου Άρη. Και καθώς ενεργοποιείται η προηγούμενη Ηλιακή έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια πολλά προβλήματα από το παρελθόν. Προσέχετε!

Λέων:
Με τον Ερμή να είναι έτοιμος να ορθόδρομηση στον τομέα των συνεργατών σας δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα επαγγελματικά σας καθώς η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και των ερωτικών σας αναγκών. Δηλαδή, οι πιο πολλοί είστε μπροστά στην απόλυτη συνταγή επιτυχίας. Να γνωρίζεται ότι πολλοί σας ζηλεύουν και δεν πρέπει να είστε σε διαμάχη με την εφορία γιατί στο τέλος νικάει και παίρνει το ταμείο. Όμως μπορείτε να διεκδικήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τον ερωτικό σας σύντροφο τα λογικά και να πάρετε τα πάντα. Πρέπει να προσέξετε να μην δυσαρεστηθεί το ταίρι σας διότι κρύβει άσσους στο μανίκι λόγω ανάδρομου Άρη.

Παρθένος:
Με τον Πλανήτη σας να ορθόδρομει οσονούπω και με μια πολύ δυναμική νέα σελήνη στον τομέα των συνεργατών σας που δίνει άπλετα μια δυναμική τόσο στον τομέα της καριέρας σας όσο και στην οικογένεια σας, όσοι είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν σας εμποδίζει τίποτα, επίσης έχετε πολύ μεγάλη βοήθεια από τους φίλους και το περιβάλλον τους. Συμπαραστάτης σε αυτό είναι και ο Δίας από το φιλικό σας ζώδιο που είναι ο καρκίνος, προσοχή όμως ο Δίας με τις υπερβολές του δεν θέλει και πολύ να σας κάνει ζημία με την βοήθεια του ανάδρομου Άρη. Όποτε, χαλιναγωγήστε την δυναμική του σε επωφελή σχέδια σας συνεργασίας και συνεταιρισμών και μην αδικείτε κανέναν, έχετε ξεχάσει συνεργάτες και φίλους που αισθάνονται από σας αδικημένοι.

Ζυγός:
Είναι πραγματικότητα ότι εδώ και καιρό παλεύετε πολύ και μάλιστα νιώθατε ότι οι αγώνες σας πηγαίνανε στράφι. Δεν είναι έτσι, εκτός αν χρωστάτε στην εφορία από παλιότερα, όμως από σήμερα θα δείτε ότι κάτι έχει αλλάξει και αυτές είναι οι ευκαιρίες που έρχονται σαν αποτέλεσμα των προσπαθειών σας. Το τελείωμα του Ερμή στην οπισθοδρομή πορεία στην πραγματικότητα είναι ένα εναρκτήριο λάκτισμα και με την συμμετοχή του Δια, σε μερικές μέρες επιστρέφει και αυτός ορθόδρομος, όπου και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινή συνθήκη μέρα τη μέρα. Εξαίρεση πιθανόν να υπάρχει σε όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο λόγω ανάδρομου Άρη.

Σκορπιός:
Νέα σελήνη σε θετική τοποθέτηση στο ζώδιο σας, σε τομέα που ευνοεί τα ερωτικά και τους καλλιτέχνες. Είναι γνωστό ότι δεν σας κρατάει τίποτα. Έχετε όλη την δυναμική να καταφέρετε τα πάντα και να πετύχετε εκεί που μέχρι πριν μερικές μέρες ήταν το ακατόρθωτο. Βέβαια, δεν θα είναι τσακ μπαμ οι αλλαγές, αλλά σταδιακές και αν το έχετε αντιληφθεί έγκαιρα έχετε αρχίσει να προσεγγίζεται ότι είναι ικανό να σας βοηθήσει τώρα αλλά και μελλοντικά. Το μελλοντικά, ορίζεται χρονικά να είναι σε ένα ή δυο μήνες, όποτε δεν έχετε περιθώρια για δάφνες. Φυσικά δεν ξεχνάτε ότι είστε μόνοι σας. Ακόμα και αν το ταίρι σας είναι φαινομενικά δίπλα σας, εσείς δεν το νιώθετε ότι πράγματι είναι δίπλα σας.

Τοξότης:
Είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή που σας δίνεται τώρα, με την πολύ εντυπωσιακή φάση της νέας σελήνης, φυσικά δεν θα είναι από τις εύκολες γιατί εσείς πρέπει να προσπαθήσετε ακόμα μια φορά στα ίδια και τα ίδια και τώρα πρέπει να πετύχετε, όποτε μην αδιαφορείτε στις ευκαιρίες που σας ανοίγονται ή πρέπει εσείς να βρείτε το κλειδί και να τις ανοίξετε· αλλά Συν Αθηνά και χείρα κινεί λέει μια παροιμία. Δείτε με καλύτερη οπτική όλες τις ευκαιρίες και μην αδιαφορείτε οι ευκαιρίες πρέπει να αρπαχτούν από τα μαλλιά και κατά περίεργο τρόπο έχετε και την βοήθεια του ανάδρομου Άρη.

Αιγόκερως:
Μερικές στιγμές, όπως τώρα, πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε τις εξελίξεις σε πλήρη έλεγχο. Αν χρειαστεί, αφήστε τις εξελίξεις να ακολουθήσουν μια πορεία στα επαγγελματικά σας και μην αφήσετε τις ευκαιρίες που σας ενδιαφέρουν να φύγουν, να τις αποκτήσετε, προσέχετε όμως το τι κάνετε και τι όρους τις αποδέχεστε γιατί οι άνθρακες παραμονεύουν μαζί με τον ανάδρομο Άρη. Ενώ στα αισθηματικά σας προσέχετε το τι λέτε και το πώς συμπεριφέρεστε στο ερωτικό σας σύντροφο, πιθανά παράπονα ή αδιαφορία να τις λάβετε σοβαρά υπόψη.

Υδροχόος:
 Με νέα σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας θεμάτων να σιγοντάρεστε και από τον Δια είναι φως φανάρι ότι κάτι δεν πάει όπως τα θέλετε και πρέπει να σώσετε ότι μπορείτε. Η οπισθοδρομη πορεία του Δια εξακολουθεί να ισχύει για 6 περίπου μέρες όποτε η προσοχή σας πρέπει να είναι πολύ τεταμένη σε οικονομικές απόλυες ή σε συμφωνίες που θα επιχειρήσετε. επίσης αν υποχρεωθείτε σε συμφωνίες να γνωρίζεται ότι τα λάθη σας θα είναι πολλά και γυρνάνε σε βάρος σας, πιθανόν και δυναμικά λόγω και ανάδρομου Άρη. Επίσης μια συναισθηματική απώλεια είναι πολύ πιθανή αν δεν ήσασταν πιστός σύντροφος στο ταίρι σας. Το οποίο με την εποικημένη δυσμενή όψη του Ερμή με τον Κρόνο από τον Σκορπιό θα σας έκπληξη δυσάρεστα. Και είναι κανόνας στους Υδροχόους των τελευταίων ημερών λόγο του ανάδρομου Άρη ή όσους έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου.

Ιχθείς:

Νέα σελήνη στο ζώδιο σας με τον Κυβερνήτη σας να συμμετέχει ενεργά και με την συμμετοχή του Δια να ενεργεί ευεργετικά με τις αστείρευτες δυνάμεις του τι άλλο θέλετε. Γεγονός είναι ένα ότι όσοι συμμετέχετε με τα γενέθλια σας στις τελευταίες μέρες του Φεβρουάριου αλλά και πρώτες μέρες του Μαρτίου είστε από τους πιο ευνοημένους. Ίσως άτυχοι να είναι οι νεώτεροι του ζωδίου καθώς δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν από απειρία, πιθανόν, τις σημερινές και άμεσα κοντινές, χρονικά, θετικές επιρροές που ανοίγονται. Βέβαια, η επιρροή αυτή δεν θα λήξη άμεσα, διότι ο Δίας από τον Καρκίνο που είναι σε θετική ζωδιακή θέση απέναντι σας θα προσφέρει διακριτικά μεν αλλά σταθερά την εύνοια του μέχρι να αλλάξει ζώδιο, ας κάνει ότι θέλει ο ανάδρομος Άρης. Όσοι είστε μπροστά σε προκλήσεις μετρήστε τα κέρδη σας και όλα θα πάνε καλά. 



0 Comments
Fb Comments
Comments :

 
Χρηματιστηριακές & παγκόσμιες προβλέψεις © 2013. By vivaweb
Top